- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
E Samsung manual szerint nem lehetséges:
"PIP
Egyidejűleg megtekinthet egy, a tv-készülék vevőjén keresztül érkező műsort és egy külső videoforrásból származó videót. Ha a tv-készülékhez például Blu-ray lejátszó csatlakozik, a Kép a képben (PIP) funkciónak köszönhetően egyszerre nézheti a tv műsort és a Blu-ray filmet.Amikor be van kapcsolva a Smart Hub vagy a Műsor-besorolási zár funkció, a PIP funkció nem használható.
- PIP
A PIP funkció be-, illetve kikapcsolása.
- Csatorna
Az alkép képernyőjén látható csatorna kiválasztása.
- Méret
Az alkép képernyőméretének kiválasztása.
- Helyzet
Az alkép képernyőhelyzetének kiválasztása.
- Hangválasztás
Választhat, hogy a főkép vagy az alkép hangját hallgatja.Ha a készüléket PIP módban kikapcsolja,
a PIP funkció visszaáll Ki értékre. A tvkészülék visszakapcsolásakor ismételten be kell kapcsolnia a PIP funkciót, ha ismét PIP módban kívánja nézni.Néha előfordulhat, hogy a PIP ablakban látható alkép minősége valamelyest romlik, ha a főképernyőn játékot vagy karaoke programot néz.
A PIP funkció nem működik, amikor a 3D
funkció aktív.A PIP beállításai: A külső videoforrás képe jelenik meg a főképernyőn, a tvkészülék vevője által szolgáltatott kép pedig a PIP alképének képernyőjén.
–– Főkép: Komponens, HDMI
–– Alkép: TV" -
nightshadow
veterán
A Philipses szakik azt mondják, hogy 6-os sorozattól jó a Philips, azt már érdemes megvenni. Az ES6100-nél szerintem jobb, mert magasabb kategóriájú, s ez az árán is meglátszik. Viszont, ha a 6007 is IPS panelt használ, akkor viszont kontrasztban és feketében gyengébb, de ez mindegyik IPS panelre igaz. Pont emiatt is én ebben az árkategóriában a Sony HX750-et venném: [link]
-
kmarci25
veterán
Én is így voltam, csak a Philips nélkül. aztán megnéztem mindkettő készüléket, a Samsungot elvetettem, mert nem tetszett a karácsonyfa talp, az LG viszont rögtön megtetszett, sztem nagyon csinos az a szalag-szerű talp. Meg aztán a passzív 3D technológia is szimpatikusabb, már csak azért is, mert mi lesz ebből a világból, ah már egy szemüveget is tölteni kell, ráadásul plusz egy hibalehetőség a szemüvegben is.
Úgyhogy én azt javaslom, hogy szánj rá pár órát a leendő többi használóval együtt (fő az egyetértés) és nézzétek meg mind a három készüléket külalakra, formára, hogy melyik tetszik, melyik illik a lakásba, és azt vedd meg a három közül.
-
Sznómen
tag
Nehéz kérdés, 6100-asban beépített a wifi, 620-ashoz stick-el tudod csatlakoztatni vagy vezetékesen. 620-asban van Sattelite tuner 6100-ban nincs. 620-as 2 "lal nagyobb. Plusz Dual-play funkció pedig hatásos lehet, ha PS3-azol egy barátoddal pl osztott képernyőn.
Tény mostani áron 6100-as best buy ennyi tartozékkal főleg. Viszont képminőségre 620-as MCI 400 HZ, 6100.as CMR 200HZ. Képélességre szintén LG-paneljei szebbek. LG LM620-asa A+-os besorolásu fogyasztást tekintve, ami talán még fontos szempont lehet. (Samsung A) Kinézetre, nekem pl nem jön be ez a tyúkláb-szerű talp, 620-asnak szolid dizájnos szalagszerű állvánnyal találkozol.
620-ason van RGB-pc bemenet, tehát a 4 HDMI mellett van egy plusz lehetőség monitorként használni monitorkábellel.
Mindkettő vékony kivitel, ha falra kerülne, 620-asnál a csatik oldalrol ill alulrol csatlakoztathatoak a hátsó felébe, míg 6100-asnál minden merőlegesen hátulról megy a TV-be. Ennyit tudtam felsorolni igy kapásból, nálam LM620 nyer. -
_DiEGO_
őstag
2000%
No ennyien már tuti meggyőztetek
Teodor52 is hozzásegített kissé a döntésben. Már csak családi döntés kell és megyek/megyünk megvenni , remélem hagytak belőlenem mindenkinek pot erre a típusra esett a választása
Köszi mindenkinek még1X
( mondom , hogy jó ez a közösség )
-
Jovanny2
őstag
Szia. Nálam is ez a kettő van szeren, de úgy néz ki, már leteszem a voksom a 6100 mellett. Minden héten megy le az áruk, karácsonyi akciók nov. 15-én kezdődnek, szerintem lecsúszik 150k-ig. Valódi 100Hz, hardveres 3D konvertálás, Smart, meg minden. Egyébként ajánlom figyelmedbe és mindenki figyelmébe JoeYi kolléga hiánypótló írását az E szériáról, most jött ki tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Béta iOS-t használók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest