- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dragonfx #45898 üzenetére
Teliket gyűjtesz? Ott nem a súly miatt adja meg magát az alu. Van akinek polcon álltak soronként 0 terheléssel a teli dobozok és dobhatta ki a polcot, meg takaríthatott. Inkább a szénsav és/vagy hőmérséklet ingadozás, ami nyomásváltozást okoz a dobozban, plusz a szénsav is rátesz egy lapáttal, nagyon nem érdemes telit gyűjteni.
-
-
törölt tag
válasz
dragonfx #25742 üzenetére
Beszóttá a Hellnek, mimi MI? He, kiscsávó?
Amúgy igen, Hell elég sűrűn dobálja az italokat kifelé, de igazán eltérőt nem emlékszem hogy kiadtak volna valaha is. De mondjuk nem is csoda, hiszen a termékpalettájuk fullra a tuttira épül, nem is rémlik hogy ettől merőben eltérő valamit kiadtak volna bármikor is, egyszerűen ilyen a stílusuk. Talán a Vodkás meg Whiskys cucc, de az is tutti volt végül is. Most a kóla az ami végre nem épül tutti ízre.
Nem mintha baj lenne ez, de mint ekkora cég kicsit azért próbálkozhatnának vele. Az Adrenalin már fahéjasat ad ki meg ki tudja milyen anyámkínját ki nem találnak majd a többiek is, hát nemá.Én 255-ért veszem a Burnt... A városba 179-ért vettem.
-
törölt tag
válasz
dragonfx #25728 üzenetére
Ez a Juiced lett lecserélve, de csak a doboz változott. Valaki szerint az íze is, majd eldönti aki megkóstolja, én biztos nem veszem meg még egyszer mert ihatatlan.És feljebb írta a tag hogy a többi Burn is át fog költözni új dobozokba. Viszont ha a Juiced íze valóban változott, lehet a többi Burn-ön is lesz egy kis módosítás, megeshet. De új íz nem jött be, továbbra is csak a sima, Zero, Blue, Berry, Juiced kapható.
Előreláthatólag április-május környékén jön egy új íz, nem tudni még melyik. -
válasz
dragonfx #25516 üzenetére
Van tudtommal a mostani Burn-nél is, a Redbullnál is, és igen, a régi nyereményjátékos Monsternél is. Szerintem ez jó húzás, mert feldobja a dobozt, illetve sokan a nyitófüleket is gyüjtik.
Bár arra lettem volna kíváncsi, hogy tud-e valaki valamit arról, hogy ez most újított széria, vagy miMert a dobozon én semmi féle, sem árnyalati, sem más különbséget nem látok.
Áhh ilyen dolgokkal, mint a: "megálom, hogy ma csak 1 energiaitalt iszok" dolgokkal már nem foglalkozok. Ha megkívánok egyet, akkor megiszok annyit, amennyitől nem érzem rosszul magam, és utána általában csak akkor iszok újra, ha megkívánom. Régen én is sokat ittam, akár napi 2db 500ml-ert is, de egy idő után rá lehet unni ezekre, aztán ismét csak időszakosan megy a fogyasztása. Mostanra már van, hogy hónapokig nem iszok egyet sem, mert nem kívánom, illetve már csak az íze miatt iszom, mert a legtöbb ital (főképp a hazaiak) már egyátalán nem is pörget. Persze az újdonságokat általában mindig megkóstolom, mert kíváncsi vagyok rájuk, de ha épp nincsen semmi új, akkor nem is iszok semmit
-
celabro
csendes tag
válasz
dragonfx #25193 üzenetére
2 V-max egy sráctól van,a mojitos meg sajna drágán volt a nyugatiba pesten,csirkehusis büfében.
Ott volt 3 féle,de sajna 220-Spiritek meg CBA.
Nem tudom mennyit költök,de nem sokáig lesz így.
Novemberbe Pestre költözöm,be kell osztani a pénzt.
Másik,nem iszom,nem drogozok,nem cigizek,nem bulizom..stb
Tehát ennyit megengedhetek. -
peyssou
csendes tag
válasz
dragonfx #24263 üzenetére
oxxo kek-lenyegesen hatarozottabb iz,mint a piros,kellemes,bar szoloben nekem a hell jobban bejon...
6/10
oxxo zold-oh,igen,megvan az augusztusi bevasarlas targya...kellemes,telt iz,illatra is megut a bodza nem csak a standard "edrink" illat...selymes,itatja magat...
o most 10/10 nekem... -
peyssou
csendes tag
válasz
dragonfx #24236 üzenetére
nem tudok hazszamot,majd holnap nezek...
elindulsz a nyugatitol az oktogon fele a JOBB oldalon,a podmaniczky keresztezodes utan lesz a manna,utana egy "illatszer-vegyiaru es elelmiszerdiszkont" (lovag utca sarkanal...) onnan mesz tovabb,be az aradi utcaba,ott van egy roni es ket uj,kisebb elelmiszerbolt...
a mai merites onnan van... -
peyssou
csendes tag
-
-
Papesz1990
csendes tag
válasz
dragonfx #23706 üzenetére
Én ilyen szempontból elég határozott ember vagyok, csak olyan dobozt veszek és gyűjtök, amin fellelhető az energiaital szó (bármilyen nyelven is), és csak 250 ml-is kiszerelés...igy már ~240 db fellelhető a polcaimon
(Monster nagy dobozt csak az érzés miatt gyűjtöm külön polcon, mert marha jól néznek ki)
-
rsanyi18
tag
válasz
dragonfx #23652 üzenetére
Szerintem mindenki tudja ezt hogy nem ártalmas 1 doboz. Főleg ha mellete szinte semmilyen más koffeint nem visz be a szervezetébe.
DJ. Ru$y: Akkor jó, azt hittem valami "hibás" löttyöt hoztam... de az az érdekes hogy a másik 5 amit eddig meg ittam annak semmi ilyen habzása nem volt. De mindegy, nem is igazán izgat a dolog, csak furcsa volt
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest