- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Üzemidőben bajnok lesz a Honor Power
- 10 000 mAh-s teleppel készül a Honor Power 2
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cactuar
senior tag
válasz
Rigormortiis #4203 üzenetére
Inventoryt úgy bővíted, ahogy az előző részben: gyűjtöd a Korok magokat, és Hestunál fejlesztesz.
Kalapácsot pl úgy csinálsz, hogy egy szikla darabon használod a Fuse képességet. -
cactuar
senior tag
válasz
hombre[EU] #4131 üzenetére
Most értem ide. Nekem is kellett guide, magamtól eszembe nem jutott volna, hogy
belesétáljak a lézer csapdába -
cactuar
senior tag
-
cactuar
senior tag
válasz
sirarcheer #4038 üzenetére
Így van. A metszéspontban van egy dolog, amit már messziről is könnyen észreveszel, ott keresd.
A templomban -
cactuar
senior tag
válasz
PiszokAlfréd #4035 üzenetére
Passz, én már kb 10 éve nem figyelem az emulátorokat.
-
cactuar
senior tag
válasz
PiszokAlfréd #4033 üzenetére
De igen, SNES játék, 3DS-re kapott egyfajta remaket, a Link Between Worlds-t.
-
cactuar
senior tag
válasz
PiszokAlfréd #4031 üzenetére
Jó olvasni az ilyen lelkes hozzászólásokat.
Remélem a Tears of the Kingdom is minimum ilyen jól sikerül.Én most az Ocarinát játszom. Még nyáron kezdtem el, csak mindig jött valami új megjelenés, ami elterelte a figyelmemet. Kb a felénél tarthatok. Utána pedig egy Link to the Past van betervezve.
-
cactuar
senior tag
-
cactuar
senior tag
Feature: Zelda: Tears Of The Kingdom Trailer Breakdown - Theories And Speculation
Az új trailer minden képkockáját kielemezték, hogy kb miről fog szólni az új rész. Aki érzékeny a spoilerekre, az csak óvatosan nyissa meg. De nyilván ez még csak találgatás.
-
cactuar
senior tag
Jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés