- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20971 üzenetére
Köszönet,láttam,de csak a 498 ügyében adott választ.:-(
Pikaa
Lehet,hogy rendszer appként van beállítva és azért nem engedi átmásolni?Ma olyat csinált az IOS,hogy a naptárba szerettem volna bejegyezni,de ahogy rányomtam elkezdett éktelenül magas hangon sípolni a telefon. Aztán odafajult,hogy bármire nyomtam jött ez a sípolás,ami kb 10 másodpercig van aztán elhallgat magától,de ha nyomok egy ikont, akkor újrakezdi
Ha leveszem a hangerőt ,akkor is ugyanolyan hangosan sípol.
Újraindítás után idáig nem jött elő megint ez a jelenség. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #20968 üzenetére
Például,amikor fent volt nyugalmi ,lezárt állapotban többször eldobta SIM kártyát,önállóan felhívogatott különböző számokat a névjegyzékből,elküldött pár SMS-t különböző számokra,szám,betű,jel kombinációval.
(mióta visszament az IOS,azóta ezek a jelenségek egyszer sem fordultak elő)
Na és a hab lenne a tortán egy teljes magyar nyelv a ROMban.(a nyelvkérdést jó lenne Tiri mesternek is valahogy a tudtára adni
)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20963 üzenetére
Eljutottam odáig,de nem engedte ott sem,csak a sajátját vagy pedig az online módot.Nem jött ki a MIUI lejátszó,de ez, ami benne van ROMban olyan mintha nem is MIUI lenne ?
Mindegy,túlestem rajta, már lejött,ment vissza az IOS7.Lassan kifullad ez a Skate főzőcske,már végigzongoráztak mindent,az IOS7-be belefőzne valaki-valahogy egy teljes magyarítást,nekem ez jönne be legjobban.
Itt is már alig maradtunk páran,a nagy " GURUK ",mind elhagytak bennünket. -
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20960 üzenetére
Most nézem jól keverem a dolgokat,ez a Latin IME az a billentyűzethez való.(törölve a kérdés
)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #20959 üzenetére
Tiri Mesternél sosem értem ezzel mit kell kezdeni?
3 FADE felszálló talajfelszín
4.AJUSTES/LAUNCHER = törlésével SHADOW CLASSIC ikonok és MARK Launcher nincs rebound és reset
5.REINICIAR és élvezze ...Lehet,hogy ez miatt nem müxik nálam rendesen a romja? Mi az a felszálló talajfelszín??
Már sokszor kérdeztem,de még nem válaszolt senki,nagy meló utólag egy ROMba beilleszteni egy Latin IMEI apkot? Vagy egyáltalán nem lehetséges?
-
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20932 üzenetére
Valahol a fórumán volt egy olyan válasza Fagyinak,hogy a minimum az 200 legyen a maximum pedig 921,mert ez alatt nem fog szuperálni a ROM.
Na kíváncsi leszek a frissített MIUI-ra,ez a kedvencem,lehet,hogy visszatérek,ámbár ez is nagyon szépen dolgozik.(itt is felhúztam a procit). Nem volt még FC,sem kártya eldobás,az akksit is jól kezeli (gyorsan tölt ! ) ,azt kell mondanom,most minden úgy működik,ahogy a nagykönyvbe le (lenne,ha volna ilyen) írva.
(de most látom Tiri mester is ezeket a proci beállításokat kéri)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20929 üzenetére
Értem már,nos ezek engem nem zavarnak,az értesítési sávon a kis csíkod érted vagy amit lehúzol fentről?
A kis csík az szinte mindegyiknél ugyanaz,egy picit itt is tudsz variálni (mi jelenjen meg,mi nem).
A lehúzott értesítés az nekem bejön,egyszerű,áttekinthető,a lényegek benne vannak.
A beállítási lehetőségek azok lehetnének bővebbek,de így legalább nem veszek el benne.
10-kor húztam le a töltőről volt 3 darab kb 2-2-2 perces beszélgetésem,most 84 %-on áll a gép. -
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
Visszatettem az IOS7-et és nagyon szépen muzsikál (nem is tudom miért fogtam a cserébe anno
),nagy nehezen találtam egy jónak tűnő lockert ,ezzel nagyon szépen összedolgozik (na meg az Espier Launcherrel).
Más:
A tisztítás után nem került vissza a csavarokra az fehér jelző,tehát elméletileg innentől szabadon bontható a telefon (nincs rá szükségem,csak a múltkori témához jeleztem ). -
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20905 üzenetére
Én nem nevezem át,dátum szerint menti ,így meg csak rájövök melyik-melyik,igaz ti gyakrabban cseréltek ROMot,lehet,hogy nagy a kavarodás.
Más:
Tegnap kipucoltattam a port a képernyő mögül,nagyon rendes volt a Mester,rögtön kiszúrta,hogy nem Trés ROM van fent,elmondta,hogy így nem érvényes a garancia,de Ő úgy érzi,hogy egy tisztítás még belefér a gariba.
Ráadásul elég kopott volt a fólia is,azt is lecserélte egy nagyon profira,ami ráadásul belefért a pontjaimba.Tetszik ez az Espier Locker,(a Holo nekem nem vált be,a fizikai gomb hozzáérésére kinyitotta a képernyőt ! ),csak nem tudom megér e közel 800 péézt?
-
vizslakutya
senior tag
Állandóan felugrik egy ablak ezzel az üzenettel : The applikáción Google szolgáltatások keretrendszer (process com.google.process.gapps) has stopped unexpectedly.Please try again. Force close.
Laasan megőrülök tőle,minden google cuccból adatot töröltem,nem segített,raktam fel egy új Gapps-ot,teljesen újraindult a google szolgáltatás,ez sem segített. -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20894 üzenetére
Tárgytalan,levettem,megbízhatatlan lett,hívtak nem vettem fel ,erre SMS-t kezdett küldözgetni különböző számoknak a névjegyeim közül.A szöveg kis és nagybetű kombinációkból állt.Ezt tegnap is egyszer megcsinálta,akkor azt hittem én nyomtam be valamit a zsebemben,de most a kezemben volt.
Ment vissza z IOS7,abban benne van Fly mod,int2ext. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20891 üzenetére
A tárcsázó ezt már velem is eljátszotta egyszer.(mondjuk ezt megcsinálta a MIUI is)
A fly on modnak leírnád a menetét ill innen ,melyiket húzzam le?.
Köszi.Nálam tökéletesen működik az int2ext .
Tegnap volt egy kis bolondulás,töltésről lehúzva Sím kártya eldobás ,utána pedig mindig repülő üzemmódba akart működni,az akksi ki sem segített,aztán addig nyomogattam a repülő kit,hogy visszaállt normál üzemmódba. -
vizslakutya
senior tag
Komolyan gondolkodóba estem, ez ,kb 30 ropiért nem tűnik rossz ajánlatnak.
Talán csak az 512 megás RAM ami kicsit kevésnek tűnik,de a többi paraméter állja a sarat.
Az a kék szín a króm csíkkal nekem meg nagyon bejön. -
vizslakutya
senior tag
Úgy nézem a főzöttet is gyorsan átfőzték .
Changed:
-Disable bootsound
-Change the bootscreen to default CM7
-Adding Int2ext script
-Adding Fly On Mod (Hard multitasking) Original thread can be found here http://forum.xda-dev...d.php?t=2241934
-Include Gapps
-Change the default launcher
-Add test flashlight for Skate
-Add Titanium backup
-The default theme has been changed to Mokke_OS -
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #20863 üzenetére
Köszi a linket,gondolom a sima alap kell nekem.
Megpróbáltam az automata linkelést,de nem tudom megadni neki,hogy hova tegye a cuccokat,ez a hiba jön ki :unable to parse as integer
Valamit nem tud feldolgozni ?
A beállításokban is azt írja,hogy az ext partició nem elérhető,megnéztem a partition wizardal a kártyát,ott minden okénak látszik. -
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #20854 üzenetére
Azzal használom most én is,csak már olyan jól hozzászoktam Tiri ROMjaival,hogy nem kell foglalkoznom a pakolgatással.
Ma reggel viszont beszaladt két lefagyás is az Opera mini telepítése közben.
Mindegy a mai nap még tesztüzem,megnézzük telefon használatban milyen,aztán majd látjuk.
Pedig nagyon ígéretesnek néz ki,ha egy kicsit még " hegesztene " rajta a fagyi mester összeállna ez,de ahogy nézem nem nagyon mozgatta meg a világot a rom,igen kevés visszajelzést kap,így nehéz lesz neki javítgatni.Na annyi már ki is derült,hogyha hívnak nem jön ki a felvevő ill az elutasító lehetőség! Nézem a képet és ennyi.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20850 üzenetére
Lehet,hogy hamar megválunk egymástól nem működik az int2ext.
Pedig azt írja a fagyi mester,hogy elméletileg benne van a romban és működik.
Nálatok megy a dolog? -
vizslakutya
senior tag
Nekem úgy néz ki nagyon összeállt az IOS7 rom,eddig semmi különöst nem tapasztaltam,csak azt,hogy észrevétlenül teszi a dolgát.
Egyedül a tárcsázó rész nem tetszett,azt lecseréltem,az is lehet,hogy azért,mert az Ex Dialerhez vagyok szokva,azt szeretem -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20777 üzenetére
Közben meglett,az appkezelőben van egy settings rész,ott lehet a press return key-t engedélyezni.
(#20799) fattyu666
Sok sikert,majd beszámolsz a fejleményekről.
Én is csere előtt állok,de most már rávárok a 2 évre és előtte próbálom meg vízbe dobni. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #20787 üzenetére
A végén előbányásztak egy Skatét a cserére??!!
Ezek szerint van még belőle a trének? nem várt fejlemény:-(Hol van ez a csavar? Nagy meló? Az enyém még nem volt piszkálva,gyári állapotban van.
Közben már meg is néztem,az enyém 14 hónapos és a jobb felső csavaron rajta van. -
vizslakutya
senior tag
Nekem 13h 25 m 28 s után
Display 32%
Wi-Fi 29%
Cell 19% -
vizslakutya
senior tag
Arra nem tudok rájönni,hogy hol tudom beállítani azt hogy a vissza gomb nyomva tartásával kilője a futó programokat?
Vagy lehet,hogy ebben nincs ilyen lehetőség? A MIUI-ban volt ilyen variáció. -
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
Minden reklám nélkül(van,volt,akinek ez nem tetszett) Tiri IOS7 romja nagyon jól adja magát idáig.
1 hívás problémám volt vele,de a proximy bekapcsolása óta nem jött elő,beszéltem valakivel,az megszakadt és rögtön felhívott egy másik számot,de gondolom a fülemmel megnyomtam a képernyőt.Azóta rájöttem,hogy a proximyt külön be kell kapcsolni.Az akksit viszont nagyon jól kezeli.Bel van rakva az MS Player,kiváltani a jútubot,de valahogy nekem ez nem jön be, -
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20705 üzenetére
Lehet,hogy ez összefüggésben van a pin kód kéréssel ?
"FONTOS JAVASLATOK A FLUID :::
1 SET CPU A 200MIN./921MAX ..
2.CAMARA FOCUS = INFINITY
3 FADE felszálló talajfelszín
4.AJUSTES/LAUNCHER = törlésével SHADOW CLASSIC ikonok és MARK Launcher nincs rebound és reset
5.REINICIAR és élvezze ....... " -
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20705 üzenetére
Minden romjában utal a "felszálló talajfelszín"-re.configuracion/otros/configuracion cm/ rendimiento....
Valaki tudja ez mit jelent? -
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20301 üzenetére
Miután végigzongoráztam pár Romot a MIUI V5-ben állapodtam meg.Szépen teszi a dolgát,raktam rá egy nekem tetsző témát így már egész jól elvagyunk egymással..
Mondjuk a MIUI JB verzióját is szívesen megnézném ,de nem jutok vele egy nevezőre.
Nincs valakinek kedve egyszer kipróbálni,hogy én vagyok a nagyon nagy lúzer vagy tényleg nem lehet telepíteni ??
(persze ha sikerül felrakni és megosztja velem a trükkjét ,azt hálásan megköszönöm )(#20303) Adamis
Nekem is arra fáj a fogam,ha sikerrel jársz,oszd meg légy szíves .
Nekem a porosodás nem jött be,azt kitisztítják,azt mondta a koma a call centerbe,hogy dobjam bele vízbe,akkor kicserélik,de nem tudom bepróbáljam e a dolgot? -
vizslakutya
senior tag
Ment vissza a MIUI a Para helyett,egyszerűen nem tudtam letölteni ill frissíteni a marketből,állandóan kompatibilitási hibákat írt ki.
A MIUI JB verziót pedig nem tudom felrakni,kicsomagolási hibát jelez.(újra levettem a romot,de így is ) -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20246 üzenetére
Az miért van,hogy sok alkalmazást nem enged letölteni ,az eszköz nem kompatibilis üzenettel ?
Megvan vásárolva pl a Poweramp ,eddig minden romon ment,itt nem engedi letölteni ! -
vizslakutya
senior tag
Addig idegesítetek ezzel a " gyorsvonattal ",hogy a végén nekilátok felpakolni,pedig most a MIUI szépen muzsikál.
-
vizslakutya
senior tag
Kezdek beleszédülni már én is a rom-okba.
Ez a mostani, ami fent van vagy ez már megint egy újabb főzés?(updétet keresgélek a mostanihoz )
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Agyzuzo #20180 üzenetére
Nos csengőhang kipipálva.
A Te módszered szerint fogtam hozzá,de a médialejátszó egyszerűen meg sem jelenítette a kívánt mp3-at.
Aztán kiderült van benne egy szűrő,ami 2 megára volt állítva és ami alatta volt, nem hozta elő,miután zéróra levettem a szűrőt,rögtön előjött a kívánt csengőhangom és gond nélkül beállítódott.
Battery Usage nincs engedve,tehát az nem zavar be.
Amúgy valóban elég gyors,mostanában a launcher leállások is megszűntek,egyedül a frissített Viber az áll be néha,de az is rögtön újraindul.(mondjuk ez az új verzió már elég kellemes,végre jelzi,hogy van a másiknak viber kapcsolata vagy nincs)
A launcherben nem lehet azt megcsinálni,hogy az alsó sor is 4-5 panelból álljon?Egy érdekesség de még jól jöhet,este lemerült és kikapcsolt,töltő majd újraindítás,minden oké,elkezdtem blues rádiót hallgatni,elálmosodtam,nem volt kedvem kikapcsolni,kihúztam a fülemből és szundi.Hajnalban sms-re ébredtem,elfogyasztottam a havi 200 megás adatforgalmamat. Puff neki! Aztán rájöttem újraindításnál nem állt át automatikusan Wifire,hanem az adaton maradt,nem figyeltem és egész éjjel nyomtam le a megákat.
Tanulság,aki újraindít,mindig nézze meg,hogy ráállt e a gép a Wifire ! -
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20177 üzenetére
Nem tudom, a linket mindig automatára állítottam,de sokszor még át tudtam kézzel is pakolni rengeteg cuccot a link után.
Agyzuzo,mesélj miket lőttél be és hogyan a romon,hátha tudja más is használni.
Én pl nem tudok alapcsengőhangot váltani sehogy sem,kijelölöm,visszajátssza,megjelenik a szám címe,mint kiválasztott és csak és kizárólag az alap csörgés jön be utána?
Ha névhez rendelem akkor minden oké ! -
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20175 üzenetére
"de rászoktam int2extre, úgyhogy install után azt is feldobtam"
Ennek mi a menete,mert igazából csak ez miatt van fent a MIUI rom,nagyon rákaptam én is arra,hogy nem kell paráznom a kevés hely miatt. Vajon ez működik a paranoid romon is ,amit Adamis "olvtárs" használ nagy elégedettséggel?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
#40993792 #20149 üzenetére
Köszi a megnyugtatást,remélem sikerül a projekt,a JiaYu-ra fáj a fogam,de ez egyszerűbbnek tűnik.
Kiderült van úgynevezett telefonbiztosításom,amit minden hónapban rendesen be is perkálok,és,most,hogy jobban átolvasgattam ,a képernyő belső porosodására is érvényes,mivel már Skate nincs ez a készülék árban pont passzol egy cserealapra.Megpróbálom,veszteni valóm nincs,ha nem megy akkor képernyőcserét kérek.
-
vizslakutya
senior tag
Gariztatásról jut eszembe,ha minden jól megy a jövő héten talán ki tudom cserélni a Skatét erre .
Na az nagy húzás lenne -
vizslakutya
senior tag
Pár nap után a MIUI vélemény.
Pár apróságot kivéve nagyon jól dolgozik.
Nem tudom a hívást elutasítani,nem tudok általános csengőhangot cserélni,a launcher az elég sokszor leáll (igaz pillanatok alatt újraindul),ezeken kívül mást nem nagyon tudok ellene felhozni.(talán még az FM rádió,de szerintem ide nem jó az Effem App,gondolom azért nem rakták bele )
Persze lehet,hogy ezekre is megvan a megoldás a fórumán, de sajna a spanyol tudásom igen gyenge.
Tudom ott a guuugli fordító,de nem tudom melyiket fordítsam.
Lehet,hogy egy újrahúzás megoldana mindent,de olyan szépen belaktam,most kezdjem újra?
Itt a hívásnál ,ellentétben a SLIM rommal,még egy alkalmazás sem indult be,a fényerő sem ugrál,nem sötétedik be a képernyő.
Az SD kártya kezelése egyenes tökéletes.
Egyenlőre jár neki a -
vizslakutya
senior tag
Na kérem ,megvolt egy délután 5 hívással,az akksi szinte meg sem mozdult,a wifi valamiért nem kapcsol rá a lakásban levő routerre,a rádió az totál gagyi,nem lehet kicserélni az effemre?
Ha hívást kapok ,akkor nem jön be az elutasító gomb.
Más nincs, nagyon jól dolgozik,TETSZIK -
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20110 üzenetére
Magyarok lettünk
Azt el kell ismerni szédületesen jól dolgozik (idáig) -
vizslakutya
senior tag
Kezdek megőszülni !
Fent volt az IA legújabb változata,visszaraktam a Slim legújabbat és mindkettőnél ugyanazzal a gonddal küzdök,telefonálás közben elindul kb 6-8 app !
Rendszerint az óra,naptár,stopper,beállítások ,szokott elindulni,ehhez csapódik még néha más program is,nem győzöm bezárni őket ha végeztem a telefonálással!
Megcsináltam a proxit,de semmi nem változott.(most kipróbáltam,lezár a képernyő hívás közben ha a tenyeremmel közelítek felé )
A képernyőt teljes fényre rakom,mire kész a beszélgetés teljesen el van sötétedve, alig bírom kinézni a letevő gombot.Nálam az új Slim is néha piszokul belassul,pedig korlátoztam a háttérfolyamatokat.
Volt már olyan esetem is,hogy lezárt képernyővel elindultak a programok,ilyet hallott már valaki? -
vizslakutya
senior tag
Felraktam a fentebb ajánlott Slimet,mivel nincs benne DSP Manager kerestem hozzá,követtem az útmutatót,felment,megpróbáltam beállítani a hangzást ,azóta a sajnos leáll üzenetek jönnek.Miként tudom eltávolítani ill tud e valaki megfelelő DSP-ét a romhoz?
Köszi. -
vizslakutya
senior tag
Valami kijött a Slimnél is,vajon Skatera lefordítja valaki?
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
Adamis Olvtárs !
Ezt hol lehet beállítani,mert egyszerűen nem találom és nagyon belassult a Slim."Kicsi a forrásigénye, de érdekes módon egy jópár telepített program után belassult, nem is kicsit. Már kezdtem megijedni és érlelődött az elhatározás, hogy ledúrom, de aztán helyrejött. Mai napig nem tudom, mi ütött bele. C3C0 javaslatára egyébként a háttérfolyamatok korlátozásával folyamatossá tehetjük a működést, ha nagyon bedurvulna a helyzet. Ezt egyébként a Fejlesztői lehetőségek > Háttérfolyamat korlátozás alatt keressük (ez az opció elérhető minden itt bemutatott ROM-ban"
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged