- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Killer01 #32896 üzenetére
Nem igazán szempont: nincs akkora mágneses tere a hangszóróknak, h az asztalon bármilyen más eszköznek zavart okozzanak (a régi, képcsöves kijelzőknek is csak akkor tudtak, ha közvetlen mellé kerültek, és ott nagyon érzékeny volt a képcső erre. Más eszköznek meg sem kottyan akkora mágneses tér),
a mágneses árnyékolás pedig (amikor van) csak a hangszóró motorját érinti, tehát az elektronika attól még éppúgy érzékeny tud lenni külső zavarokra, ha egyébként hajlamos rá. Ld. rengeteg olyan típus (pl. Modecom, T&V), ami ugyan mágnesesen árnyékolt, de érzékeny mobiltelefonra vagy akár egy villanykapcsolóra is. -
válasz
Killer01 #32587 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs tapasztalatom a hangjukkal, de itt az említett BX5-öt szokták ajánlani ebben az árban. Persze ahhoz kell venni kábelt (~10k), mert az nem tartozik. Illetve hangerőpoti nincs rajta, így windowsban fogod tudni azt állítani, vagy ha van DAC-odon, akkor ott.
-
-
dudika10
veterán
válasz
Killer01 #5421 üzenetére
Pont a hátrafelé sugárzás az amihez én eléggé távolságtartóan állok hozzá.
Egy hangszórónál nagyon fontos az elhelyezés, és így még inkább nehezebb, mert az első és a hátsó hangszórónak is jó irányba kell néznie.
Ezek általában monitor mellé lesznek állítva. Ha egy TFT mellé állítod ami a faltól egy 15 centire van, és mögé is sugározza a hangot akkor ott nagyon szép visszhang keletkezik. -
Killer01
őstag
válasz
Killer01 #5400 üzenetére
Na, van némi infóm a Z323-ról, itt dübörög a kicsike
Igazából a 230-ast vettem meg elsőre, de itthon kiderült hogy sérült az egyik szatelit hálója. Vissza médiamárkt, persze hiába volt még 3 db a rendszer szerint, mindet használták erre-arra (vajon miért..). Mivel várni nem szeretek meghallgattam a Z323-at, és meglepődtem milyen szép hangja van. Nem is gondolkodtam sokat, hoztamElvileg drágább lett volna egy ezressel, de a srác korrekt módon odaadta a 230-as áráért.
Hihetetlen kristálytiszta a hangja, nem vártam volna ennyit tőle. A mélynyomót is kissé fitymálva nézegettem a mérete miatt, mondanom se kell, itt is tévedtem. Van benne erő rendesen. A közepek hiánya azért néhány stílusnál kijön, szóval hi-fi hangzásra ne számítson senki. A klasszikus/metál/tucc-tucc zene viszont meglepően jó, nem számítottam ennyire jó hangzásra. Egy 15 négyzetméteres szobában teszteltem, oda tökéletes, szvsz 20-at is gond nélkül vinné. Ha kérdés van a cuccal kapcsolatban, jöhet -
redbull86
aktív tag
válasz
Killer01 #5400 üzenetére
Hali
Kinézetre szerintem 10/8. Valóban nem rosz jól néz ki ez nagyon uj rendszer még nem nagyon forgalmazzák idehaza.
Teljesítményben 2X6W szatelit és Woofer 18W RMS.
Én kicsit nagyobb teljesítményre számítottam de szerintem a logitech szokásához híven hozza azt az erőteljes mélyet a mostani hang cuccaival is. szatelitek pedig jellegzetesen csilingelőhangúak.(Én is ki próbálnám szivesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest