Hirdetés
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #4214 üzenetére
Kajám van, csak az összetört szíveket nem tudom meggyógyítani
-
Rigormortiis
veterán
Kérdés...lejutottam a főellenfélhez, viszont elfogyott a sundelionom, nem tudom meggyógyítani magam, pár szivem maradt csak, így pedig nincs sok esélyem. Letettem egy travel medált, de sem teleportálni, srm ascendelni nem tudok. Mi a megoldás?
-
Rigormortiis
veterán
Már 70 óra belerepült, de annyi tennivaló van még...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #4210 üzenetére
Építettem is egyet. De hogyan kell irányítani? Megy össze-vissza
-
Rigormortiis
veterán
Ti hogyan tudtok navigálni a mélyben? Megőrülök a hegyektől...
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon berántott a totk. 110 shrine már megvan
A sztorival sehogy nem haladok, nem is érdekel. Van értelme végigvinni, kapunk valami hasznosat a végén (a 4 fószer már mellettem van).
Ennyire még nem élveztem egy játékban sem a felfedezést és az apróságokban való elmerülést.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Totk-ban hogyan lehet a fegyver inventory-t bővíteni? Illetve hogyan tudok kalapácsot csinálni? A gyakorló részen mutatta, de azóta kiment a fejemből.
-
Rigormortiis
veterán
Lehet valahogy fegyvert javítani a BotW-ban es a TotK-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max