- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nismoka
addikt
Azt persze nem reklámozzák a koreaiak hogy az input lagjuk sokszorosa a sony-nak, (főleg LG) és azért itt sokan használják játékra amihez eléggé nyomós érv a sony mellett a gyors reakció idő. A koreaiaknál jóval erőssebben jelenlévő DSE-ről és fehér és világos felületen nagyon jól látszó sötét foltokról nem is beszélve, de igen a sony kullog abban biztos hogy nem fossa úgy a tv-ket...
-
Gicz
addikt
Ha szerinted az edigital vagy bármilyen honlapon rámész a specifikációkra, egymás mellé teszed, és abból meg lehet állapítani a képminőséget, akkor nem lehet komolyan benni a hozzászólásaidat.
Szerinted azért pl jobb egy samu, mert az van idaírva h "dinamikus kontraszt : 10000000000:1, a sonynál meg csak 50000000:1" ?
Gratulálok
-
B-L-A-C-K
titán
De most komolyan, az összes teszt poénból ad rá jó pontozást? A felhasználok viccből írják hogy jó? Illetve nagyon úgy jön át hogy még sose láttad a konkrét típust, de szerinted a többi gyártó mögött kullog, illetve gondolom neked se ide Sony-d van, szóval végképp nem értem egy szakmai topikban hogy mondhatsz így róla véleményt. Én általában ha valamit veszek, és sz@r elmondom, hiszen senkit sem szándékom félre vezetni, hanem éppen segíteni próbálok, azaz ha valami nem jó biztos nem ajánlanám. De nálad meg mi jön át, nem szereted a Sony-t, neked van egy régi modell, és az alapján mondod itt az okosat. Ezáltal nem hogy segítesz, hanem félre vezeted az embereket.
-
B-L-A-C-K
titán
"Tapasztalataimról meg annyit, hogy jelenleg 3led és 2lcd tv van a birtokomban, 42col-tól felfele... (Egy sony is van)
"
Ja így már értem, van két LCD TV-d meg egy led, és már szakértő vagy az ide Sony modellekből is...Remélem nem bántalak meg azzal ha most kikacaglak...
-
Trak
addikt
Es konkrétan milyen tapasztalatokra? Mert elég erősen fogalmazol azzal, hogy a Sony kullog a koreaiak után, es érdekes módon a tapasztalataid ellentétben vannak a topikba irok tapasztalataival, de ami lényegesebb, a nagy külföldi tesztoldalak tapasztalataival, véleményével.
Szóval ez alapján jo lenne tudni, hogy milyen tapasztalatok alapján állítasz ezeknek tökéletesen ellentétes dolgot. -
B-L-A-C-K
titán
Innen látszik nem sok közöd van ehhez a topikhoz...
Én nem vagyok egy szakértő, viszont vásárlás előtt több hónapig nézegettem ezeket mielőtt ezt vettem (nem véletlenül), de ezt már 30x leírtam, így tekintsünk is el az én véleményemtől. Azt magyarázd már el nekem ha szerinted a Sony az LG és Samsung mögött kullog akkor az idei tesztek miért adnak mindegyikre olyan magas pontot? A felhasználóik miért vannak velük megelégedve? Azért mert rá van írva Sony és mindenkinek be van szűkülve az agya? Biztos...Az tény hogy pl smart részben több TV is veri, de képminőségben az idei szériák közül azonos kategóriában az egyik legjobb. Az ára viszont tényleg túlárazott, de mint írtam akcióban érdemes venni, ami elég gyakran van. Szóval érdekes hogy ilyet írsz, és szerintem úgy hogy a készüléket még soha a büdös életben nem láttad, csak gondoltad okos leszel, és mondasz egy nagyot, mert utálod a Sony-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest