- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Üzemidőben bajnok lesz a Honor Power
- 10 000 mAh-s teleppel készül a Honor Power 2
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
Rigormortiis #4237 üzenetére
De az!
-
Drivv
Arcképgyáros
válasz
Rigormortiis #4215 üzenetére
Ilyenkor van az a Zeldában sajnos, hogy betöltesz egy korábbi mentést. Más mód nincsen.
Illetve a mélyben a hegyek... Vannak olyan hegyek amik mászhatóak és vannak amik nem. Ezekre a helyekre csak a felszínről tudsz lemenni.
Más(Zelda Totk):
Én végre 2 hete értem a végére de sajnos kis csalással mert mostanában egyre kevesebb az időm és a farmolással nem akartam szenvedni, szóval csak gyémántokat duplikáltam.Van aki még használta a duplikálós glitchet?
A Mineru féle gyémánt duplikálásra gondolok. Bár bármilyen tárgyat lehet így sokszorozni de én "korrekt" voltam és csak gyémántot használtam -
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #4214 üzenetére
Kajám van, csak az összetört szíveket nem tudom meggyógyítani
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #4211 üzenetére
ja
én ilyet szoktam [link] valamivel könnyebb vezetni csak több energiát eszik szóval +akku kell hosszabb távra
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #4209 üzenetére
hoverbike világító virággal
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Rigormortiis #4205 üzenetére
Az az értelme végigvinni, hogy megtapasztalhatod a végét.
Nekem a kedvenc nintendo élményem volt az utolsó 1-2 órája a totk-nak. A bóklászást az első részhez hasonlóan lehet folytatni a befejezés után. NG+ nincs benne.
Én már a Switch 2-t várom, megjelenéskor újra belevágok az extrákkal felturbózva.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
Rigormortiis #4205 üzenetére
Nálunk a gyerkőc direkt nem fejezi be a történetet mivel egyszerűen annyira sok a felfedezni való és annyira élvezi azt, hogy csak mászkál a világban
Ráadásul ugye most jön majd a Switch2 féle felturbózott kinézet. -
cactuar
senior tag
válasz
Rigormortiis #4203 üzenetére
Inventoryt úgy bővíted, ahogy az előző részben: gyűjtöd a Korok magokat, és Hestunál fejlesztesz.
Kalapácsot pl úgy csinálsz, hogy egy szikla darabon használod a Fuse képességet. -
boost
veterán
válasz
Rigormortiis #4200 üzenetére
nem, azok eldobósak.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #4200 üzenetére
Az Octorok "kifényezi" a rusty cuccokat, de annyi
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #4170 üzenetére
Fórumtársunk egyszer elírta a nevem, ebből szerintem nem nehéz kikövetkeztetni.
Űr-Morrowind
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s