- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
F6500:
- CMR 400Hz (ez nem tudom, hogy gyakorlatban észrevehető az F6400 CMR 200HZ-hez képest), a 3D viszont jobb volt az elmúlt két évben 6500/6800-as készülékeken, mint 6500 alattiakban.
- szatellit tuner (DVB-S)
- Smart vezérlésben vannak extrák
- anyaghasználat igényesebb (krómezüst, szemben a fekete F6400-el)+ a Samsung topikban volt egy Samsung szervizes fórumozó, ő írta, hogy a belső alkatrészekben is van egy ugrás a 6500-től, úgy fogalmazott, hogy: "A 6500 alatti modellekben a panel alkatrész felépítése sokkal hiányosabb." Gondolom ezzel is összefügg, hogy az F6500-től már 3év gari van a készülékekre, míg az ez alattiakra csak 2 év.
-
zsakaizoltan
tag
Itt vettem!
A tv belső lejátszója azért minden formátumot távolról sem visz! Rengeteget támogat, de pl az igazán minőségi anyagokhoz (bd25/50-3d iso) már kell egy külső lejátszó, vagy számítógép, megfelelő programokkal!
És azért azt is el kell mondanom, hogy a médialejátszóval játszott filmek jobbak, mint a tv belső lejátszójával! -
zsakaizoltan
tag
Nekem is hasonló a táv, és az igények is azok voltak, amiket leírtál..
Ebben a méretben az újabb tv-kben már benne van a 3d, meg a smart is nagy általánosságban, de a 3d-t nem bántam meg, tök jó, a smartot meg nem használom én sem.
Nekem végül ez lett: Lg 47lm620s.
Teljesen meg vagyok vele elégedve, egy médialejátszót még vettem hozzá, külső vinyó, ls szuper minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest