- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
partxxx
tag
amit ajánlok, hogy olyan monitort vegyél amit láncba lehet fűzni DP-n keresztül, mert így könnyen tovább bővíthető, nem drága, célszerű
monitorok
(1 DisplayPort (version 1.2a) 1 DisplayPort out (MST))GPU és CPU limitre nem tudom mennyire erőforrás igényes, de
GPU
+
CPUszerintem már elég, várd meg mások véleményét is
-
partxxx
tag
válasz
proci985 #489 üzenetére
"ömmm, ebben én annyira nem lennék biztos."
igazad van, mert csak beléptem 1-2 játékba
kipróbáltam rendesebben és ha jött az akció akkor máris gyengélkedett a skyrim, de WoT-nál bejött, TitanQuest-nek nemszámít, Incredible Adventures of Van Helsing-nél most a patchelés után nem tudok teleportálni szóval csak a városban sétáltam, ott nem volt nagy baj
de az biztos h ha jön a 8000-es széria akkor váltani kell mert az eddig meglévő tartalék eltűnt a kártyából az eyefinityvel
ablakok rendezéséhez leszedtem a HydraVision-t, így sokkal kényelmesebb elrendezni az alkalmazásokat
miven nincs még egy hetes sem a rendszer így nem sok újat tudok mondani, de ha valamiben tudok segíteni válaszolok
-
partxxx
tag
Hali!
visszaolvastam kb 200 hsz-t, de nem találtam megoldást a problémára
sapphire 7770 vapor-x
3 x Dell U2312HM (1xDP 2xDVI-D)faszán működik portré (3240*1920) és landscape (5760*1080) módban is, de a kettő közti váltás nem teljesen megy a hotkey-el
ha portré módnál megnyomom a gyorsgombot akkor landscape-ben nem egymás mellé hanem egymás fölé helyezi a kijelzőket, visszafele váltásnál is ua.
legfrissebb beta catalystet használok
másik: portré eyefinityben némely játék különböző hibákkal nem akar indulni (titan quest, the incredible adventures of van helsing)
tapasztalatok: brutálisan szép képe van ezeknek a delleknek, 0 színtorzulás és egymáshoz képest sincsenek színkülönbségek
a VGA-t kicsit jobban meghajtjade élsimítás és/vagy tripla bufferelés nélkül azonos frameratet lehet kihozni mint fullHD-ben
(World of Tanks, tripla buffer off, árnyékok és hasonló post-process hatások csökkentése)
(Skyrim, FXAA, AA, Anisotropic OFF és High preset)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest