- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
johnsmithnex #56418 üzenetére
Megoldás lehet még erre problémára egy HDMI Audio Extractor.
Nem használok ilyet, csak olvastam róla....
A "kütyü" egy HDMI portról veszi le az audio jelet.
Arra kell figyelni, hogy HDMI-CEC kompatibilis legyen (lehet hogy már mind ilyen), mert így tudja a tv vezérelni a kimenő hang erősségét.
Van olyan amelyik tápbemenete micrUSB. Így a TV egyik USB portjára kötve megoldott a ki- bekapcsolás is. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Egyik megoldás, hogy veszel egy jobbfajta "IR tanítható" távot, amire betanítod a hangfal gombjait. Mivel neked az IR-en kívül más nem kell, nem tudom hol kellene nézelődni. De pl. Alin-n, Bangood-on, Gearbest-en, e-bay, Amazon-on meg kitudja még hol szoktak lenni "légegerek", amiknek van IR tanítható részük is.
-
PuMbA
titán
válasz
A TV-n nincs analóg kimenet, tehát szabályzott hang nem tud kimenni.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
johnsmithnex #41654 üzenetére
Nos úgy látom még nem válaszolt senki sem,nekem egy kis ideig volt egy genius 1250b hangfalam jó cucc szépen szól.De váltottam microlab solo6c re,a geniusnál is jó volt a mély de mégis volt egy kis hiányom,viszont a solo6c nél már semmi hiányom nincs,szépen szól pláne ha még van egy fájintos hangkártya is alatta.Szóval ha mondjuk solo 6c re váltanál,nem jársz rosszul vele.
-
Champipi
aktív tag
válasz
johnsmithnex #41519 üzenetére
Z2300 erősítője azért jó lehet
-
Northlorien
tag
válasz
johnsmithnex #39686 üzenetére
Hát nem tudom, hogy ez segit-e a vállasztásban de a Logitech hangfalam a solo 6c-hez kepest úgy szólt, mintha bedugtad volna a kábeleket egy krumpliba. A solo 6c meglepően jól szól, a hitspaceben meghallgattam jópár hangfalat és nekem legalábbis úgy tűnik, hogy kicsivel szól rosszabbul mint az LSR305-ösök.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
johnsmithnex #39684 üzenetére
Pár hónapja volt a T&V Kürbis 20e környékén: ha vmikor megint lenne annyiért, az. Egyébként 30 fölött már a 6C, az jobb.
-
jackooo84
tag
válasz
johnsmithnex #36838 üzenetére
50 ezer alatt nehezen, ami jól is szól, bár ez szubjektív.
-
válasz
johnsmithnex #36832 üzenetére
"alacsonyabb hangerőn az aktív hangfal halkabban szól"
Ennek fuss neki még egyszer.
-
válasz
johnsmithnex #36173 üzenetére
Ezekhez a számokhoz nem kell minőségi mély. A rossz minőségű mélytől lesz teste a mélynek. Nekem stúdió 2.1-em van, elég nyersen, hülyén szól a szám vele. Huppogós, lassú (tipikus autós) mély kell neked ehhez, hogy élvezhető legyen.
-
Maxtreme
addikt
válasz
johnsmithnex #36173 üzenetére
nem
nem
és nem.. -
flanki
aktív tag
válasz
johnsmithnex #36167 üzenetére
Szerintem ha az igazi méllyet (37 Hz
) akarod hallani akkor az nem lesz megfizethető.
-
válasz
johnsmithnex #36167 üzenetére
Logitech Z623. Annál biztos hallani fogsz valamit, csak ugye a minőség.
Eleve egy jó mélyláda ára 100k+ Ft. Esetleg valami jobbféle (logitól ég és föld) kategóriás olcsó 2.1, pl állítólag a Taga inTone 2.1 egész korrekt ilyen viszonylagban, de ez is 90k.
-
válasz
johnsmithnex #36162 üzenetére
Ezeket a yó písz madafaka számokat elsősorban mélyládához találták ki, autóban döngetni. A linkelt számban a D1 hang (37 Hz) van, ez a hang nagyon drága, ha jól akarod megszólaltatni, Microlab se fogja tudni. Bögreszettel pedig nem ér, az 74 Hz-cé konvertálja a hardveres felharmonikusrezonancia-generátorával.
-
dudika10
veterán
válasz
johnsmithnex #36160 üzenetére
Milyen rendszered volt eddig, amelyik megszólaltatta a "mély tartomány legjobb részét"?
-
Orcsi
aktív tag
válasz
johnsmithnex #36011 üzenetére
Köszi, néztem a honlapjukat de elég kusza a technika leírás ... írtam nekik hogy magyar lengyel nagy barát segítsenek már megtalálni a csak USBs verziókat ...
Köszi mégegyszer a tippet
Üdv,
-
PpenoO
őstag
válasz
johnsmithnex #35983 üzenetére
FYI, M-Audio BX5 D2-nek darabja 36ezer.
-
PuMbA
titán
válasz
johnsmithnex #35983 üzenetére
Solo 6C
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest