- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos24680
csendes tag
Sziasztok!
Pár napon belül vennék tv-t.
Több kiszemelt is van. Olyan 200 körül nézelődöm.
Első kérdésem az lenne, hogy outletből szabad-e tv-t venni? (ha nem miért?)Ezeket a tv-ket néztem:
Samsung UE40ES65XX -->165e. +1 év teljeskörű biztosítás
LG 40LM640
LG 47LM660 --> 229. 1 év gariNemtudom melyik gyártó tv-je lenne jobb, passzív vagy aktív?
Lg melett szól hogy Dual Playes. (Konzol miatt +)
nem kell elem a szemüvegbe
Olcsóbban betudom szerezni mint a hasonló samsungokat.Samsung
Jobban tetszik az aktív 3D (csak még sokáig nem néztem hogy megfájdul-e tőle a szemem)
Design jobban tetszik
Elemes a szemüveg ami bosszantó
Drágábbak. -
Hopo82
tag
Kinéztem magamnak 1 LED TV-t és a véleményeteket szeretném hozzá kérni h megéri vagy sem.
Samsung UE-40EH5000-ról lenne szó és pc-re lenne kötve és ott film nézés és pc-s játékok hasznélatára kellene. néztem az input lag-ot és ennek elvileg nem olyan magam mint pl a 40"-os 6030-as tipusnak ahol 70-100 ms van írva ennél meg asszem 25 ms csak. A véleménytekre lennék kíváncsi h ez az 5000-es vagy a 6030-as 3D-s érné meg ha játékra és filmre lenne használva a készülék!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
satterb
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék 3D-s Tv-t venni, és kinéztem egy Samsung UE32EH6030-as modellt. Valamelyik áruház weblapján olvastam, hogy 3D-s filmeket full hd-ban nem támogat(?). Az lenne a kérdésem, hogy ez miben merül ki, pl le se játssza, vagy lescaleli vagy ilyesmi.
Sajnos nem nagyon értek ezekhez.
Előre is köszönöm a választ! -
remex
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 47"-es passzív 3D-s TV-t vásárolni.
Elsősorban az alábbi két típus között variálok:
LG 47LM660S
Philips 47PFL6877K.Sajnos a Philips TV-kről elég keveset lehet olvasni, pedig a leírások (és pl. az Ambilight funkció) alapján nagyon tetszik a készülék.
Szeretném az erre járó szakértők tanácsát kikérni, hogy melyiket érdemesebb megvásárolni, és mi szól igazán mellette?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.[ Szerkesztve ]
-
cocus007
tag
Akkor most a LED-tvk tényleg led-esek vagy csak hátsó megvilágítás, vagy az mindig ki kell hogy legyen írva?
És mi a különbség a hibrid-LED meg az előzők közt? -
Jovanny2
őstag
Igen, az a hátsó LED paneles, mátrixszerűen vannak az LCD mögött a LEDek. Nem felhősödik elvileg (bár volt már, aki szerint kicsit mégis). A szériából látszik melyik milyen. Az EH széria hátsó LEDes, az ES pedig Edge. A 6030 a legnagyobb kategóriás hátsó LEDes, ez az egyetlen 100Hz-es. Nekem semmi bajom az Edge LED-del, bár tényleg fura, hogy pl. egy 46-osnál hogyan világít be a közepéig rendesen, de bevilágít, azt mondják. Az enyém csak 40-es, és nem veszek észre fényerő különbséget. Nem értek a kódkártyákhoz, a 6100 oldalán van nyílás, gondolom abba megy. Hogy mindigTV-s jó-e bele, az jó kérdés. IPTV-m van.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Ádcs
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Samsung 40ES6540 tv-t. Már majdnem ki is fizettem, de gondoltam megmutatom asszonynak először. Nem tetszett neki az aktív 3D... Passzívval viszont semmi baja nem volt. Melyik lehet az az LG, ami az ES6540 paramétereivel rendelkezik?
Én az LM660-ra LM640-re vagy az LM670re gondoltam. Lehet más is esetleg, vagy jól gondoltam?Köszi!
https://www.flickr.com/photos/134107228@N04/
-
kicsigacas
csendes tag
Szerintetek melyik?? Vélemények?? Esetleg tapasztalatok??
LG 47LM669S
Samsung UE46ES6800Köszi!!
-
Dzsekó
addikt
válasz Jovanny2 #1686 üzenetére
Az a backlit pontosan micsoda? Az edge LED-et tudom, hogy oldalt vannak a LED-ek elhelyezve.
Hátul lennének a LED-ek backlitnél? Melyik a jobb? Elvileg a hátulsó LED-esnek kéne, ha a homogenitást nézzük.Továbbá mégegy kérdés felmerül, hogy a mai TV-kbe már mid be lehet rakni mindigTV-s kódkártyát?
6030
6100
42LM620SFőleg ezek érdekelnének.
[ Szerkesztve ]
-
Silious
tag
Sziasztok
3d led tv vásárlása előtt állok, és pár kérdés felmerült bennem.
1: 102- és 106 cm-es TV-ket nézegettem, amiket kb. 3m-ről néznénk, ez nem lenne túl kicsi távolság?
2: a TV magasabban lenne, mint a szemünk, kb. 20 cm-el, ilyen esetben is alkalmazható a passzív 3D?
3: három típus jöhetne szóba, az első Paszív 3D, a másik kettő Aktív 3D, LG 42LM660S; Samsung UE40ES6800; UE40ES6560, melyik lenne a legmegfelelőbb? -
Jovanny2
őstag
6030 backlit, 6100 Edge LED. 6030 input lag ~80 ms, 6100 inpu lag ~35 ms. 6030 csak 3D, a 6100 SMART 3D. A 6030 nem wifis, a 6100 igen. 6030 HDMI:2, USB:1, a 6100-nál 3-3. 6030 vastagabb jóval, a LED-ek miatt, és a kávája is ~2-3x akkora. Készenléti fogyasztás 6030-nál ~0,5W, 6100-nál ~0,3W.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsekó
addikt
Samsung UE-40EH6030 és Samsung UE-40ES6100 között mi a különbség pontosan?
Mindkettő valós 100Hz-es? -
Jovanny2
őstag
válasz GrooveHero #1672 üzenetére
Nem éreztem annak. Nem vágom a fizikáját a dolognak, de amint jel van az LCD-n, tehát valamilyen kép, az rögtön elnyomja a felhősödést, nem látszik, csak statikus fekete képrnyőnél. A fekete csíkokon sem veszem észre, szóval még egyszer: no para.
-
tranceplanet
addikt
válasz nightshadow #1682 üzenetére
Rendben, értem, köszönöm a felvilágosítást
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
nightshadow
veterán
válasz tranceplanet #1681 üzenetére
Kinek mi a fontosabb. Egy "buta" tévét később is lehet okosítani pl. egy külső mediaplayerrel vagy Blu-ray lejátszóval, de valós 100Hz-et nem tudsz belevarázsolni utólag.
-
tranceplanet
addikt
válasz nightshadow #1679 üzenetére
Köszönöm 3D nélküli Smart nem érné meg jobban? Bocs, de homályos vagyok a témában. OK, látom már szerkesztetted, akkor lehet rábeszélem a 3D-re.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz tranceplanet #1676 üzenetére
Érthető, ezért mondtam ezt: [link] Ezt nem is a 3D, hanem a valós 100Hz miatt ajánlottam.
[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
válasz nightshadow #1675 üzenetére
Sony-t nem nézegettem, Panasonicot futottam még át.
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
lipido
senior tag
válasz nightshadow #1673 üzenetére
Még egy kérdést szeretnék feltenni. Mit jelent a "digitális tv tuner"? Ha én, pl hdmi-n keresztül összekötném a pc-t a tv-vel, nem köthetném rá a digitális tv tunerre? Esetleg sz STB-t? Mert ha ezt meglehetne tenni, akkor máris megoldva.
-
tranceplanet
addikt
válasz nightshadow #1669 üzenetére
Tudom én, hogy nem a legolcsóbb. Az a lényeg, hogy a webshop ár alatt, beszerzési áron kapja majd a TV-t. Ezért kérdeztem, hogy ott 180-190 körül mit érdemes. Remélem érthetően fogalmaztam. ui.:3D nem érdekli, majd, ha egységes szabvány lesz.
[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
válasz nightshadow #1673 üzenetére
Akkor a 4-ből 1 kilőve. Ára miatt amúgy sem volt szimpatikus 7000 jobban bejön a talpa miatt is.
-
GrooveHero
addikt
válasz Jovanny2 #1670 üzenetére
No offense, de ha olyan filmet nézek, ami nem full screen, tehát alul és felül le van belőle vágva egy rész, ún. szélesvásznú?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
vagamo
őstag
válasz nightshadow #1666 üzenetére
kézzel fogható eredmény mikorra várható? Gondolom addig nem árulhat el róla semmit.
-
Jovanny2
őstag
válasz GrooveHero #1652 üzenetére
Szerintem kár ezen aggódni, nekem is kb. 1 hónapos a 6100-as, nem változott a felhők nagysága. Amikor bemelegszik, akkor kezdenek jobban látszani, sötét szobában, full fekete háttérnél. Pl. MW3 betöltésénél látszik, de amint megjelenik akár egy minimális kép is rajta, pl. a Sledgehammer logó elkezd beúszni, már nem is látszik. Tehát szó szerint csak addig látható, amíg full fekete a kép. Filmnézés, játék közben garantáltan nem fogod észrevenni.
-
lipido
senior tag
válasz nightshadow #1666 üzenetére
Azért azon behalnék, ha egy 80k-s "szimpla monitor" tudná azt amit szeretnék, egy 200k-s tv pedig nem!!!
-
nightshadow
veterán
Ezeket a magasabb kategóriájú tévéket sajnos nem követem több okból sem. Az ES8000-et viszont most teszteli egy fórumtárs egy magazinnak. Azt mondja, hogy nagyon felhősödik, szerinte a felét se éri annak, amennyiért adják. Arról az LG-ről semmit nem tudok. Tesztek (főleg angol nyelvű) viszont sok van ezekről a felsőbb kategóriájú tévékről.
-
lipido
senior tag
válasz nightshadow #1663 üzenetére
-
vagamo
őstag
válasz nightshadow #1663 üzenetére
nekem tudnál segíteni, esetleg real tapasztalat van valamelyikkel?
-
lipido
senior tag
válasz nightshadow #1661 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy a "tv vevője" lehet-e hdmi? Mert ha igen, és mondjuk a blue ray lejátszó is hdmi-n megy akkor valahogy csak létezik.
MOD: Esetleg stb-t coaxal összekötni tv-vel, a pc-t pedig külsőként.
Lehet lámaságokat írok, sorry érte![ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
E Samsung manual szerint nem lehetséges:
"PIP
Egyidejűleg megtekinthet egy, a tv-készülék vevőjén keresztül érkező műsort és egy külső videoforrásból származó videót. Ha a tv-készülékhez például Blu-ray lejátszó csatlakozik, a Kép a képben (PIP) funkciónak köszönhetően egyszerre nézheti a tv műsort és a Blu-ray filmet.Amikor be van kapcsolva a Smart Hub vagy a Műsor-besorolási zár funkció, a PIP funkció nem használható.
- PIP
A PIP funkció be-, illetve kikapcsolása.
- Csatorna
Az alkép képernyőjén látható csatorna kiválasztása.
- Méret
Az alkép képernyőméretének kiválasztása.
- Helyzet
Az alkép képernyőhelyzetének kiválasztása.
- Hangválasztás
Választhat, hogy a főkép vagy az alkép hangját hallgatja.Ha a készüléket PIP módban kikapcsolja,
a PIP funkció visszaáll Ki értékre. A tvkészülék visszakapcsolásakor ismételten be kell kapcsolnia a PIP funkciót, ha ismét PIP módban kívánja nézni.Néha előfordulhat, hogy a PIP ablakban látható alkép minősége valamelyest romlik, ha a főképernyőn játékot vagy karaoke programot néz.
