Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Hmm, sikerült, köszi. Nem is ismertem ezt a funkcióját az AdBlockernek

De az is lehet, hogy nem ugyanarról a progiról beszélünk. Én az AdBlocker Ultimate https://adblockultimate.net/hu
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblocker-ultimate/
beépülőt használom Mozillahoz. Ezzel sikerült letiltanom ezt a Legreevánsabb fejezetet. Megjelentek piros keretek, ahogy az egérmutatót mozgattam a weboldalon és így az adott részt tudtam blokkolni. -
Trápil
lelkes újonc
válasz
VoidXs
üzenetére
Köszönöm a linket de sehogy se tudom megcsinálni.
revanced.app/download -ra rákattintottam és letöltöttem a revanced managert. Viszont azon belül sehogy se tudom megoldani a youtube telepítést. -
Rido
csendes tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Itt nem erről van szó, évek óta Brave-et használok.
Most az egyik Elden Ring-es játékvideónál áll meg ott ahol sok ellenség van, fúj a szél, hullanak a falevelek, tehát ahol szűk helyen sok dolog történik (Elden Ring, azon belül is Leyndell, Royal Capital). Azt nem tudom hogy később helyreáll-e magától. Mindenesetre én a netkapcsolatra gyanakszok. Nyáron is sokat akadozott, gondolom így év végén is így van ez... -
Joshi
titán
válasz
VoidXs
üzenetére
Rájöttem hogy mi a gond a felirattal. Legalább is nálam valamiért csak így lesz hajlandó megjelenni a magyar felirat pl angol beszédnél is. Máshogy egy katyvasz lesz az egész.
Szóval az első képen látható felirat ikonon nem szabad bekapcsolni a feliratot, mert akkor nem lesz jó.
A második képnél ha a beállítások menüben rákattintok a magyar (a youtuber által feltöltött) magyar feliratra, akkor már jó.

-
Joshi
titán
válasz
VoidXs
üzenetére
"A sima magyar az, hogy a feltöltő készítette."
Ok, de akkor hol van az alapértelmezett angol, amiből fordítani lehet? Vagy most mi hogy működik felirat fronton?
De basszus, mindenki az Ai-ről beszél, de még mindig nem lehet egy szaros videót sok nyelvre lefordítani normálisan érthetően. Megy a parasztvakítás az Ai-val kapcsolatban, ez nagyon gáz. -
Joshi
titán
válasz
VoidXs
üzenetére
Szerintem itt Csabi kefélte el a dogokat. Ha van egy alapértelmezett angol felirat ami minden szöveget lefed, akkor azt le lehet fordítani. De Csabi videója alatt ilyen nincs. Sőt, a 6.9-es videója alatt még egy alapértelmezett magyar felirat sincs, viszont a 6.8-as alatt már van. Véleményem szerint azt a feliratot lehet lefordítani ami fizikailag létezik, mást elég nehéz.
A 6.9-es videója.

Ez pedig a korábbi 6.8-as videója.
-
Joshi
titán
válasz
VoidXs
üzenetére
Most konkrétan ezt a videót nézem és a képen látható jelenetnél 45:57-nél zérus felirat. De van amikor működik, van amikor meg egyáltalán nincs felirat. Azért ez gáz ha van egy előfizetése az embernek. Vagy akkor inkább menjek vissza a reklám mentes "ingyenes" verzióra? Komolyan mondom ez felháborító. Próbáltam az alapértelmezett Firefoxon és nem bejelentkezve a Microsoft Edge böngészőn is. Ugyan az a jelenség. Akkor lehet hogy feltöltésnél Csabáék rontottak el valamit?

-
Rido
csendes tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Egy hete áll fenn ez a probléma. Ha ki vagyok jelentkezve a fiókomból akkor 1440-es felbontáson megy az a videó ami erre képes. De ha be vagyok jelentkezve akkor mindenhol automatikusan 1080-at állít be, amit nekem kell manuálisan átállítani. Nincs Prémiumom, Brave-et használok, tehát reklámblokkoló is van rajta, de nem hiszem hogy ez lenne a baj, hiszen ha kijelentkezek a fiókomból akkor mindenhol ahol csak lehet 1440-ben mennek a videók. :S
-
válasz
VoidXs
üzenetére
Köszi!
yt-dlp-vel letöltve (elvileg a legjobb minőség van beállítva, tehát gondolom a 251-es sávról tölt),
ez az MP3, és ez az Opus. Tehát az opus 134 kb/s sokkal jobb minőséget ad, mint az mp3 264 kb/s? A 320-tól is jobb lenne? Az már csak hab a tortán, hogy az opus fájlmérete kb fele az mp3-nak.
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
VoidXs
üzenetére
Csodás. A spotit nemrég nyúztam 2 hónapig és semmi pluszt nem adott, így lemondtam,hogy elég a yt music, de szét idegel, hogy megnyitom az ajánlásokat és 10-ből 8 AI zene. Nemrég tök sokáig nyomkodtam az unlike-ot, meg hogy ne ajánlja, de hasztalan.
Apple Music felkészül.
-
válasz
VoidXs
üzenetére
Köszönöm a tippet! Azt írja, hogy három alkalommal készített mentést erről a web.archive.org. Amikor rámegyek, akkor magát a videót ugyan nem tudom megnézni, de látszik a feltöltő! 1.32K feliratkozója volt akkor.
Mostmár négyszer annyi van.
Így már fel tudom venni vele a kapcsolatot! Írtam is neki!
Mégegyszer Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
VoidXs
üzenetére
Egyfelöl láttunk már tesztben megjelentet végül nem bevezetődni...
Másfelöl meg attól függ, hogy az konkrétan hogyan lesz megvalósítva részletesebben.
(Pl a mostani "egy szerverről kétféle, kétféle szerver helyett" sehol sem volt beparáztatva... és mégis most terjed annyira, hogy nekem feltűnjön.
Másképp: pletyi, amíg nem így tölt be az oldal, azután is még potenciálisan kivezetődhet, vagy más által megkerülhetővé válhat.
(a háromcsapásos módszerből én csak itteni képekből láttam bármit, mert nem engedek mindent át... példaképp)Csak logikusan átgondolva a "videóba vágott" megoldást: vagy mindenkinek pre-renderelni fognak videókat, vagy csak úgy fog túnni, hogy az egy dolog, de valami változni kényszerül (reklám és valós vidi közt)... Az a változás nagy eséllyel szűrhető lesz, mert ma már minden az kb... (manifest v2-v3- addon-jog kérdéskörön is túlmenően)
-
-
G@ben
addikt
válasz
VoidXs
üzenetére
Semmilyen beállítást nem használok, örülök, ha egyszer sikerül működésre bírni! Elindítom parancssorból, bemásolom a linket, kéri az ffmpeg-et. Ennyi.
Vagy nem is a youtube.com-os link kellene, hanem a rövidebb yout.com vagy mi, valahol olvastam, hogy Win 7-hez az kellhet. -
G@ben
addikt
válasz
VoidXs
üzenetére
Mivel nem tudok onnan kilépni, ezért kénytelen voltam belerakni. De most az ffmpeg-et hiányolja, amit már végképp nem tudok kicsomagolni, telepíteni. Leszedtem egy másik verziót, ami exe, de azt nem telepíti. Abból is Win7-es kell? Hol van simán telepíthető verzió?
Ezért írtam, hogy for dummies, mert ez valami hihetetlen már, hogy minden lépésért külön meg kell küzdeni annak, aki nem programozó vagy nem csinált már ezer ilyet. Mivel ebben kezdő vagyok, ezért nekem bonyolult. -
G@ben
addikt
válasz
VoidXs
üzenetére
Először is: át kell másolnom a system32-be az exe-t, különben nem találja meg, jól mondom? Átmásoltam, futtattam, de nem tudja betölteni a pkg archive-t, akármi is legyen az. Akkor nem csak az kell, hanem egész könyvtár? Mert akkor a tab-ra csak a könyvtárat találja meg, az exe-t nem.
Tuti valami alap lépést hagyok ki, de nem tudom mit. Van ilyen step by step leírás, hogy pontosan mit kell letölteni, kicsomagolni, hova másoljam, milyen néven menjen, akármi? Nem hiszem el, hogy mindig hibára fut! -
ledgeri
nagyúr
válasz
VoidXs
üzenetére
Nem csak a reklámbevételeket? Az én olvasatomban a reklámbeállításokba a mikor milyen féle, hányszor, és esetleg milyen kategóriából is beletartozik.... nem csak a van-e vagy nincs...
#10688 flash- az ,hogy ő milyem módon korlátoz az rajta múlik (reflektáva a "az a szerző által engedélyezett a youtube-on, csak..."-ra) Emellett ha te nem szerzel bevételt x videón, attól még a youtube is dönthet úgy, hogy valakinek ad reklámot előtte mögötte, aki megtekintené.
-
Remiel
őstag
válasz
VoidXs
üzenetére
nem
közben kipróbáltam 3 böngészővel is és edge - el nem csinálja, szóval lehet valami chrome gebasz, erre nem gondoltam, majd kicsit jobban beleásom magam, de az vicces volt amikor a netflixen a filmet teljes képernyőre tettem és megmaradt alul egy 5 centis csík, ahol kb a lábak látszottak a többi fekete volt... de legalább nem látszódtak a buci fejek
-
Rodzser Mór
senior tag
-
viperabácsi
addikt
Azt nem értem , hogy eddig ment rendesen , kb 2 napja kaka .

Más :
Két email cimmel van ( volt ) YT csatornám. Az egyiket irányelvek meg sértése miatt törölték , de nem volt saját megosztott tartalom , rajta ,csak magam részére mentettem le mások videóját. Azt nem értem , hogy YT -től kapott email-ban csak annyi szerepelt , hogy irányelvek meg sértése miatt törölték a csatornát, de azt nem , hogy melyik tartalom miatt
Várható , hogy a mostani YT csatornám is egyszer csak törlésre kerül más fa@sága miatt ? -
hundai
aktív tag
Köszi az ötletet! Letöröltem, így már jobban futnak a videók, bár még így is majd 100%on pörög a processzor. Bár nem értem miért releváns a youtube-nak az adblock ha premiumot használok.
#9753hiperFizikus
Köszi! Szerintem holnap megpróbálok egy újratelepítést is, egy ideje már nem volt. -
tobias40
veterán
Húha,olyan dolgokról beszélsz amit nem is értek,és nem használtam!

Én 99%-ban a zenéimet hallgatom onnan,sokszor videóval és erre jó a sajátja telefonon,majd megnézem ha a 4k-s tv-n nézem akkor változik-e a felbontás de azon alig használom,néha nyáron a teraszon esténként... )Értem hogy teljesen más az igényeink a YT-al szemben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Sony Ps5 konzol slim
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)