-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz GLOCK34 #25290 üzenetére
Szia!
Philips-ből még ezt a 40PFS6609-et érdemes szerintem megnézned. Vagy a Philips-nél vársz egy kicist, hamarosan jönnek az idei modellek és ez minden bizonnyal lenyomja a 2014-ek árait.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
törölt tag
válasz GLOCK34 #25290 üzenetére
Ebből a kettőből csak a Sonyt merem ajánlani, pl. : KDL-42W829B
-
törölt tag
válasz GLOCK34 #25284 üzenetére
Ha a 7000-es szintje a cél, akkor Samsung UE40H7000
-
zed juron
aktív tag
válasz GLOCK34 #2211 üzenetére
Nekem van évente ilyenem, mert kell bizonyos okok miatt. Gondolom neked esetleg agyorvosod lehet. Érdemesnek tartom megemlíteni hogy személy szerint az évenkénti találkozást - ha így van - kevésnek találom nálad...
Szóval visszatérve.
A BD50-BD25 formátum simán elmegy full hd-ben a 6030-on. Ezt bármilyen előbb említett gyökér vagy hasonló növényi részű egyednek szívesen megmutatom.
Az Unigine Valley viszont felezett felbontásban megy, meg egyes mkv-k, még nem jöttem rá hogy mi az oka hogy valami megy, valami meg nem megy full hd-ben.
2D-ben meg a 46 collban nem nem tudok olcsóbbat ilyen képminőségben. Esetleg az agyorvosos kolléga kisegíthetne...
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz GLOCK34 #2039 üzenetére
Részemről is feleslegesnek tartom a vitát. Tényleg az a véleményem, ha szebbnek látod a képét, akkor mindenképp használd azt a kábelt. Nem is próbálom tovább magyarázni a digitális adatátvitel és a hibajavító algoritmusok működését, ott vannak a tesztek, amikről beszéltem. Igaz, a te kábeledről csak elméletben tudok beszélni, mert nekem sajnos nincs ilyen drága kábelem, de nem is hinném, hogy pl. a T-home IPTV set-top box igényelné, a Blu-ray lejátszónál lehet, hogy észre lehetne venni, de sajnos kipróbálni kábel hiányában nem tudom. Téma részemről lezárva.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
válasz GLOCK34 #2033 üzenetére
Ok, ahogy gondoljátok. Én informatikusként inkább ezzel értek egyet. Persze, előfordulhat jelátviteli hiba (0 helyett 1, vagy fordítva), de ezt a TV javítja, a szabványban leírt hibajavító algoritmusokkal. Még egyszer: ez nem analóg jel, miért hasonlítjátok analóg hangátvitelhez, és mitől lenne "zajos"? Digitális TV adásnál sincs szellemkép...SCARTnál és RCA-nál persze, hogy számít, de itt nem. Örülök, hogy szebbnek látod a képet egy 20-22.000 forintos kábellel, és Isten ments, hogy kizökkentselek ebből az idillből, gondolom nehéz is lenne beismerni, hogy abszolút semmi jelentősége sincs, de azért ajánlom figyelmedbe a linkelt cikkrészletet, és a benne lévő teszteket, rólatok is van szó, az első bekezdésben.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Ommma
csendes tag
válasz GLOCK34 #1841 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Gondoltam, hogy most még nincs sok jó 3D. De szerintem egyre több lesz és nem akarok jövőre megint tv-t venni. Ok, megnézek valahol egy passzívat is, ha tudok.
Ez az LG már nekem túl drága. A 200 nálam lélektani határ, nem mennék felé.[ Szerkesztve ]
-
Ommma
csendes tag
válasz GLOCK34 #1836 üzenetére
Kipróbáltam, Samsungot egy boltban de nem órákig . Ha jól tudom a Samsung aktív. Nekem semmi gondom nem volt. Viszont a gyerekemen nem tudom kipróbálni és családi tv lenne. (A fiam pl. tuti nem vallaná be)
Ok, ezt egy eladó mondta, aki passzívra akart rábeszélni. Ne foglalkozzak akkor vele?
Azt sem tudom, hogy akarok-e 3D-t. Ha nem sok többlet és élvezhető akkor azért csak jó lenne...
Típust nem tudnátok ajánlani? Mert beteg az egész családom, most legalább ki tudnánk használni. Rendelni szeretnék, csak nem tudom mit.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz GLOCK34 #1635 üzenetére
Semmit nem tudok róluk. Egyik márkáról sem. talán annyi, hogy nagyobb a fogyasztása mint a LED tévéknek.
És vége is a tudásnak. Nem tudom itt van e valód 100Hz-es képfrissítés, esetleg valamit negatívum, amit kerülni kell, esetleg egy olyan széria, ami ajánlott, vagy melyik nem. Őszintén szólvasemmi. De nagyon megköszönném, ha nyújtanál egy kis segítséget.vagamo: Nekem már mindegy, tuti azt keresném éjjel nappal. Sötét képen láttam, hogy ronda, de amikor rendes színek vannak a tv-n, játék,vagy film megy éppen, akkor nem tudom mennyire észrevehető
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
junior11
veterán
A passzív 3D jelenleg nem tud teljes FullHD, felezi a felbontást, viszont nincs crosstalk, s a szemüveg könnyebb, olcsóbb. Közelebbről viszont már látni a felezett felbontást. Szerintem ki kell próbálni, kinek mi tetszik .
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
Az LG 3D-je paszív, de nekik elég magas (a tesztek alapján) az input lag, amit a játékhoz fontos. Én plazmát választanék, a képminőség miatt, csak a játékoknál jobban vigyázni kell, be ne égjen.
Panasonic TX-P50VT30E (a jelenlegi legjobb plazma, év végéig 5 év garival).
LCD-k esetén itt van egypár (de nem tudom, milyen az input lagjuk):
- Sony 55EX720, Philips 55PFL7606H, Samsung UE55D6500 (képminőségben gyengébbek a VT30nál).
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)