- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nézelődtem élőben is, illetve van egy 23"-os fullHD monitorom, már az is akkora képben, mint az 51-es centis tévé képe. 2-2,5 méterről lesz nézve, azért gondolom, hogy a 32-es sok, de persze ez költözéssel változhat. De mivel nem szeretnék 2x TV-t venni, bizonyára a 32-essel járok jobban.
Mennyire jó az ajánlott tévé kissé alulról (fekve) nézve? Mert leginkább úgy lesz a jelenlegi berendezést tekintve.
-
mandarina2
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat. Max. kétszáz ezret szánok tv. vásárlásra, és látom, ezek a készülékek beleférnének a keretbe. Kb. 3 m távolságból nézném, vagy közelebbről. Most már csak az a kérdés, hogy hol és melyiket vásároljam meg (szegedi vagyok). Fekete importot nem szeretnék, nekem fontos a hivatalos garancia.
-
BBéci
legenda
Játékra való alkalmasság szempontjából lényegtelen az, hogy a válaszidő 2 vagy 8 ms.
Ami számít, azt input lagnak nevezik és a legjobb esetben is 20 ms, de inkább 30-60 közötti.
A kettőnek semmi köze egymáshoz.Láttam 4K felbontású tévét, nem is egyet, de azokhoz jelenleg nincs néznivaló, nincs olyan film. A passzív szemüveges 3D lenne az igazán jó felhasználási területe.
-
-
BBéci
legenda
Mutass nekem egy olyan filmet, ami 1366x768 felbontású! Az egy idióta, nem tévére való pixelszám.
Lehet kapni150000 forintért 50 colos HD-ready tévét, ami 4-5 méterről összehasonlíthatatlanul nagyobb élményt nyújt, mint egy 42-es full HD. Nem kell félni az 1024x768 felbontástól, az is 16:9 arányú, nézd meg egy üzletben! -
Mian
aktív tag
Hmm, hát érdekes írás, elgondolkoztatott...
Azzal a jóindulatú vírussal egyébként már én is megfertőződtem.
Egy 20"-os Samsung F2080-as monitorom van a géphez, kb egy méterről sem nézem, néha túl közelről is.
és hát hd ready filmeket szoktam rajta nézni (mkv-s), 1280x720, már az is elég dúúrva
Lehet akkor vmi hd ready tv kéne, 102-106 centi az szerinted maradhat?
(Ezért lesz nekem kicsi és praktikus nappalim, ha majd egyszer elköltözök. :-))) -
Mian
aktív tag
Hmm ez sem tűnik rossznak, és 100Hz a képfrissítése, és 40esben is van, viszont egy 10essel drágább és a sony jobban is tetszik. Kár, hogy a sonyról nincs teszt.
Nem akarok türelmetlen lenni, de nem tűnik túl aktívnak a topic.
Remélem nem csak a márkák topicjait nézegeti mindenki, bár eddig úgy vettem észre. -
Mian
aktív tag
Még ezzel a Hz dologgal nem vagyok tisztában.
Azt tudom, hogy minél magasabb ez a szám annál kevésbé rontja a szemet, de ezen kívül mihez kell még, 3Dnél fontos ez vagy minél?ez a tv pl mutatós kis darab: [link]
Mit gondoltok? Bár a képfrissítés csak 50Hz.
Jah és keretről nem esett még szó, hát szerintem ez viszonylag tág skálán mozog, az a lényeg, hogy édesapám ha már vesz akkor jó tvt szeretne, ilyen 3D meg stb nem fontos, amiket már leírtam feljebb, de szóval ezen a kategórián belül valami minőségi kis darabot. 150nél szerintem azér ne nyúljon feljebb a dolog, mert annál többért ilyen alap tvt szerintem már nem érdemes venni.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest