-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipido
senior tag
válasz
zsakaizoltan #1762 üzenetére
No meg jön az Amazon
-
lipido
senior tag
válasz
nightshadow #1673 üzenetére
Még egy kérdést szeretnék feltenni. Mit jelent a "digitális tv tuner"? Ha én, pl hdmi-n keresztül összekötném a pc-t a tv-vel, nem köthetném rá a digitális tv tunerre? Esetleg sz STB-t? Mert ha ezt meglehetne tenni, akkor máris megoldva.
-
lipido
senior tag
válasz
nightshadow #1666 üzenetére
Azért azon behalnék, ha egy 80k-s "szimpla monitor" tudná azt amit szeretnék, egy 200k-s tv pedig nem!!!
-
lipido
senior tag
válasz
nightshadow #1663 üzenetére
-
lipido
senior tag
válasz
nightshadow #1661 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy a "tv vevője" lehet-e hdmi? Mert ha igen, és mondjuk a blue ray lejátszó is hdmi-n megy akkor valahogy csak létezik.
MOD: Esetleg stb-t coaxal összekötni tv-vel, a pc-t pedig külsőként.
Lehet lámaságokat írok, sorry érte! -
lipido
senior tag
válasz
nightshadow #1658 üzenetére
Akkor az kizárt, hogy stb+pc egyszerre menjen a tv-n?
-
lipido
senior tag
válasz
nightshadow #1655 üzenetére
Tuneren a koax-ot érted?
-
lipido
senior tag
válasz
nightshadow #1651 üzenetére
Szia!
Erre esetleg? -
lipido
senior tag
Sziasztok, ismét én vagyok. Természetesen még nem tudtam rávenni magam a döntésre, melyik tv is legyen a nyerő! Olyan kérdésem lenne a szakikhoz, hogy létezik-e olyan tv, ami pip-et tud 2 hdmi-ről pl (vagy dsub/dvi-hdmi)
Számítógép képét, és tv képét szeretném egyszerre megjeleníteni. Létezik-e ilyen, vagy halva született 5let?Köszi a segítséget!
-
lipido
senior tag
válasz
nightshadow #1381 üzenetére
Ha jól látom ez aktív. Én a gyerekek miatt nem szivesen vennék aktívat, de az LG nem jön be!
MOD: Nekem elegendő lenne 32-esben is, az pedig 10%-al drágább mint a philips!
-
lipido
senior tag
válasz
nightshadow #1378 üzenetére
A philips 6007-es szériája jobb mint a samu 6100-ja?
-
lipido
senior tag
Képminőségben az "okosok" a philipset teszik az első helyre! 6000-s szériától felfelé már elég jókat lehet kapni! Én is egy 6007-el szemezem!
MOD: AZ ÁR NE ZAVARJON MEG -
lipido
senior tag
válasz
Sznómen #1121 üzenetére
Falon lesz, de 180 fokos konzolon, ami alapból eláll a faltól pár centit. Dual play megnyerő lehet. Valamint napközben monitorként lenne használva (napi kb 20 órát megy) A pip funkció viszont hiányzik belőle (tv+pc) nem 40/42-est vennék, mert kb 1-1,5m-re van tőlem egész nap, úgy hogy elég lehet a 37/32-es Nem tudom eldönteni igazából! Nekem nem kell hozzá semmi (se billentyű, se net...) 3d mint írtam izgat, de nem tudom megéri-e csak azért az 1iket választani, ha másban a másik jobb!
Nagy dilemma! -
lipido
senior tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni.
Tv vásárlása előtt állok. 2 tipust néztem ki.
LG LM620S
Samu es6100
Kérdésem az, hogy ha a 3d-t nem vesszük alapul, akkor melyik tv a jobb? Melyiket érdemesebb? (átlag felhasználás, néha fiam ps3-on játszana rajta, és monitorként is lenne használva!
Előre is köszi a válaszokat -
lipido
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 2 TV-t néztem ki, segítsetek dönteni (pro/kontra esetleg)
Szóval a 2 tv:
Samsung UE40ES6100 vs UE40EH6030WVálaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest