- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Szervusztok!
Van valakinek eladó Radeon 9600Pro/XT kártyája max 15K-ért? Egy barátomnak kellene a városban... -
Goose-T
veterán
válasz
nyulkatroc #1339 üzenetére
Kösz, de azóta szereztem.
Tavaly augusztusi még a témanyitó hozzászólásom. A másik, hogy már felköltöztem Budapestre. Azért használjátok egészséggel a topikot!
-
Goose-T
veterán
Lanpartival kapcsolatban nézz át ebbe a topikba: Bővebben: link
Szerintem be lehet szállni, de erről a házigazdát kérdezd meg. -
Goose-T
veterán
Hali! Tud valaki hozni jó pénzért AGP-s 6600GT-t? A következő márkák érdekelnének: Gainward, Galaxy (a legbrutkóbb hűtés, csekkdiszáut: Bővebben: link), MSI, AOpen, Chaintech, Prolink, esetleg bármilyen más márka Zalman VF700-zal.
Tethys, írtam a topikodba, érdekel a te karid is. -
Goose-T
veterán
Bombázzatok DVD+-R ajánlatokkal! Kinek van eladó?
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
válasz
parandroid #1144 üzenetére
Folyamatban van a biznic. Már ha arra gondoltál.
-
Goose-T
veterán
Elixir 2x256MB DDR400 RAM 15000HUF
Még mindig eladó! Lehet ám alkudni! -
Goose-T
veterán
Szeva! Jó a cucc, most 2-6-3-3 időzítésekkel megy 400-on 2.6V-on. Viszont az istennek sem bírom aktiválni a PAT-ot (ABIT IS7-E). Turbo-val be sem indul a gép, Street Racer-rel pedig a Windows száll el betöltés után nem sokkal kék halállal, F1-et meg sem próbáltam. Van erre valami tipped?
-
Goose-T
veterán
Ramot tesszék! Nágyon olcó, kínái! Tesszék! Kettó egyutt olcóbb!
Elixir 2x256MB DDR400 RAM 15K -
Goose-T
veterán
Asszem tavalyiak. Valahol megvan még a számla hozzá, de nincs rá garancia. Nincs bajuk, tesztelheted, ha gondolod. Természetesen párban 15K. Még hozzátenném, hogy gyárilag CL3-as DDR400-on, de alapfeszen simán megy 2.5-3-3-6-os időzítéssel. Viheted akár ma is, legfeljebb nem fogok gépezni szerdáig.
-
Goose-T
veterán
Intel P4 2.4GHz/512K/533FSB + hűtő 21K
Elixir 2x256MB DDR400 RAM 15K
Venni, venni, venni!!!! -
Goose-T
veterán
Elixir 2x256MB DDR400 15K
Vegyétek! -
Goose-T
veterán
Na, van egy-két cuccom eladó. Vegyétek-vigyétek!
- Pentium 4 2.4GHz/512K/533FSB rocesszor
- 2x256MB DDR333 RAM
Bombázzatok az árajánlatokkal! -
Goose-T
veterán
Iwu, itt vagy valamerre?
-
Goose-T
veterán
Akkor kinek van eladó alaplapja? P4-hez kellene: Intel 865-ös, esetleg 845-ös chipsettel (persze csak DDR-es jöhet szóba).
-
Goose-T
veterán
Ha valaki nem tudná, milyen telefon is a SE T630, most jelent meg róla itt cikk: Bővebben: link.
-
Goose-T
veterán
Hali! Van itten egy SonyEricsson T630-as teló, 2 hónapos. Nem tudom, hogy független-e, de ha nem is az, simán megoldható. Kell-e valakinek? Legyen az irányára 30 ruppó. Ha nem kell senkinek, akkor meg van egy Samsung C100-as masinéria, mondjuk 10 ezerért. Ha valamelyik előbb elkel, a másik nem lesz eladó!
-
Goose-T
veterán
Épp kint voltam ebédelni. Naszóval: nem kell 4K-ért a Zalman, nem fontos nekem annyira, viheti PeterkeT felőlem.
-
Goose-T
veterán
Úgy kéne időzíteni, hogy délután tudjam átvenni kipróbálni, mert dolgozó ember vagyok.
Szóval du. 5 után lenne nekem ideális. Találka nem gond, van géperejű járművem.
Szerk: közben dobtam egy levelet a céges címemről, csak hogy tudd, hova kell küldened. A másik levelesládámat ritkábban szoktam nézni és elég lassan érkeznek meg rá a levelek.
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Na, egy utolsó up a mai napra!
-
Goose-T
veterán
*** Kiemelt hirdetés következik! ***
Adjatok nekem egy jó kis Titániumot! Ti4200 kártyát ide! Hamarjában! Követelem! -
Goose-T
veterán
Itt is megkérdezem, mert az eredeti témát (Bővebben: link) nem nézi senki, nem válaszolnak. Szóval: hallottam, hogy jövő héten lesz Fábry az Ady-ban! Nem tudna valaki erről bővebb infót adni? Mikor lesz? Mi lesz ez egyáltalán?
-
Goose-T
veterán
Kellene még mindig ti4200!
-
Goose-T
veterán
Esetleg kell valakinek 2x256MB DDR400 Elixir RAM? Időzítései 400-on: 2.5-3-3-6. Kezdő irányára legyen mondjuk 8500/db.
-
Goose-T
veterán
Hali all! Kellene egy ti4200! Van valakinek eladó?
-
Goose-T
veterán
Valamilyen SHIBA a ''márkája'', olyan bangladesi minőség.
A célra megfelel. A rádió tekerős rajta, kazettát is le tud játszani. Van rajta loudness kapcsoló is. A rádió hangminősége egész jó, jól fogja az adásokat, nem recsegős. Ha kazit hallgatsz rajta, a hangja picit olyan, mintha turbó lenne a kocsiban (szűrőkondi-hiba), de nem zavaró. 1-2K-t megér szerintem. A kocsimban volt benne, amikor vettem, de gyorsan kicseréltem egy Pioneer MP3 lejátszóra (rádiót nem hallgatok, kazetta-állományom pedig elavult).
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Szóval ezek vannak még mindig:
- Codegen 300W ATX táp, alig használt
- Tseng ET6000 2MB PCI videokártya
- Mercury görgős egér, jó állapotban
- Ericsson T20 telefon pici, könnyen javítható hibával, még mindig jó aksival (egy év nem-használat után is bekapcsolt simán)
- piacos autórádió-magnó
- 1,5x1,5cm hűtőbordák, 16db
- 1db 8cm-es 12V Sanyo ventilátor fémráccsal, zsírúj -
Goose-T
veterán
Van esetleg valakinek valami jó kis gépháza, ami tetszetős? Unom már ezt a tömeg-Codegent, ami most van nekem. Táp nem kellene hozzá, csak a doboz.
-
Goose-T
veterán
Na, megvan még az FX5600U. Ha kell valakinek, az ma foglalja le, mert holnapra már lenne rá fix vevő.
-
Goose-T
veterán
Zsír új, Inno3d FX5600U, 128MB, TV+DVI. Bővebben: link
Egyebet nem tudok mondani. -
Goose-T
veterán
UP!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest