Hirdetés
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drivv
Arcképgyáros
Szerintem 2-3 ilyen 4 perces főzet elég az egész küzdelemhez
Ha a helyedben lennék én így csinálnám:
Armored Carpot kettőt lehet venni Zora's Domain-ben utána egy párszor teleportálsz alszol egyet itt ott és visszamész akkor megint veszel kettőt. Gyűjts így össze 15 db-ot és akkor háromszor tudsz főzni.A Barbarian armor elég komoly attack dmg-et ad ha megvan az egész szett. Azért is lenne fontos felfejleszteni őket. Miután megvan a szett utána a Fairy-ket előhívnám (úgy ahogy a videóban van amit korábban linkeltem). A ruhafejlesztéshez is gyűjtögetni kell ezt meg azt. De megéri mert elég komoly lesz a védelmed is úgy.
Ha ez így megvan akkor elmennék fegyverért.
A legjobbak a kastélyban vannak érdemes szinte az egészet átnézni.Ezután gyűjtenék olyan tárgyakat amikkel ha fuzionálom a fegyvert elég komolyan oda lehet csapni.
Ezután jöhet a végső harc:
Megenném a deffes ételt és csak utána kell megenni azt ami visszahozza a tört szíveket de már csak akkor ha nagyon kevés van.2-3 ilyen ételre lesz csak szükséged amúgy mert ha a ruhát felfejleszted és meg is etted a deffes ételt akkor egy egy ütés csak tényleg ilyen fél, max 1 szivet fog leszedni tőled
Egy kis extra segítség:
A stamina (zöld csík) a végső bossnál nem annyira fontos, szóval meg kéne keresd azt a szobrot ahol visszaadható a stamina és helyette szivet tudsz kiváltani.
Ez a szobor itt található: [link] -
Drivv
Arcképgyáros
Fegyvereid milyen erősek?
Dobnál róluk egy képet?
Illetve az íjjadat mennyire használod aktívan “bombavirággal”?Ruháid milyen szinten vannak?
Mert én azt gondolom, ha elég erősek a fegyvereid akkor a következőt tedd ha van még pár órácskád:
Szedd össze a Barbarian armort:
[link]Utána főzz olyan ételeket ami full deffet ad
Ez talán a legegyszerűbb, 5 db Armored Carp. Viszont ebből sokat kellene főzni, hogyha elfogyna a szived és mást használsz (eltűnik ez az effect de utána megin elfogyasztod ennek a főztjét akkor visszajön) szóval maradna tartalékba.
Na ezután ha még érzed a craftot akkor a Fairy-ket elő kell hozni.
Itt egy full útmutató: [link]Ezután itt fellehet fejleszteni a barbarian armort.
Én így indultam neki, hogy fullos ruha, főzetek, erős fegyver stb...
Ganondorf egy ütése fél vagy 1 szivet vett le, szóval utána sima liba volt
-
Drivv
Arcképgyáros
válasz
Rigormortiis #4215 üzenetére
Ilyenkor van az a Zeldában sajnos, hogy betöltesz egy korábbi mentést. Más mód nincsen.
Illetve a mélyben a hegyek... Vannak olyan hegyek amik mászhatóak és vannak amik nem. Ezekre a helyekre csak a felszínről tudsz lemenni.
Más(Zelda Totk):
Én végre 2 hete értem a végére de sajnos kis csalással mert mostanában egyre kevesebb az időm és a farmolással nem akartam szenvedni, szóval csak gyémántokat duplikáltam.Van aki még használta a duplikálós glitchet?
A Mineru féle gyémánt duplikálásra gondolok. Bár bármilyen tárgyat lehet így sokszorozni de én "korrekt" voltam és csak gyémántot használtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!