- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsakaizoltan
tag
A sok "parasztvakítás" miatt azért nem véletlenül az a jelenleg kapható legjobb LED tv.. és a képminőségre gondolok természetesen, nem az idióta smart-ra meg ilyenekre...aki tv-n böngészik, netezik, az meg is érdemli..kössetek rá laptopot-pc-t, és akkor máris tele lesz extrákkal
De a viccet félretéve, értelmes ember pl. iphone 5-öst sem azért vesz, mert lehet vele videót is készíteni (18 Mbit/s-os bitrátával és sajnos csak monó hangsávval) , hanem a megbízhatóság, designe, minőség miatt.. sony hx850-et se a smart meg ilyen hülyeségek miatt vegyen az ember, hanem mert a led-ben az egyik legjobb minőséget nyújtja..szerintem..
-
nightshadow
veterán
-
nightshadow
veterán
Ezeket a magasabb kategóriájú tévéket sajnos nem követem több okból sem. Az ES8000-et viszont most teszteli egy fórumtárs egy magazinnak. Azt mondja, hogy nagyon felhősödik, szerinte a felét se éri annak, amennyiért adják. Arról az LG-ről semmit nem tudok. Tesztek (főleg angol nyelvű) viszont sok van ezekről a felsőbb kategóriájú tévékről.
-
GrooveHero
addikt
Igen, ha olyan adást/filmet nézel, ahol nem úgymond full screen-en jelenik meg az adás, hanem szélesvásznú, azaz alul és felül is le van vága egy bizonyos rész. Sztem akkor is látható.
Öszefoglalva:-plazma kizárva, mert PC-re kötve nem ajánlott.
-LED samu ES széria felhősödés miatt kizárva, de játékra jók
-LED samu EH széria meg pont fordítva, filmre jók, játékra nem, legalábbis itt az EH603-as modellről van szó.
Nekem meg mind2 kellene
Jelen álláspont szerint azonban nekem egy ilyet kéne vennem
Nefé' ezen menne minden -
GrooveHero
addikt
A neten elég sok kép fellelehtő a clouding szó alatt gugliban. Vannak elég veszélyes esetek is.
-
GrooveHero
addikt
Köszi. Hát az a 70-100 gondolom soknak számít játék alatt. Pedig az árba még talán belefért volna. Az UE46ES6100-nál meg félek a felhősödés miatt. Azt mondták rám, hogy beszari vagyok
És ha igen?
Akkor sem akarok olyat venni, amit később megbánnák, hogy olyan foltos lesz.
Más márka esetleg hasonló paraméterekkel? -
Ádám_ka
tag
,,De minél többet olvasok róluk annál inkább csak paraszvakításnak látom.''
Hasonlóan tv vásárlást tervezek és ezt én is így gondolom...
Eredetileg panára gondoltam még is csak ők fejlesztenek kijelzőket (bár ebben nem vagyok biztos).
Samsung viszont sokkal felhasználóbarátnak tűnik, több magyar tartalom vmint frissítések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest