Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikiller
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A yt-dlp valószínű, mert az az első
-
Mikiller
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
YT-on hallgatva van hang. Nálam alapon angolul indul, afar-ra állítva tényleg nincs.
-
Mikiller
aktív tag
Nem működik, error van. Frissíteni sem lehet a 8as pontban, mert az is hibás.error ott is
Ez tavaly decemberi.Köszi, ha ki tudod javítani 
-
Mikiller
aktív tag
Valaki csináljon már egy yt-dlp csomagot, amiben csak elindítom az exe-t és a linket berakva, formátumot kiválasztva elindul a töltés.
Köszi!
-
Mikiller
aktív tag
válasz
chopin42
üzenetére
Heló!
Ugyan ez volt a problémám. A #8981 hozzászólástól olvasd el. -
Mikiller
aktív tag
Valamit beállítottak a reklám blokkolóra, mert hiába a blokkoló, két zene között a listában nálam beadja a prémium reklámjukat.
-
Mikiller
aktív tag
Az mitől van, hogy elindítok egy videót és el kell telni 10 mp-nek, hogy kiélesedjen. Pl. [link] ennek az oldalnak az alján az összes videó homályosan indul, hiába van HD beállítva.
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nem jelennek meg a profil kép melletti kis harangnál az új feltöltésekről szóló figyelmeztetések, hiába tölt fel valaki új videót akikre feliratkoztam. Ezt kikapcsolták, vagy bug nálam? Eddig működött jól.
kb. 1 hónapja már, gondoltam csak megkérdezem
-
Mikiller
aktív tag
Kipróbáltam a cache ürítést, de továbbra sem jó.
Nézzétek már meg pl. ezt az Armada musicotKözben kijelentkeztem YT profilból és úgy nyitom meg innen, akkor meg jó.
Akkor a YT profilomban elállítódhatott valami?
Még egy infó. Kipróbáltam Internet Explorer-el ott is ha bejelentkezek akkor rossz.
-
Mikiller
aktív tag
Nektek megnyílnak a YT baloldali menüjéből a feliratkozott csatornák?
-
Mikiller
aktív tag
Én meg azt nem tudom, hogy miért akadnak még most is a 1080p/60fps-es videók. A hang megy tovább, de a kép megakad 2-3 mp-re. Átváltom 720p/60-ra ott meg jó. Meg miért nem lehet ilyenkor 1080p/30-at választani?
-
Mikiller
aktív tag
Amikor ma beléptem YT-ra ez fogadott:
2015.05.20. dátummal megszüntetjük a gyűjteményeket, mivel ezentúl más szolgáltatásokkal igyekszünk élvezetesebbé tenni feliratkozásaidat.
Ez mit jelenthet? Megszűnnek a kedvenc listáim is? -
Mikiller
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem kell telepíteni semmit ennél a megoldásnál.
Video to mp3Berakod a linket -> click a downloadra -> megint click a linkre -> pipát kiszedni az accelerator kérdésnél és adja az mp3 linket.
-
Mikiller
aktív tag
Azt az értesítést, mikor fullscreen-re váltunk html5-ben, hogy " a Youtube.com mostantól teljes képernyős"
nem lehet valahogy kikapcsolni? Idegesítő nagyon, még ha csak 1-2mp-es is.Csinálhatták volna sokkal kisebbre. -
Mikiller
aktív tag
Nekem ma magától visszaállt flash-re a lejátszás.Tegnap nem lehetett választani sem a 2 opció közül, most megint ott a lehetőség, pedig nem frissítettem semmit. (hacsak háttérben nem csinált valamit)
-
Mikiller
aktív tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Az nem lehet, hogy a neted nem bírja esetleg? Néztél-e mostanában sebességtesztet? Lehet valami akadozik ott.
-
Mikiller
aktív tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
-
Mikiller
aktív tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Olyannak tűnik a kinézete, de lehet, hogy csak megzavart az, hogy le kellett kicsinyíteni a képet.
-
Mikiller
aktív tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Nem szaggatnak a videók, de ha véletlenül benne van az egérkurzor a videóban és úgy nyomok egy visszát az oldalsó egérgombbal, akkor lefagy a Flasplayer. Te képeden ha jó látom html5-re van állítva nem flash-re.
-
Mikiller
aktív tag
Nektek is lefagy a Flashplayer, ha elindítotok egy videót a YT-n, majd az egeret beleviszitek a videó pl. közepébe és nyomtok az egérrel egy oldalsó vissza gombot?
-
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja azt vettem észre, hogy a kommentek alul nem jelennek meg, hanem csak egy gomb, ami megnyit egy új lapot és ott olvashatóak.
Ez miért lett így? Nem lehet videók alatt olvasni többet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Dell notebook topic
- Hardverfogócska a kertben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez tavaly decemberi.Köszi, ha ki tudod javítani