- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emill
tag
válasz
cappa72 #4431 üzenetére
Köszi, így már végigment. Kell a "disable_internal_sdcard.zip" majd vagy nem ha 3.1-es ROM-ot rakok rá? Bruno ugye azt írja, hogy ha AROMA-s ROM-ot használok akkor ez nem kell és a telepítés kezdetén kiírta, hogy AROMA installer... amiből nekem a következik, hogy nem kell a zip fájl, de biztos ami biztos megkérdezem a szakit
-
Dot
őstag
válasz
cappa72 #4421 üzenetére
Ha már A-GPS, én nem értem.. Hétfőn 25 percig kereste a műholdat a-gps, epo/frissen letöltött/, minden be volt kapcsolva.. több kilométereket ugrált a mapson a kék karika.
Mikor az irodába vagy otthon írok facebookon/vagy fényképezésnél/, felvillan a gps keresés 1 sec-re és 50 méteres pontossággal megadja/elküldi/ a helyzetemet.
Előbbi kint a szabadban utóbbi bent az épületben ugye. /mind2 álló helyzetben/
Mobil net folyamat megy. No wifi. -
unskillful
aktív tag
válasz
cappa72 #4386 üzenetére
Mióta nincs Singpost? 2 telefont is rendeltem (1-et jun. 10-én, egyet meg 13-án), és Singpost-os Tracking numbert kaptam, de azóta sem tudom követni. "not found" a státusza. Lehet, hogy már nekem sem a Singpost hozza? De akkor kapnom kellett volna HK-s Tracking numbert... vagy nem? Ez nem túl megnyugtató...
Hogy tudnék ennek utána járni?
-
Moleman
addikt
válasz
cappa72 #4386 üzenetére
Wow, ez új, 2 hete lakótársam Jiayu G2S-e még singposttal jött.
HK-val még csak egyéb apróságok, sd kártyák, kábelek, tokok jöttek, az is gyors, megbízható volt. (OFF)De akkor most a központjukat is áthelyezték Hongkongba? Vagy csak formalitás ez a singpost-HK post?(/OFF)
-
solarix45
senior tag
válasz
cappa72 #4351 üzenetére
Nincs semmi ilyesmi.
De azt sem tudom kitalálni, hogy mire old fel. Mert néha végigtapicskolom az egészet, és semmi, néha meg ahogy a videón is látszik, csak kicsit megsimogatom, és már fel is old. És úgy néz ki, hogy a képernyő, még csak nem is a közelség érzékelő kapcsolja be. -
tamas99
csendes tag
válasz
cappa72 #4273 üzenetére
köszi hülye lúzer izé júzer....
ugye? :
Hangerő fel + power = Recovery
Hangerő le + power = Factory mód
thx
lassan zappacafé is lesz..izé jár neked!
bakker má bocs, de ez a fórum teccik itt marha segítőkész emberek vannak és még az ilyen láma usereket is megtűrik ez teccik nekem na!
és télleg köszi mindenkinek!!!! -
tamas99
csendes tag
válasz
cappa72 #4271 üzenetére
magyarul mentés és huzzam ujra custom módban??!
cwm-be akkor már hogy tiszta legyen a flashtool már nem kell hanem rom rárak sd-re és factory mód mentés ujrahuz custom módban... és amit itt kaptam infót akkor itt kimarad flashtool az elejéről... ugyebár? tehát teló kikapcs, factory mód mentés, ujrahuzás a romot custom módban itt beteszem az emil alkalmazást valahogy.... még nem tom próbálkozok és akkro elvileg kész! és a másik zip az is kimarad vagy az kell megint(ez elvileg ha jól sejtem nem kell mert ez volt a root?)?
köszi és bocsi az értetlenségért, de még nem teljesen tiszta, tök kezdő vagyok androidba, tudom menni fog de inkább azé kérdezek mielőtt baromságot csinálok?! -
Köles
tag
válasz
cappa72 #4166 üzenetére
Pont ma reggel futottam bele ugyanebbe, de nekem a recovery Flashtoolal való újratöltése sem oldotta meg. MTKDRoidtoolssal megpróbáltam recovery módban indítani, de nem sikerült. Aztán talán 2x nem tudom miért, de teljesen szűzen, mintha factory reseteltem volna, elindult. Időzített bomba?
-
Moleman
addikt
válasz
cappa72 #4162 üzenetére
Szerintem az akksival nincs baj, nekem normál (=kevés) használattal 4-5 napot továbbra is elketyeg, folyamatos kijelzőhasználattal meg minden telefon merül, mint az állat. A vaku viszont tényleg egy vicc, remélem, ha egyszer lesz rá CM10, túl lesz vezérelve benne a led (nem baj, ha 15 perc után kiég, de addig világítson rendesen, ha szükség van rá).
-
gipsztigris
addikt
válasz
cappa72 #4037 üzenetére
Nos! Flastool-al feltettem egy új recoveryt, kijött a zöld kör, de továbbra sem akar elindulni sem recovery sem normál módban.
Melyik romot (és hogyan) lehet feltelepíteni flastool-al? Mert az xda oldalán úgy látom, hogy csak recoveryból telepíthető romok vannak (.zip).
-
asturel
őstag
válasz
cappa72 #4035 üzenetére
Safe mode nem sokra jo, tudtommal annyi, hogy csak a system appok indulnak el. (Mellesleg ha jol emlekszem, nekem volume up, down-t egyszerre kellett nyomni - masik eszkozon)
Btw. tegnap valami nagyon hianyzott a status barrol, de hirtelen nem ugrott be, hogy mi amig nem akartam telefonalni.. magatol kikapcsolta a 'simkartyat' (pedig egesz ido alatt +/- 1metert mozdult a telefon kb.)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
cappa72 #3951 üzenetére
Ja nem, nem erről van szó. Próbálok... -bocs a kifejezésért, de ez a legjobb- sz*rból várat építeni. Az egyetlen legalább boot képes kernel forrást próbálom használható szintre hozni. Bár érzem én egy ideje, hogy ennek nincs sok értelme...
Megy egy pü. mert mást is szerettem volna kérdezni...
-
asturel
őstag
válasz
cappa72 #3700 üzenetére
Nem irtam, hogy rossz
, csak azt, hogy idegesito, de ez is szubjektiv. Nekem az, pedig megy mellette a pc es meg az agybol is hallom, hogy sipol.
Olyan vekonynak latszik az atalakiton a muanyag, hogy feltem, hogy ha osszeragasztom egy jobban szorulos konnektornal kitorik a muanyag a ragasztasnal.
-
Victoryus
addikt
-
alexw801
senior tag
válasz
cappa72 #3511 üzenetére
Ha nincs már a CWM Recovery-ban a Battery Staats törlési lehetőség, akkor hol lehet vagy érdemes törölni, hogy lehessen egy lemerítés - feltöltés teljes ciklussal egy szép új fájlt létrehozni?
Lehet-e beállítani a folyamatos töltés közbeni max. akku feszültséget pl. 4200 mV-ra? Nagy veszélyt jelent a túlfeszültségre töltés! Navigálás vagy 3G modem + wifi hotspot üzemben állandóan töltőn van a telefon. -
Moleman
addikt
válasz
cappa72 #3493 üzenetére
Én ezzel még egyszer sem csináltam, pedig legalább 10× telepítettem újra szegényt, mire jó romot sikerült varázsolnom (mondjuk az én hülyeségem is benne volt, vacakoltam a gyári naptár alkalmazással
). Ennek ellenére hihetetlenül jól működik, a battery monitor widget 20 nap 20 órát ír készenléti időnek.
Apropó, erre az FC-re nincs ötleted véletlenül? -
atee_13
őstag
válasz
cappa72 #3488 üzenetére
Köszi, ez így nem hangzik nehéznek, kb 10% kell még töltenie és utána kipróbálom.
(#3489) Moleman: Megpróbálom a Cappa72 leírását, de közben néztem app-okat is, Battery Calibration találtam ami ilyesmi. Esetleg ez teljesen ugyan az? Vagy van valami app amit tudsz ajánlani?
-
atee_13
őstag
válasz
cappa72 #3485 üzenetére
Tmallboxról rendeltem, 4.1 magyarral jött. Azért is ilyet vettem, hogy ne keljen bűvészkedni vele. Ez a CWM es megoldás mennyire bonyolult? PC-n eléggé otthon vagyok, de sajna az Androidos "gondolkodásra" nem nagyon állt még át az agyam. Van esetleg valami nagyon aprólékos leírás, véletlenül sem szeretném elrontani.
Első töltése 12 órás volt nálam.
-
NNG
csendes tag
-
NNG
csendes tag
válasz
cappa72 #3416 üzenetére
Sajnos még korai volt az öröm.
A stock ROM után a Recovery is felment, működik is (csak a recovery-nél hagytam pipát a falshtoolban, a preloader és dsp_bl elől kiszedtem). Ezt után felraktam a JB ROM-ot Recoveryn keresztül, ez is végigment hiba nélkül, de a reboot után a ZTE feliratnál megáll.
-
NNG
csendes tag
válasz
cappa72 #3405 üzenetére
De először működött. Aztán kikapcsoltam, rátettem töltőre. Amikor feltöltött visszatettem a SIM-et meg tettem bele sd kártyát és most itt tartok
Megcsináltam a recovery flasht, eljutott a zöld körig, de még mindig nem lép be a hangerő fel + bekapcsra. (flashelés közben a csatlakoztatás-leválasztás hangot játszotta párszor, lehet valami mégse stimmelt?) Ugyan az maradt a helyzet.
Más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest