- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CHaooSS #28505 üzenetére
Én is bánom nem most vettem, tavaly vettem ennek az elődjét, csak akkor 430 volt ilyenkor, és egy 100 ezres hangprojektor járt mellé, illetve egy 5 éves biztonsági gari.
Most gondolkodtam erősen lecserélem egy ilyenre így, de nézegettem, és csak a smárt részében lett jobb képminőségben semmit nem változott...De engem a smart rész nem érdekel, így felesleges lenne ebbe belemennem.
-
LOTR
addikt
válasz
CHaooSS #28482 üzenetére
ilyen téren az ár nem számít, de mivel sem a legjobb extrákra, sem a legjobb képminőségre nincs igény -híradót és délutáni sorozatokat nézni egy idősebb házaspárnak teljesen jó egy középkategóriás készülék- tehát ne valami oled uhd tv legyen, így a használt is jó
örülnék, ha több méretbeli tipp is jönne, 22"-nél azért nagyobb legyen, de 32"-nél nem kell nagyobb
aztán nem mondom, hogy holnapra nem gondolják meg magukat, de akkor majd újra kérdezek
köszi -
zsiz
őstag
válasz
CHaooSS #28445 üzenetére
(#28445) CHaooSS, (#28446) Flashget, köszönöm! gondoltam, túl olcsó volt ahhoz
eszembe jutott még1 kérdés. a H6400-asnál mennyire probléma ha nincs szabad levegő kétoldalt? gondolom úgyis hátul és felül szellőzik. viszont így is 90 centi széles helyre kell majd betennem a 92 centi széles tv-t (kicsit ferdén lesz betéve, nem a fallal párhuzamosan. a mostani is úgy van, bár az elférne egyenesen is
) amiatt az 1-2 centi miatt nem szeretnék 20 centivel kisebb képátlósat venni.. akkor inkább a szekrényt cserélem le, hogy elférjen rendesen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Magisk
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest