Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
válasz
makoss
üzenetére
Akkor esetleg egy drasztikusabb megoldás: gyaluld, gép restart és telepítsd újra. Esetleg érdemes AdwCleaner-rel átvizsgálni a gépet.
Még egy ajánlás, sokszor a hiba valamilyen beállításban van amit akár az adatszinkronizáció (felhő) vagy ha egy újratelepítés után a profilmappát visszamásoljuk mert így továbbgörgetjük a problémát.
Nekem erre az a megoldásom hogy csak a szükséges minimumot szinkronizálom jelesül csak a könyvjelzőket. A jelszavaknak ott a BitWarden.Így egy friss telepítés után persze sok mindent nekem kell beállítani de ezek is el vannak mentve, hogy mit kell hova másolni stb. Igaz én Firefox-ont használok minimális userChrome.CSS módosítással ami szintén lehet egy gyakori hibaforrás.
Na tehát visszakanyarodva lehet nálad a hiba továbbra is de ha nem találod jól jöhet az említett "tiszta lap"
Sőt akár azt is megcsinálhatod, hogy minden szinkronizáció nélkül csak pl. az UO-t telepíted, és egyből belépsz a YouTube-ra és teszteled, ha ekkor minden jó lesz elkezdheted a régi beálltásaid stb. visszaépíteni de közben tesztelni, hátha kiderül mi az ami bezavar. -
Cs1csó
titán
válasz
makoss
üzenetére
Szia, a Brave saját reklámblokkolóját használod? Telepítsd az Ublock Origin-t vagy az AdGuard ingyenes böngészőbővítményét. Ezek előtt egy Cache ürítés is hasznos lehet.
Nekem Firefox alatt nincs gond, bár nagyon keveset YouTube-ozom. Egyik családom Brave-en sokat YouTube-ozik, de ott telepítve van az Ublock Origin, kérdeztem nemrég tőle, hogy minden rendben van e de azt mondta igen.
Nálad lehet valami gond. -
ledgeri
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
Nekem a brave vígan megy, úgy mint előtte, win10-en, i5-2400 éra gépen... szóval azzal nálad lesz probléma!
FF-on a Ublock Origin hard mode-on kb vígan működik, mostanában a live streamek, livestream-VOD-ok, és 1-2 random videó megáll generált, fake problémával, aminek az első megoldása az, hogy lépjek be vagy kapcsoljam ki a reklámblokkolót... de véletlenül más videók mennek, és az adottak is pár nap után...
A yt-dlp meg kb jobb bitrátás adatfolyamot tölt mint ami böngészőben látható.... -
Tybor66
tag
Hogy mennyit fizet? ... véleményem szerint az sehol nincs konkrétan leírva, de hazánkban nagyon keveset, a youtuberek elmondása alapján.
-
-
ledgeri
nagyúr
A lapozgatásra való képesség hiánya nem igazán érv a válasz-követelés mellett... Szerintem itt senkisem működik úgy, hogy "tudom a megoldást, de csak azért se... majd ha másodjára is beír... na, na majd akkor elmondom".
Eléggé sokváltozós az alapkérdés, és eléggi furi + ha töbségnek nagy eséllyel semmi hasonló nem történt, így megoldáskutatásba sem kezdett.
Ha a fenti ismert dolgokonn túl még a netszolgáltató is különbözik, akkor végképp minden alap változó kizárható.... de ez nem azt jelenti, hogy a válasz egyértelmű és ismert! -
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
a youtube trimmelte meg neki a megadott adatokat..
a feltöltő bele írt mindent
a forrásban látszik is a teljes link..{
"description": {
"simpleText": "| Ragadozó | 1987 | HUN | \"Hungarofilm (Kft.)\" Szinkron | \"60FPS\" Interpoláció | 720p | #Predator | #60FPS | #Magyar \n\nTELJES FILM LETÖLTÉSE: https://drive.google.com/file/d/1oveUo14r-y4BZlR6vzJtPSouYmrglYRd\n\n🍒🐔https://www.twitch.tv/szabo_bakter\n\n🍒🐔https://www.facebook.com/gaming/szabobaktergaming\n\n➡️Ha tetszett a videó, iratkozz fel a csatornámra a további tartalmakért. ⬅️"
}
} -
ledgeri
nagyúr
Ha nem kék, akkor nem link, ez kimaradt nekem a megfigyelésből!
A többi felesleges blah-blah lentebb...
Tényleg a feltöltőtől azt kéne kérni, hogy bit.ly-ze be a linket!Itt is ha prohardveren linkelsz, van a link fedős szövege (pl hozzászólásodban a [link], és van a "link link része", nálad ami a youtube-ra dob.
Ha valaki linket biggyeszt a leírásba, akkor lesz a leírásbéli szöveg, ami a fedő, és lesz egy link-link része. Ezt tudod kétféleképpen kezelni:

Brave meg firefox is, szóval gondolom mind tudja.
Egyik a szöveget másolja, másik a linket.Sajnos a link tracckeres. Pl, ha ennek a linkei fölé viszed az egeret, akkor látod, hogy mennyi minden extrát ad hozzá.. mind követős valami... de látszódik, hogy mi az eredeti... erre gondoltam!
-
-
-
Cs1csó
titán
-
ledgeri
nagyúr
Milyen brutálisra gondolsz? Én feltöltöttem egy 16 gigás videót, és az itt is többször említett progi 4 gigásként szedte le a legjobb fullhd minőségben, ugyanazt. Felbontást 1-el kisebbre véve, bitrátával játszva el lehet lenni...
Email-ek átnézése előtt összeállíod a napi sort, esetleg novekvő hosszt, így letöltendő méretet, elindítod, kimész kávéért, átnézed a mailjeid, és mire végzel lejött annyi, hogy mire azokkal végzel lejöjjön a többi. Én így szenvedgettem egy hónapig, mikor nem bírtam a PC mellé ülni hátfájás miatt, telón netem nem volt, wifi-zni nem akartam, szóval egy pendrive-on másolgattam a letöltött videókat. Nem annyira vészes! -
ledgeri
nagyúr
Nem hiszem, hogy annyira de annyira nagy kaland
-szerezni egy RSS olvasó féleséget, ami jelez, hogy van új videó XY-nál
-összeszedni az aktuálisan feliratjozott csatornákat, kombózni az előbbivel
-Szerezni egy működő letöltőt, és letölteni.Kombózva vannak már appok, hasonlók.
-
NeoPampalini
senior tag
Jesszus, ki fordította ezt magyarra, google translate?
Ami a kérdéses képen a "General", azaz ÁLTALÁNOS menü, az nálad a TÁBORNOK lesz.

Hogy ott mi lesz magyarul, a jó ég tudja, de csak megtalálod.

Feltettem, működik, bár nem úgy, mint korábban a blokkolók. 10 mp után vagy jön a kövi reklám, vagy jobbra lent feldobja a skip gombot. Maga a reklám nem játszódik le.
A semminél jobb, reggel óta szívok ezzel, egy videót se tudtam eddig megnézni. A vicc az, hogy először levettem minden blokkolót, de a reklámok NEM INDULTAK EL, csak pörgött a karika végestelen végig. Kösz jutúb!

-
SP4C3
veterán
Érdekes, mikor 2019-ben olvastam a mozib*zi topicokban, akkor fikázták az ilyen 60 képkockás filmeket (bele értve az okostévék ezen feature-ét), mert úgy néz ki a film, mint egy rossz szappanopera (azokat valóban talán 50fps-sel közvetíttették) és az igazi moziélmény™ az 24 képkocka... - Hülye 🌳-szok!!!
Én a az okostévémen bekapcsoltam, igazi fellélegzés volt magasabb képrátával filmet nézni, coax kábel még nem volt benne és amíg én használom nem is lesz, nincs tv előfizetésem és az sem lesz többé
Csak Plex, amit hamarosan jellyfin fog felváltani, de nincs rá időm/energiám. Sajnos még hollywood nem akar minden filmet / sorozatot kiadni 60 képkockával (nincs rá pénzük, hogy eszközöket és tárhelyet tartsanak fenn, szóval na, csóró hollywood) -
SP4C3
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Ha van ublock origined, akkor azzal el tudod érni hogy ne láss shorts-ot, hacsak nem te keresed (pl feltöltő oldalán)! https://letsblock.it/-ban kell kikeresni és ublockba illeszteni.
Még a "premier egy nap mulva" cuccot is lehet szűretni így!
-
Hege1234
addikt
youtube-dl vagy yt-dlp
ezek tudnak mindent is letölteni viszont cli-be kell pötyögni..yt-dlp-hez írtam scriptet(batch) amivel egérrel csak ki kell választani mibe töltse le
plusz kiegészítettem pár funkcióval
[kép] [link]legelek:
egyszerűsége miatt jó az is persze csak, ha jobb
minőség kell mint a 128 olyat már nem tud -
-
toto0569
addikt
-
Zsoxx
őstag
Virtuális memória a Windowsban.
-
Steelmanus
addikt
Ha kint van már az ikonja a böngészőn, megnyitod a YouTube oldalát, és rákattintasz a kiegészítő ikonjára és látni fogod.

De mint írtam ha egy linkről nyitod a YT-t, akkor is lehet röptében váltogatni, a lényeg hogy a kieg. legyártja a kétféle sütit, és amikor elhagyod a YT-t vagy bezárod a böngészőt az utoljára használt sütivel fog indulni a YT.
-
Steelmanus
addikt
Én erre Firefox alatt a Switch for YouTube kiegészítőt használom, elég egyszer vissza váltani a YT felületét a régire és amíg a sütiket nem törlöd a Firefox alatt, addig a régi felülettel fog indulni a Youtube. De simán lehet váltogatni a régi és az új között menet közben is, a kiegészítő ikonja mutatja hogy éppen melyik felületen vagy.
-
dethroner
veterán
Szerintem csak a próbálkozás marad, hogy hátha valahogy rájövünk mi a gond, vagy a készítők valahogy helyreteszik. Bár, könnyen lehet hogy kaptak a fejlesztők némi pénzet azért, hogy ne szűrjön olyan tökéletesen, mert hát ha nincs reklám, nincs bevétel sem. Pont mint az adblock annak idején.
-
dethroner
veterán
Franc tudja. Én is párhuzamosan használtam az adblock-ot és a yt magic actiont régóta, ám néhány hónapja bosszantóan jelen vannak a videóra felmászó ajánlók, időnként reklámsáv is megjelenik a videó alján és nekem is gyakran előfordul hogy a yt megnyitása után csak a keresési sáv látszik, a képernyő többi része fehér. Ilyenkor egy f5 megnyomásával helyreáll a világ rendje, betölti a teljes oldalt, de az ajánlók továbbra is jönnek
Ekkor kezdtem keresgetni a hiba okát és jöttem rá, hogy ez a két kiegészítő nem kedveli egymást youtube-on. Én chrome-ot használok youtube-ra, de mostantól próbálgatom majd mozilla alatt, hátha kevesebb az anomália. -
VoidXs
Topikgazda
Bár magyar törvények szerint ez legális, a YouTube irányelvei (jogvédett tartalom csak engedéllyel kerülhet fel bármilyen formában) és működési módja (nem magyar szerveren tárolja, talán Dániában van legközelebb adatközpont, szóval az ő törvényeik mennek a ToS fölé) alapján nem. Ezt a regisztrációval te elfogadtad.
-
törölt tag
"Telekomnál mert már az 50 megás netet adták volna, holott az utcában ki sincs építve a rendszer!"
Nem ismerem a konkrét esetet, de mikor kerestek a hűséggel, én elmondtam, hogy hogy van az, hogy a rendszer szerint itt 30 megás sem lehetne (már?), pedig nekem jelenleg az van. Majd később mondta az ügyintéző, hogy nem csak 30-as van de már az 50-es is elérhető, és ez biztos.
Ne a weblappal foglalkozzak. ' hétre rá bementem, és 30--> 50-es nett lett...
Esetleg érdemes utána nézni személyesen is. Ha te is neten szoktál időről időre ránézni. Hátha nálad is hasonló van.
A rádiósról annyi tudok, hogy az eléggé időjárás függő... vagy az a mikro-s net? nem tom.
-
törölt tag
Itt 2005 óta van, anno összeírták mennyi igény lenen rá, aztán húzták be az optikát, úgy emlékszem, előtte csak betárcsázós volt, akinek volt. 1 mb-essel volt kezdve.
Egyébként eu-s programok révén tudtommal a legelzártabb településnél is fejlesztik, fejleszteni fogják, igaz min 15 mb-es ig... szal lehet te pont kiesel belőle, ha csak nem visznek oda majd 30-ast pl.
Nyilván azért összetett a kérdés, de nem hihetetlen kategória városon kívül sem.
a mobil net amúgy szerintem is elég drága... de nem lenn rossz dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A többi felesleges blah-blah lentebb...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ekkor kezdtem keresgetni a hiba okát és jöttem rá, hogy ez a két kiegészítő nem kedveli egymást youtube-on. Én chrome-ot használok youtube-ra, de mostantól próbálgatom majd mozilla alatt, hátha kevesebb az anomália.
VoidXs