- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vattson007
csendes tag
válasz
mandarina2 #127 üzenetére
Az infót kiegészíteném, mert a Panasonic és a Sharp is panelgyártó cég.
-
Mian
aktív tag
válasz
mandarina2 #133 üzenetére
ED úgy tudom van Szegeden is, pl ott meg tudod venni ahogy látom a Sony KDL-40CX520-at vagy a Philips 40PFL6606H-t is. Vagy a CX520-at itt is meg tudod venni, ez is egy megbízható bolt úgy tudom. De nagyon sok webshop szállít ki az egész ország területére, pl ez is egy nagyon megbízható bolt, itt már én is vásároltam, viszont itt nincs egyik termék sem azok közül amiket linkeltem, de ha esetleg még keresgetnél ott is tudsz nézelődni. Én a Philips-t ajánlanám, mert 100Hzeset szerettél volna és az biztos, hogy 100Hz-es és minden más kritériumnak is megfelel, a Sony KDL-40EX600-ben nem vagyok biztos, hogy 100Hz-es, és nem nagyon találtam róla infót a neten, de az is egy nagyon jó tv.
-
Mian
aktív tag
válasz
Jut eszembe, az sem mindegy milyen távolságról fogod majd nézni a tv-t.
Nézési távolsághoz tanács: [link]
Ez is, csak másik forrásból: [link]
Még ez a Philips is egy szép darab és 100Hzes, nem 3Ds. Igaz wi-fi van benne, szóval netezni is lehet vele, de legfeljebb nem használod. -
junior11
veterán
válasz
Nézed meg pl. a "3D" nélkülieket: Philips 40PFL6606H, Panasonic TX-L42E30E, LG 42LV5500.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest