- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
cactuar #4097 üzenetére
Ahha... Köszi. Hát az még eltart egy ideig, mert minden apró kavicsot megnézek még.
Próbálgatom a recepteket, fuse képességet, stb.
Lovat viszont hamar szereztem, valami nagyfülű manó vágtázott felém, könnyen levertem, a lova meg megmaradt. De azt meg nem tudom hívni füttyszóval.Erre tanítani kell valahogy? Vagy már túlgondolom?
-
Phobion
őstag
-
Phobion
őstag
válasz
cactuar #4041 üzenetére
Hát ez nem jó hír, ez az egyetlen dolog ami visszatartott a BotW-tól is. Mert azzal nincs gondom, hogy eltörik, de miért nem lehet megjavítani? Agyrém.
Meg tudom érteni, hogy ha az ős zelda játékokban is így volt, de 2023-ban miért kell ezt featuret még erőltetni? Vagy akkor miért nem lehet egy ki/be kapcsolható opciót beépíteni?
-
PiszokAlfréd
aktív tag
-
hombre[EU]
veterán
válasz
cactuar #4022 üzenetére
tegnap néztem ilyen összehasonlító/analysis videókat.
az a ragasztó mechanika elég érdekesnek tūnik, kiváncsi vagyok mennyire korlátozott a használata. jó lenne egy teljesen szabad kraftolás, fegyverek,jármūvek,csapdák stb
amit még észrevettem,hogy a trailerben mintha nagyobb fov-ot használnának,mint a botw-ben (ami nice)
és remélem a motion controlt ki lehet kapcsolni(kiváltani analóggal),mert a hori pad nem támogatja és nincs kedvem gameplay közben cserélgetni joyconokra
egykét shrine-nál még okés, de úgy tūnik az égen a platformokat szintén gyroval kell forgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!