A PIP funkció nem működik, amikor a 3D
funkció aktív.A PIP beállításai: A külső videoforrás képe jelenik meg a főképernyőn, a tvkészülék vevője által szolgáltatott kép pedig a PIP alképének képernyőjén.
–– Főkép: Komponens, HDMI
–– Alkép: TV" -
lipido
senior tag
válasz nightshadow #1658 üzenetére
Akkor az kizárt, hogy stb+pc egyszerre menjen a tv-n?
-
nightshadow
veterán
Videón a 2013-as Samsungok [link]. Sajnos (már akinek) marad a karácsonyfatalp F5500 és F6500 között.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz GrooveHero #1637 üzenetére
Ne haragudj,nem tudtam,hogy lényegében monitornak használnád a tv. Filmnézésre és játékra összpontosítottam,de láttam a plazma topicban mit írtál.
Annyit tudok neked elmondani,hogy pár napja vettem egy pana plazmát amit a fent említett filmnézésre és fps játékokra használok. Játékoknál nem veszek észre lényegi eltérést viszont blu-ray 2d és 3d filmeknél igen. A plazma(vt50) itt jóval nyerőbb mint a led lcd(d7000),viszont több a fogyasztása(ez pl. engem hidegen hagy),igen figyelni kell rá ha pc van rácsatlakoztatva. Tv műsorokról nem tudok neked mit mondani,azt csak a hálószobában nézünk elalváshoz.
Talán még annyit,hogy akármit is veszel,de a 3d része is érdekel akkor szerintem aktív legyen és fullhd 3d.
Ez utóbbi teljesen magánvélemény,ha visszaolvastál korábban sok vita alapját képezte. Amiben viszont mindenki egyetért,hogy azt vedd meg ami a Te szemednek és igényeidnek megfelelő. Tökéletes tv ne is keressél,mindegyiknek megvan a saját betegsége. -
lipido
senior tag
válasz nightshadow #1655 üzenetére
Tuneren a koax-ot érted?
-
nightshadow
veterán
válasz GrooveHero #1652 üzenetére
A tévét tavasszal vette, s nem változott a mértéke.
-
lipido
senior tag
válasz nightshadow #1651 üzenetére
Szia!
Erre esetleg? -
GrooveHero
addikt
válasz nightshadow #1651 üzenetére
Na ez jó hír, köszönöm Csak semmi garancia nincs rá, hogy az enyém is ilyen lesz. Bár nem tudom, hogy ez a technológia idővel hogy alakul, tehát pölö az 1 éves modelleknek úgymond "csúnyább" e a képük, mint pölö a két hetes frissen vett tvknek.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nightshadow
veterán
Ismerős pár hónapja vett egy ES6100-et, s teljesen sötét szobában sötét jelenetkor látható egy minimális felhősödés, de nagyon messze van a zavarótól. Meg se közelíti a mértékét azoknak, amelyek a korábban linkelt képeken láthatóak.
-
GrooveHero
addikt
Igen, ha olyan adást/filmet nézel, ahol nem úgymond full screen-en jelenik meg az adás, hanem szélesvásznú, azaz alul és felül is le van vága egy bizonyos rész. Sztem akkor is látható.
Öszefoglalva:-plazma kizárva, mert PC-re kötve nem ajánlott.
-LED samu ES széria felhősödés miatt kizárva, de játékra jók
-LED samu EH széria meg pont fordítva, filmre jók, játékra nem, legalábbis itt az EH603-as modellről van szó.
Nekem meg mind2 kellene
Jelen álláspont szerint azonban nekem egy ilyet kéne vennem
Nefé' ezen menne mindenWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
vagamo
őstag
válasz GrooveHero #1648 üzenetére
Jogos! Kérdés, hogy ezt a jelenséget folyamatos képváltás mellet mennyire lehet észrevenni és mennyire zavaró. Amit linkelt kép egy 2011 es modelé d8090 tv képe erről a tv-röl hány hasonló képet találni? 2-3?
És a keresőszavaddal nem csak a Samsung tvk találatai jelennek meg. Élőben pl MM-ben lehet a tévéket fekete színre kényszeríteni? Persze a kikapcsolásuk nélkül[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
A neten elég sok kép fellelehtő a clouding szó alatt gugliban. Vannak elég veszélyes esetek is.
-
vagamo
őstag
válasz GrooveHero #1646 üzenetére
Ha valóban a felhősödés ekkora mértéket ölt nem értem, hogy engedhetik egy kiélezet piacon ezt a terméket forgalomba. Természetesen valós probléma a felhősödés, de ennek a képnek szerintem elég retusált szaga van.
-
GrooveHero
addikt
Szóval akkor el kellene vinnem a TV-t sminkeshez?
Amúgy viccet félretéve tudsz vmilyen módszerről?sesshou a helyzet az, hogy én lehet a 46-osat venném. Annak meg lehet még rosszab, vagyis mégtöbb.
A videót egyébként láttam a jútúbon[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
válasz GrooveHero #1643 üzenetére
-
sesshou
senior tag
válasz GrooveHero #1639 üzenetére
ha rákeresel Samsung UE-40EH6030 game tesztjére youtubon láthatod amint egy srác prezentálja hogy mennyit jelent az a szám.
-
sesshou
senior tag
Érdekességként felmerült bennem a naaagy kérdés. A fórum gyakori használói bozonyára butácskának fogják találnia kérdést de egy magamfajta kezdőnek eléggé szemet szúró a dolog. Szóval. a Samsung UE-XYEH6030 as tv-knek óráiási input laggja van. Nyilvánvalóad a valódi 100Hz hez szükséges képek kalkulálási sebessége miatt. De Ez nem kapcsolható ki-be? Teszem azt ha valaki azt mondaná hogy jó ez a tv nézek rajta filmet sok hz-n de játszani kikapcsolom hogy a játék is jól menjen akkor egy szuper alternatíva lenne jó alacson árfekvésben.
-
vagamo
őstag
Élőben láttad, vagy fényképen?
-
sesshou
senior tag
válasz GrooveHero #1639 üzenetére
hát igen kb ennyi külömbséget tudok én is tennia kettő között. De sajna ez semmi nem mond el
-
GrooveHero
addikt
válasz sesshou #1638 üzenetére
Csak annyit tudok így ránézésre, hogy a d5000-es még a tavai 2011-es széria, míg az es már 12-es széria.
Más: Most olvasom a plazmás topicban, hogy PC-hez nagyon nem ajánlott a lép beégése miatt. Akkor kb a plazma ugrott is.
Ha tudnám, hogy az a 70-100(80)-as input lag mennyit jelent, vagy pölö látnám azt, hogy "mennyire veszélyes" akkor nem is lenne kérdésem.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
sesshou
senior tag
samsung ue32d5000 vagy ue32es5500. specifikáció szerint nagyából ugyan azt találtama két tv-ről de én nem nagyon tudtam külömbséget venni a kettő közül melyik a jobb?
-
GrooveHero
addikt
válasz GLOCK34 #1635 üzenetére
Semmit nem tudok róluk. Egyik márkáról sem. talán annyi, hogy nagyobb a fogyasztása mint a LED tévéknek.
És vége is a tudásnak. Nem tudom itt van e valód 100Hz-es képfrissítés, esetleg valamit negatívum, amit kerülni kell, esetleg egy olyan széria, ami ajánlott, vagy melyik nem. Őszintén szólvasemmi. De nagyon megköszönném, ha nyújtanál egy kis segítséget.vagamo: Nekem már mindegy, tuti azt keresném éjjel nappal. Sötét képen láttam, hogy ronda, de amikor rendes színek vannak a tv-n, játék,vagy film megy éppen, akkor nem tudom mennyire észrevehető
[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
válasz GrooveHero #1634 üzenetére
Én is ettől a jelenségtől tartok a legjobban.
Bár a legtöbb tesztben azt írták, hogy csak akkor vehető észre, ha kifejezetten rákattansz a dologra és semmi mást nem figyelsz. Ezért is érdekel az átlag felhasználó véleménye, ne a kiforrott tesztelő szemek szigorú itélete.[ Szerkesztve ]
-
GLOCK34
aktív tag
válasz GrooveHero #1634 üzenetére
Szerintem a plazma lesz a te barátod!
-
GrooveHero
addikt
Köszi. Hát az a 70-100 gondolom soknak számít játék alatt. Pedig az árba még talán belefért volna. Az UE46ES6100-nál meg félek a felhősödés miatt. Azt mondták rám, hogy beszari vagyok És ha igen?
Akkor sem akarok olyat venni, amit később megbánnák, hogy olyan foltos lesz.
Más márka esetleg hasonló paraméterekkel?[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
válasz GrooveHero #1631 üzenetére
nightshadow: input lag lista
-
vagamo
őstag
két tévé közt vacillálok. Sok olvasat után csak bizonytalanabb lettem, ezért inkább a felhasználói tapasztalatokra lennék kíváncsi. pro és kontrára.
Előre is köszönöm a segítségeteket.Samsung UE46ES7000S
LG 47LM860V
persze nézegettem ezeket is, de nem érzem, hogy annyival jobb és több lenn, mint amennyivel több van az árcédulán.
LG 47LM960V
Samsung UE46ES8000SMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tv vásárláson töröm a fejem, igazából "csak" 3 kritériumnak kellene megfelelni.
1. max 200
2. türhető input lag a játékokhoz, mert pc-re lesz kötve, és monitor helyett lesz, tehát nem sima tv-t nézek vele.
3. felhősödés mentes(ha lehet)A samu UH40-46EH6030-at néztem eddig, de állíótólag azoknak magas az input lagja. Mondjuk a 3 év gari is jól jön, és az is pozitívum, hogy tudom, hogy a samu saját maga gyártj a pnaelt bele, míg a többi gyártóról nincs ilyen infóm.
Köszönöm előre is az ötleteket[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
Sziasztok, ismét én vagyok. Természetesen még nem tudtam rávenni magam a döntésre, melyik tv is legyen a nyerő! Olyan kérdésem lenne a szakikhoz, hogy létezik-e olyan tv, ami pip-et tud 2 hdmi-ről pl (vagy dsub/dvi-hdmi)
Számítógép képét, és tv képét szeretném egyszerre megjeleníteni. Létezik-e ilyen, vagy halva született 5let?Köszi a segítséget!
-
kovadika
őstag
Euronicsban vannak egész jó leárazások a led tévékre, és 0% THM hitel is van most náluk: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Rolvik
csendes tag
válasz zsakaizoltan #1626 üzenetére
46es5500-tol mivel tudhat tobbet ez az LG mert arban azert van kulonbseg
-
zsakaizoltan
tag
Itt vettem!
A tv belső lejátszója azért minden formátumot távolról sem visz! Rengeteget támogat, de pl az igazán minőségi anyagokhoz (bd25/50-3d iso) már kell egy külső lejátszó, vagy számítógép, megfelelő programokkal!
És azért azt is el kell mondanom, hogy a médialejátszóval játszott filmek jobbak, mint a tv belső lejátszójával!LG 42lm620s, Egreat r6s, xbox 360 320gb.
-
Rolvik
csendes tag
válasz zsakaizoltan #1624 üzenetére
Koszi. Kulso vinyot ha rakotok a belso lejatszoja visz mindent? Hol vetted a tvt?
-
zsakaizoltan
tag
Nekem is hasonló a táv, és az igények is azok voltak, amiket leírtál..
Ebben a méretben az újabb tv-kben már benne van a 3d, meg a smart is nagy általánosságban, de a 3d-t nem bántam meg, tök jó, a smartot meg nem használom én sem.
Nekem végül ez lett: Lg 47lm620s.
Teljesen meg vagyok vele elégedve, egy médialejátszót még vettem hozzá, külső vinyó, ls szuper mindenLG 42lm620s, Egreat r6s, xbox 360 320gb.
-
Rolvik
csendes tag
Sziasztok!
Tv-t szeretnek venni de tanacstalan vagyok. 2,2 m a tavolsag. En egy 46 colban gondolkodom szerintem nem lesz nagy. Velemeny? Felhasznalas digitalis, hd adas. Filmnezes es xbox. Nem erdekel a smart (veszek apple tvt) , 3d szinten nem erdekel. Mit tudtok ajanlani?
Koszi -
Ádám_ka
tag
válasz nightshadow #1621 üzenetére
Eco sensor van ebben a tipusban (6030) ? Kézikönyv szerint igen, termék info szerint pedig nem.
Allshare progival csak a PC-ről tudok médiákat küldeni a TV-re vagy a TV-el is látom a PC-n lévő fájlokat? Monitor képét gondolom nem lehet ezzel a módszerrel kitenni a tv-re.?
-
raulicio
senior tag
Hello!
Szeretném a tanácsotokat kérni, mert annyi márka és modell kapható, hogy azt sem tudom hol kezdjek a keresgéléshez.
Szóval szeretnék venni egy min. 82 cm-es, de jó lenne nagyobb is led tvt. smart tv, 3d, wifi, stb nem érdekel, a képalkotás a fontos. Úgy értem, hogy játékra, hd sport közvetítésekre, filmezésre és digitális tvzésre kellene.
Ami a problémát okozz, hogy nem szeretnék túl sokat költeni rá. 120-130 ezernél húznám meg a határt.
Nincs márka preferenciám sem, amit szeretnék, az egy jó képminőséget nyújtó, "fapados" készülék.
Mi még fontos, hogy Budapesten kapható legyen!Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Ádám_ka
tag
Garanciaidő illetve szervizhálózat szempontból melyik gyártó a nyerő?
[ Szerkesztve ]
-
cocus007
tag
Hello!
1 kisebb szobai tv-t szeretnék lecserélni,mert gyér az analóg kínálat.
60 centi helyem van, így 22 vagy 24 (vagy 26,ha nem túl széles és belefér az árba) colos tv jönne szóba, mindenképp LED-es kellene, és legyen rajt USB dugasz és FullHD felbontás.
Mit tudnátok ajánlani, mondjuk olyan 60ezer alatt ha megoldható? minél szebb képpel, jó kontraszt + reakcióidő.[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz zsozsi 78 #1614 üzenetére
Kár ezen agyalni, ennyi erővel sosem lesz tv-d. Én eddig a CRT-vel is elvoltam, meg egy 5 éves LCD-vel. Nem bánom, hogy lecseréltem a CRT-t, legalább egy nagyjából kiforrott technikára, OLEDet biztos, hogy nem vennék még, valószínűleg hajlamos a beégésre, és a nagymértékű fakulásra, majd 5 év múlva lehet, hogy azt veszek, már nem aranyárban, gyemekbetegségek nélkül. Nem tudom, hogy vagy vele, de nekem a fullHD felbontás is bőven elég.
-
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
Ámulok és bámulok nézem a CES2013 bejelentéseket és néha elbizonytalanodok érdemes e belefeccolni most tv-be amikor olyan technikák jönnek ki oled 4K,8K felbontások,hajlított tv, hogy szerintem 1-2 éven belül elérhető áron leszek ezek és a smart részek is iszonyat bővülést mutatnak!
Teljes káosz a fejembe
-
meszeske
tag
meszeske
(újonc)sziasztok !
Én is tévé vásárlás előtt állok , második készüléknek szeretnék a dolgozó szobába egy 32' -os lcd led tv-t.
Sokat olvasgattam a fórumot és próbálom összeszedni az infókat.
Már kezd letisztulni a kép , de azért tőletek is megkérdezném . Samu vagy Lg . És most szakadjunk el a márkától és elfogultság nélkül mondjatok véleményt.
LG 32' LM620s vagy samu 32ES 6100 vagy 40eh 6030 ? Ezek egy árban vannak , olyan 130 körül.
Többet nem akarok szánni rá , mert még a nagyszobában ott figyel az öreg katódos 100Hz Panasonic aminek 9. éve semmi baja !
Amire használnám HD filmek , tévézés , DNLA /samu galaxy S3-mal/ , gyerekek rajzfilmek meglévő 5.1 hangrendszerrel koncertek , filmek nézése.
Lehet hogy a pc is menne rá amin inkább csak irodai munkát végzek és netezem , zene szerkesztés.
nézőtávolság: 70- 180 cm./32' vagy 40' ? /
elhelyzés: asztal - fal nem kitételMindenki a saját lovát dícséri / kb 20 helyen érdeklődtem és kérdeztem véleményt /
Például a szervizesek többsége azt mondta hogy kevesebbet javítanak Lg. De sokan a samsungot istenítik.Engem a márka nem érdekel csak a kép minőség, megbízhatóság, innovativitás , összerakás minősége ....stb
Kösz a válaszokat!
-
Jakab66[hun]
senior tag
Üdv!
Mondanátok nekem is egy TV-t?
32"-os kellene 3D full HD. A 3D-ben (passzív-aktív) mi a különbség? Nekem csak úgy kellene a 3d, hogy amikor 3D filmet teszek a házimoziba azt úgy jelenítse meg.
Gipsz Jakab
-
zsozsi 78
tag
120-130 körül mit ajánlotok?? Milyen tvt főleg filmezés és tv nézés
köszi
-
Dzsekó
addikt
válasz sesshou #1608 üzenetére
Ez jó bolt.
Már többször vásároltam itt. Előtte rendelni kell, és szólnak, ha mehetsz érte. -
sesshou
senior tag
Üdv kedves urak.
A tv vásárlási költségeim maximalizálódtak egy 80 körüli értéken.
Nemrég néztem ezt a televiziót
http://www.argep.hu/main.asp?suche=UE32EH5000+&x=0&y=0
viszont a felsorolt üzletek közül egyiket sem ismere. valakinek van tapasztalata valamelyikkel. Van olyan amelyikre valaki azt mondaná hogy az tuti jó? -
Clapko
csendes tag
Elnézést 38 coll helyett csak 32 kéne.
-
Clapko
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új TV-t. Régi Videotont cserélném, nem vagyok otthon a témában. 100-110 ezer forintig bezárólag keresek és a méret 38 coll, vagy annál picit kisebb. Átlagos használatra, illetve sport közvetítésekre lenne használva. Jó lenne, ha tudná kezelni az internetet, de nem követelmény.
Van ezekkel a feltételekkel ilyen LED TV?
Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsi 78
tag
válasz BenHans #1604 üzenetére
Én samsung46es6800 nézném meg lehet belefér az árba ha nem akkor
Samsung46es6100
Lg47lm620sez az én vélemyem a sok utána olvasgatásba meg tanácskérés után.
Pasziv vagy aktiv na ez meg aztán végképp saját döntésnek kell lennie elönyök és hátrányok megvannak mindkettőnél
árakrol ami jo áron adja az a pcdreamshop tudsz tájékozodni
-
BenHans
addikt
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni...
106cm körüli jöhet szóba, lehetőleg 400Hz-es, 3D, leginkább sportot, filmet néznénk rajta, illetve fontos, hogy PC-re is lesz kötve, hogy onnan is tudjak filmet nézni, egy komolyabb hangrendszer is lesz a társaságában.
Aktív vagy Passzív szemüveges 3D a jobb? (Értelem szerűen a jobb verziót szeretném...)
Én leginkább csak Samsungban és LGben gondolkodom, olyan 180-250ezerig.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Hopo82
tag
A segítségeteket szeretném kérni!
100.000ft körüli áron szeretnék vásárolni LED vagy LCD Tv-t Full HD felbontásút és min 100cm-es lenne jó!
Milyen készülékeket tudnátok ajánlani? Ami megbízható és szép is a képe és nincs vele probléma!Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!!!!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
cd930
aktív tag
válasz nextman #1600 üzenetére
Nem kötelező a 3D-képes tévét (mindig) 3D-ben nézni.
A szokásos napi rajzfilmmennyiség 2D-ben menne, aztán ha odajutnék este, mehet a minőségi anyag.
Valahol olvastam, hogy vannak szolgáltatások (a 3D-n kívül), amik viszont csak ezekben a készülékekben lelhetők fel.[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek