Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Válaszolok picit kifejtősebben. Akkor pont munkába mentem. Szóval igen a gyártók hülyék. A Samsungnál is a Plus verzió és az almánál is a Plus verzió a legkevésbé keresett. Még a lefikázott 6 col körüli modellből is háromszor-négyszer annyit adnak el, mint a Plus verzióból. És ezek miatt dobta az Apple pl a Minit. A szerencsétlen Plus verzió miatt.
Szóval igen ha engem megkérdezel, hogy miért nincsenek kicsi telefonok, akkor azt fogom mondani, hogy hülyék a gyártók. Mert azok! Elkényelmesedtek. Még a Samsung S a 146 mm-vel kb ok, bár a szélessége már annak sem oké, az alap iPhone (nem a 6.3 olos, már a 6.1 colos is) túl nagy.
És erre megalkotnak ilyen hülye Plus modelleket, amiket a kutya nem vesz. A Mini telóknak nagyobb a rajongótábora, mint a Plus telóknak.Aztán most meg jönnek a vékonysággal. Igen egy iPad Pro-t a maga 6-7 milliméterével sokkal másabb érzés fogni, mint egy 7-8 milliméter vaskosat. De azok tabletek, attól még mehet bele nagy akku, de ezek meg telefonok.
-
-
lolal
senior tag
Ezeknek a szalámi és vekni szelő készülékeknek mi értelme ? Méretileg ugyanolyan nagy, csak éppen vékony. Ergó a “nagy” telefonok legidegesítőbb ergonómiai problémáját ugyanígy magán hordozza.
-
Manapság az akku sem probléma a vékony telefonoknál csak ne Samsung-ba meg iPhone ba gondolkodjunk ez esetben. Le vannak maradva ilyen téren. Vékony de gyors telefonra van szükségem szuper vékony kávával, hálás lennék ha eldugnák valahova a szelfi kamerát, szerintem a SIM is felesleges már. A mágnesesen csatlakoztatható kamerában látom a valóban minőségi lehetőséget. Egyszer megveszed és évekig jó lesz a kövi telefonokhoz. (is)
-
blueMerle
veterán
Szerintem tök poén lesz egy csúcsprocesszor mellé befaragni egy 1500-as akksit, aztán 3 óránként lehet majd etetni mint a kisbabákat
Fasza tényleg, olyanok lesznek a telók mint régen a tamagochik. Nem foglalkozol vele egy kicsit, puff, megdöglik a nyuszi.
Cserébe a szalámis zsömlét majd el lehet vele vágni, ha már lemerülve úgyse lesz jó másra.
-
zorzy4
addikt
És ezzel megszűnik a gsm szabadsága, és visszaérünk az nmt korszakba.
-
Zirowe
nagyúr
Még kisebb ház, még kisebb akkumulátor..
Biztos ez a jó irány?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy megbízható forrás szerint az iPhone 17 Air riválisaként készülő androidos csúcsmobilok is elhagyják a fizikai SIM-ek támogatását.
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest