- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Jogos, de gondoltam rakerdezek. Igen 360W, mivel osztatlan ag. Phenom2 x4 C2 stepping 95W. Mire erted, hogy az AMD tobbet fogyaszt a kelletenel? Nincs tuning, bar most tervezem, mert a 7870 mar CPU limites nehol. Most a Power Limitet levettem -25%-kal, de igy is egy fel ora utan ujraindul. A 6850-nel is csinalt ilyet ha nem volt eleg a fesz es ugyanigy HyperTransport Sync Error-ral ujraindul. Mondjuk a 7870 eyefintyben elorelepes, nagyon csendes es huvos.
-
Z10N
veterán
Hello!
A multimonitoros topikban irtad, hogy egy 400W-s tappal hajtottal egy 7870-t eyefinityben. Elofordult olyan, hogy neha a videokartya hirtelen ujraindult komolyabb terheles alatt? Gondolom keves volt neki a leadott amper. Ezzel a Power Board Limittel elvileg kordaban lehetne tartani, de nem nagyon mukodik. Nekem is hasonlo setup van: Seasonic 400W, 7870 es eyefinity3.
Udv, Z.
-
Z10N
veterán
válasz
energy4ever #1191 üzenetére
Viszont az input lag es egyeb driveres retegek biztosan bele fognak szolni a jatekelmenybe. Gondolom igy koltseghatekonyabb mar meglevo tvkbol csinalni, mint venni egy 60"-s kijelzot
Mondjuk meg lesz az az elonyod, hogy ugy dontod/illeszted/hajtogatod a megjelenitok elhelyezeset ahogy neked tetszik.
Ui: A skalazas megint mas kerdes, milyen lesz a kep minosege a vegen.
-
Z10N
veterán
válasz
hszilard666 #1189 üzenetére
Nincs koze az XO 1080p kimenetehez (akkor nativan tamogatna tobb megejelenitot), mivel az AVmedia megkapja a jelet, amit atad a rendszernek, amit pedig az amd eyefinity-je skalaz tovabb. Ezert is epit konfigot hozza, ami nem is rossz elkepzeles.
-
Z10N
veterán
Ahogy proci is mondta lehet profilozni. Gyors gombbal eyefinity es extended mod kozott lehet valtani, ilyenkor a primary kijelzon fog futni. Ha extended modot hasznalsz akkor csak a primary-n fut a BF3/4, az eger kurzor lockolva lesz ide, nem tudsz kimenni a kepernyorol. Bar az igazat megvallva ez program fuggo.
Mas tema. Sikerult force-olnom a legujabb AB Beta-val az orajeleket c150/m2000@1000mV 2D-ben, viszont neha 950mV-nal eldobja a kepet. Egy kepernyonel ez a default 2D fesz. Igy most stabil es 10°C esett a temp.
proci: Nalad milyen ertekek vannak 2D-ben (core/mem/voltage/temp) 7850CF@eyefinity3-mal?
-
Z10N
veterán
Nalam 3 kijelzo van es nem nagyon vettem eszre. Mas tema aki 3 monitort hasznal es a 13.9-s drivert hasznalja nem szaggat es villog a kep? Az AMD-mel voltak olyan idiotak, hogy a c100/m600 orajelet forceoljak 2D-ben, ami egy megjelenitonel teljesen jo, viszont 3-nal keves a memoria savszelesseg, ergo rosszul mukodik. Probaltam az Overdriveot kikapcsolni, Afterburner profil, Trixx profil. Sot meg a profiles.xml-t is atirtam es irasvedette tettem, de semmi. Roppant idegesito, eddig c250/m4000-re vette vissza magat, persze igy melegedett, viszont hibatlanul mukodott. Most sehogy sem tudom felulbiranlni a hibas default 2D orajeleket.
Ui.: Eyefinity es Extended modban is ezt csinalja, atmenetileg azt kell csinalnom, hogy lejatszok egy HD videot, mert ilyenkor UVD orajelre kapcsol c300/m4000. Egyedul a feszuéltseget tudom beallitani AB/TX-szel.
-
Z10N
veterán
Hello,
Mint mar irtak elottem is sajnos mindenkeppen hasznalni kell a displayportot vagy azt atalakitani aktiv dvi/hdmi konverterrel. Ezenkivul meg letezik ugye a sapphire fele flex verzio 2dvi+1hdmi. A topik cimeben nincs emlitve, de az igp-s alaplapokon ugye be lehet fogni a kimeneteket. Ez a SurroundView. Azzal a kulonbseggel, hogy az eyefinity egynek latja a kijelzoket es jatekokban is tamogatott, meg az utobbi sok kijelzot tamogat csak. Arra figyelni kell, hogy az igp-nel is csak az egyik digitalis kimenet hasznalhato egyidejuleg. Az esetemben HD4200 alapbol kettot tamogat dsub es dvi/hdmi. Amikor bekerul egy dedikalt pcie kartya felajanlja a biosban a SV-t. Igy akar hd4200: 2 + eyefinity kartya: 6, osszesen 8 kijelzo hasznalhato elmeletben. Az optimalis megoldas az aki csak dolgozni akar hd4200 1 dvi + pcie 2 dvi vagy dvi+hdmi, 3 kijelzo SV-vel. Aki jatszani is akar annak kell az eyefinity, hogy egybe lassa.
Udv, Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- VoIP telefonálás
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest