Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drivv

Arcképgyáros

válasz mahoni #4264 üzenetére

Szerintem 2-3 ilyen 4 perces főzet elég az egész küzdelemhez :)

Ha a helyedben lennék én így csinálnám:
    Armored Carpot kettőt lehet venni Zora's Domain-ben utána egy párszor teleportálsz alszol egyet itt ott és visszamész akkor megint veszel kettőt. Gyűjts így össze 15 db-ot és akkor háromszor tudsz főzni.

A Barbarian armor elég komoly attack dmg-et ad ha megvan az egész szett. Azért is lenne fontos felfejleszteni őket. Miután megvan a szett utána a Fairy-ket előhívnám (úgy ahogy a videóban van amit korábban linkeltem). A ruhafejlesztéshez is gyűjtögetni kell ezt meg azt. De megéri mert elég komoly lesz a védelmed is úgy.

Ha ez így megvan akkor elmennék fegyverért.
    A legjobbak a kastélyban vannak érdemes szinte az egészet átnézni.

Ezután gyűjtenék olyan tárgyakat amikkel ha fuzionálom a fegyvert elég komolyan oda lehet csapni.

Ezután jöhet a végső harc:
    Megenném a deffes ételt és csak utána kell megenni azt ami visszahozza a tört szíveket de már csak akkor ha nagyon kevés van.

2-3 ilyen ételre lesz csak szükséged amúgy mert ha a ruhát felfejleszted és meg is etted a deffes ételt akkor egy egy ütés csak tényleg ilyen fél, max 1 szivet fog leszedni tőled :)

Egy kis extra segítség:
    A stamina (zöld csík) a végső bossnál nem annyira fontos, szóval meg kéne keresd azt a szobrot ahol visszaadható a stamina és helyette szivet tudsz kiváltani.
    Ez a szobor itt található: [link]

• Drivv

Arcképgyáros

válasz mahoni #4262 üzenetére

Fegyvereid milyen erősek?
    Dobnál róluk egy képet? :)
    Illetve az íjjadat mennyire használod aktívan “bombavirággal”?

Ruháid milyen szinten vannak?

Mert én azt gondolom, ha elég erősek a fegyvereid akkor a következőt tedd ha van még pár órácskád:

Szedd össze a Barbarian armort:
    [link]

Utána főzz olyan ételeket ami full deffet ad

Ez talán a legegyszerűbb, 5 db Armored Carp. Viszont ebből sokat kellene főzni, hogyha elfogyna a szived és mást használsz (eltűnik ez az effect de utána megin elfogyasztod ennek a főztjét akkor visszajön) szóval maradna tartalékba.

Na ezután ha még érzed a craftot akkor a Fairy-ket elő kell hozni.
    Itt egy full útmutató: [link]

Ezután itt fellehet fejleszteni a barbarian armort.

Én így indultam neki, hogy fullos ruha, főzetek, erős fegyver stb...

Ganondorf egy ütése fél vagy 1 szivet vett le, szóval utána sima liba volt :D

• Drivv

Arcképgyáros

válasz Rigormortiis #4215 üzenetére

Ilyenkor van az a Zeldában sajnos, hogy betöltesz egy korábbi mentést. Más mód nincsen. :DDD Illetve a mélyben a hegyek... Vannak olyan hegyek amik mászhatóak és vannak amik nem. Ezekre a helyekre csak a felszínről tudsz lemenni.

Más(Zelda Totk):
    Én végre 2 hete értem a végére de sajnos kis csalással mert mostanában egyre kevesebb az időm és a farmolással nem akartam szenvedni, szóval csak gyémántokat duplikáltam.

Van aki még használta a duplikálós glitchet?
    A Mineru féle gyémánt duplikálásra gondolok. Bár bármilyen tárgyat lehet így sokszorozni de én "korrekt" voltam és csak gyémántot használtam ;]

Új hozzászólás Aktív témák