Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lalikiraly

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz dudika10 #12003 üzenetére

    25 ezer forintért miért szar az a SAL? Neharagudj de Tibe vel értek egyet. Mivel a Logitech Z906 pusztán 90-120 ezer között kapható és itt a fórumon sokan egyszerűen tejfölösdoboznak hívják. Nyilván ennyi pénzért az is... Most az a baj a SAL al hogy részben picit Magyar és nem annyira kis pici kínai rakja össze a putriban?

    A Klipsch kurvára nem ebbe a dimenzióba tartozik... Ezzel le is zárom.

    Egyébként ha már Videoton, azért minőségben az ORION sokszor verte. Nekem meg olyan limitált szériás Orion HS 488 fekete hangfalam volt amiből talán 2000 darabot gyártottak és olyan faszitól vettem akinek B&W hangfalai voltak. Meg Technics High End erősítő...
    De van nagyon régi barátja fateromnak akinek a lemezjátszója magába pár milla. a meghajtómotorja rugós felfüggesztésen van és szijjal hajtja a tárcsát aminek a tartója szintén külön felfüggesztésen van.

    Tény szólni még nem hallottam a SAL 20 ast sajnos. De a specifikációi nem olyan rosszak. De azt is vegyük szem elé hogy pont letojon mit írnak az adatlapra. De a 20 as mélynyomó miatt bőven jó lehet :)

    Az Edifier R600 2 szer 1,2 W járól sem mondanád meg hogy mekkorát szól :) A kolléga intézi a videót. És a méreteit tekintve sem PC speaker a SAL. Az pont egy hibrid cucc a PC speakerek és a normál szobai megoldások között. Sosem volt más hangcucc ami ekkora dobozban van és aktív. Persze kivétel koncert és termi cuccok. Az megen más világ.

    De pl hallgattam már Harman Kardon PC speakert. Eszméletlen szépen, meg hangosan szólt. Csak pont a mélynek az a súja hiányzott belőle. A kis hangszórók hátránya azért valahol megjelenik. Tény hogy egy 2 szer 2 es panelba nem sok értelme van komoly rendszert berakni... De egy 16-20nm es szobával már lehet allkotni. Nyilván ha a szomszéd nem öl meg :D

    Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!

Új hozzászólás Aktív témák