- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Hát igazán köszönöm!
Főleg ha majd veszek bele egy pár olyan 1100as OCZ-t...na majd akkor kap még a picsája alá!Persze azért így 1 gigával 3200on is elég fürge, ami nekem fontos hogy csendes is, a proci full terheléssel sem megy 50 fok fölé, egyedül a CPU tápellátása (PWM) szeret felkúszni 70fok fölé ha mindkét mag fullon pörög. Azt hiszem hogy majd hamarosan fog kapni egy 8 centis ventit az a borda is.
-
Zoli329
addikt
Nem érdemes AM2-nél CL3-ra gyúrni. Nézegettem én is 720on próbáltam a CL3-3-3-at de megse közelítettem még a 800 CL4-et se.
CL4 magam mhz-el a nyerő.
Ha tudnám biztosan, hogy a boltban a 4000+ úgy megy, mint a tied meg másoké, azaz 3ghz körül, akkor már rohannék is és azt vennék ram helyett. De ez sztem azért lutri. Már ha kapnék egyáltalán. Úgyhogy marad egyelőre a ramcsere. De ha esetleg tudsz eladó 4000+-ot vki ismerősödtől, jelezd nekem légyszi. Feltéve, hogy meg úgy, mint a tiéd.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest