- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
csak hogy pont kerüljön a végére: ez a tv is hibás volt
a szervizes hívta a tulajt és mondta, hogy statisztikailag is elég kicsi esély volt arra, hogy kettő gyárilag hibás tv kerüljön egy helyre egymás után
de a lényeg az, hogy így 1,5 hónap után végre talán megérkezik a használható tv is -
LOTR
addikt
sziasztok
hogy ne legyen ilyen egyszerű a dolog ismét van egy probléma a tv-vel, egyik fontos szempont volt a dvbc tuner, lehessen bele előfizetői kártyát tenni (CI+), a hiba pedig az volt, hogy nem érzékelte ezt a kártyát, ha benne volt a kártya, akkor folyamatosan, kb 5 percenként hibaüzenetet írt, hogy nem érzékelhető kártya, hívjuk a vevőszolgálatotamikor a vidanetes szerelők kijöttek, próbáltak többféle kártyát is, egyikkel sem működött, azt mondják, hogy az a probléma, hogy a tv szoftvere annyira le van butítva, hogy még az országot sem lehet átállítani Németo-ra, -ami állításuk szerint sok esetben meg szokta oldani a problémát- így ezzel a tv-vel stb nélkül valószínűleg nem lehet nézni a kódolt adásokat
ezért úgy néz ki ismét vissza kell küldeni a tv-t és másikat kell választani helyette
korábban volt egy ajánlás egy hasonló tvre, ez megfelelőnek mondható tv nézési célokra?
LG 32LF5610
ha igen, akkor létezik ennek fekete változata?
köszi -
Narakh
senior tag
Köszönöm, ebből a szempontból valóban előnyösebb az Aqua. Közben azért csak elgondolkodtam az Edigitalon is - a házhoz szaladós Samsung gari él a tévéikre?
(#30065) Pancsermeste:
Délután felhívtam őket megkérdezni, és azt mondták, nem kapcsolják be. Mondjuk az eseteden felbuzdulva lehet, hogy odamegyek, aztán legfeljebb sztornózom a rendelést, és átcsattogok az Edigitalba, ha nem elég segítőkészek. -
Narakh
senior tag
Sziasztok!
Samsung UE40J5100-ast szeretnék venni, de sajnos már az AVBoxnál is csak bolti garit kapnék, ahol a másfél éves tévémet még 1+1 év gyártóival vettem (amiből a másodikat be is tudtam regisztrálni).
Mint itt már többen, az Aqua és a TV Raktár közt vacillálok. Előbbi bolti garijában még meg is bíznék, viszont helyszínen nem kapcsolják be a kütyüt, szóval pixelhiba esetén furikázhatom vissza. Utóbbiak átvétel előtt kötelezően bekapcsolják, de az 1 év gyártói gari mellé ők vállalják a másodikat, mert a Samsung a bolt tájékoztatása szerint nem engedi beregisztrálni.
Mi a véleményetek?
-
Pancsermeste
őstag
Akkor szerencsére még a 3 munkanapban is benne vagy.
Pumma: Rendelésről volt szó, ezért gondoltam, online történt...
Tehát, ha jól értelek, indok nélkül elállhatok a vásárlástól 14 napon belül, ám indokkal (pl. mert szär TV-t küldtek), nem állhatok el?
- mert akkor inkább nem indoklom meg...
Amúgy meg nem meghibásodásról van szó, hanem eleve hibás volt a termék, tehát én mindenképpen úgy gondolom, jogosan járna az elállási lehetőség is. -
törölt tag
3 napon belül vagy még? Mert akkor nem kell szerviz, rögtön vidd vissza a boltba, és adniuk kell egy új készüléket.
Pancsermeste A 14 napos határidő csak online vásárláskor számít, amikor is indok nélkül elállhatsz a vételtől 14 napon belül. Meghibásodás esetére van a 3 napos cseregarancia. -
törölt tag
-
Ciccuka
veterán
Samsung UE40J5100
DVB-T / C -
Batib
őstag
OK. Tehát, ahogy Pumma is írja a mostani tv-k alkalmasak dvb-c vételre és kártyamodullal kártya fogadására.
A vidanetet én nem ismerem náluk kell tájékozodni ennek módjáról.(neked kell /lehet modult venni , ők adják, párosítva van a kártya a modulhoz mi mennyibe kerül stb)
Ami a tv-ket illeti: Én a Samsung kínálatából tudok ajánlani, mivel ezeket ismerem. (Más majd ajánl mást)
A feltételeknek, és a felh. módjának a Samu 5-ös sorozat felel meg
UE40H5000, UE40J5100 és ezek 32-es méretei.
Esetleg egy kicsit magasabb kategória UE32H6200, nem biztos hogy a H sorozat minden tagja kapható még, mivel ez a tavalyi modell. -
törölt tag
A 22"-os méret LCD tévének már valóban kicsi. Asztali monitornak való inkább ez a méret, itt egy cikk a tévézéshez ajánlatos távolságokról: [link] A legjobb árú HD Ready tv az LG 32LB550B [link], Full HD tv: LG 32LB5610 Ezekre 2 év gyári jótállás van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest