- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#95712068 #4175 üzenetére
A lényeg lemaradt:
Olyan "hároméltű" gépet raktam össze lent, hogy besza-behu Madár alapokon 2 nagy kerék hátulra, ezekre ment 1-1 a ventilátor, és előre raktam egy "gördeszkát". Élmény volt száguldozni 1-1 fényforrás között a dzsuván át Már volt a tarsolyban egy sugárhajtómű is, de korábban jó volt szállingózni ventilátorral is, és a levegőben ez az irányítási mód is tetszett, hogy a madár jobb/bal szárnyára vagy a fejére sétáltam. Egyedül földön nem tudtam irányítani (lesz kormány később?), szóval mindig irányba kellett rakni. Illetve még nem akartam lőszert és fegyvert pazarolni a kis kőgólemekre, így gyakorlatilag kivasaltam őket a "járművemmel". Aztán a 3 gólem után egyszer csak szétesett az egész egy kicsit göröngyösebb szakaszon. Fun volt Illetve fegyverekből is raktam össze elég komoly darabokat. A korábban említett "kockagólem" dobott olyan "fejet" a korábban kapott "nyélhez", hogy csak pislogtam. Az óriás szegecses fémgolyónak is megtaláltam az alternatív használatát egy extra durability-s nagy husánggal kombinálva. Állat ez a mókolás része a játéknak -
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #4167 üzenetére
van benne dlc-kkel együtt bōven 100ó felett. persze nem a story szálon, van mellette legalább 100 side quest,plussz 40-50 shrine,korok farmolás stb. nekem talán 150 lett a vége és még volt bōven mit csinálni
én a totk-ot nem tudom befejezni, szerintem legalább 2x annyi content került bele és mindig leköt valami ami miatt nem haladok a storyban -
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #4164 üzenetére
nem nehéz egyik boss sem, a puzzle körülötte,ami több idōt igényel
gerudonak (sivatagos) az a storyja,hogy csak nōk lakják,ezért nem engednek be. bejáratnál az npc (shrine melletti) elmondja,hogy látott egy férfit,aki bejutott (nōnek öltözve) és kara kara bazaarnál találod meg. odamész és körbe kell nézni. hint:létra -
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #4161 üzenetére
ja bocs,összekevertem a két zeldát
ha meg van az Eldin tower akkor, ha észak fele nézel látsz egy utat (balra megy),ami megkerüli a hegyet, arra lesz a falu.
egyébként érdemes az istállókat alaposan àtnézni, npc-kel beszélni,mert sokat segítenek az utadon. itt egy példa, ami neked most hasznos lehet: link -
törölt tag
válasz
#95712068 #4161 üzenetére
Most néztem meg a quest listát és egy shrine nem akart összejönni:
Sign of the Shadow Amikor odaért az árnyék, én a tower-ből lőttem különböző nyilakat (alap, tüzes, robbanó), nem egyszerű eltalálni pont akkor, amikor odaér az árnyék, sőt alapból eltalálni sem volt egyszerű. De videó alapján nagyon nem úgy kellett csinálni Úgyhogy a lufis után még egy shrine bejutásához használtam segítséget. -
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #4159 üzenetére
- nem kell youtube-ozni. útba esik,ha "sorban" csinálod a main questeket. egyébként istálló környékén találod màsodszor aztán haza megy
-stash konrétan nincs, de ha fejleszted az inventoryt nem is kell. vehetsz egy faluban házat,amit fejleszthetsz és pár cuccot (3weap+3bow+3shield) tárolhatsz
-gyémántot eladhatod, talán egy armort lehet vele fejleszteni majd. a durabilitynél a gyémánt jel azt jelent,hogy sokat bír (sárga gyémánt még többet), nincs köze a gemhez,amit lootolsz (majd a totk-ban)
-ott lehet venni,ahol viselni kellegyébként skyview towerbōl látod a falut
-dashboardon,fent a fiókod majd a profile alatt megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest