- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
junior11 #7745 üzenetére
Köszi, ezt tudom
Ami kérdés, hogy
1. Az LG-k összes 66x TV-je IPS paneles ?
..és látva a fentebbi hsz-ben Sony-t , egy más jellegű kérdés : Kép a képben -t csak a Sony-k tudnak ? Esetleg, IPS + kép a képben lehetőség valamiben ?
azt, hogy az LG 5 év gart adna - mint morphin írta fentebb, látta valaki valahol hivatalosan leírva ? ..vagy van valami feltétele (pl. regisztráció ? )
-
Yoyoyo
tag
válasz
junior11 #7197 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy az LCD topikban beszélnek rá a plazmára
pedig már épp eldöntöttem a nagy kérdést /lcd vagy plazma/, erre most elbizonytalanítotok
esetleg, ha csak lcd közül választanátok?
Philips 42PFL6008k - ambilight elég vonzó és a képé is szép volt nagyon, design is bejön, csak az ára... ennyiből 47"-os kijönne
Panasonic TX-42ET60E - szép kép + teszt szerint aránylag szépek az SD adások is rajta - ezt sajnos nem láttam előben
LG 42LA660S - ez mondjuk edge led, amit annyira nem preferálok (lehet, hogy jobb a 620-as direct led?/
/Samsung 40F6500 - ez is jó, de egymás mellett látva az LG-vel a MM-ban, jobban tetszett az LG/ -
lehasznalo
tag
válasz
junior11 #213 üzenetére
Köszönöm a választ!
A G30-al szemeztem én is, de félek a beégéstől.
Nem valószínű, hogy eladnám 4 év múlva, hogy az 5 éves garancián belül maradjak.
A mostani CRT tévém is 10 éves
Riogattak, hogy soha ne vegyek plazmát, ezért is írtam a LED topikba.
A fentebb leírt követelményeknek egyetlenegy LED-es készülék sem felel meg, még úgy sem ha leadok az elvárásokból? Kevesebb fekete, kis felhő
Samsung 5500-as? Vagy valamelyik LG? Netán Philips?
Az mkv lejátszóval megvételével is egyetértek. -
GLOCK34
aktív tag
válasz
junior11 #193 üzenetére
Igaz,szerintem is sokan másképp értékelik a képminőségeket,pláne ha nem ismerik a műszaki adatokat. Jelenleg egy LG 42 lh 5000 van,és lényegében semmit nem tudok input lag-ról,stb,de nekem eddig teljesen megfelelő volt,pedig ps3-ról főleg fps játékokkal játszom.
Lecserélni is csak azért szeretném nagyobbra,mert költözés után nem tűnik csak 32"-nak a nappaliban.
Holnap húzok a media-ba,hátha előrébb jutok,csak attól tartok ott nem lesz szembetűnő különbség,mert ha jól tudom izmos kis blue ray lejátszókról mennek a demók.
Az ue55 d6500-ra viszont nagyon kíváncsi lennék,eddig nekem is benne volt az első 3-ba.
Lg 55lw 650s esetleg? -
Mian
aktív tag
Hát az jobb lenne, de 170 pl a philipsért már lehet, hogy sok. Megkérdezem apámat akkor konkrétabban ha hazaér, hogy mennyi legyen a max keret. Sony meg már 3D-s, az meg nem kell.
Nappaliban lesz a tv, apám veszi, én csak kinézem neki, feljebb írtam. 3D nem kell neki, meg semmi full extra, csak szép képe legyen, full hd, meg usb bemenet.BBéci: Vettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest