- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
Topikgazda
-
Nooeca
senior tag
válasz
rbalint88 #44342 üzenetére
Persze, érthető, én csak azt írtam hogy már 1x is több mint amennyire szüksége van a szervezetnek, ezért is van a dobozon hogy ajánlott mennyiség, hiszen mellette még tápanyagból is jön.. és mint látható a dózis több százszoros a mennyiség. Na de térjünk vissza az eredeti témára.
Visszatérve egyébként a dologra, a Hell classic és a Tesco Spark majdnem egyforma ízű (meglepetés volt, hogy a Tescós is van olyan finom), így sokszor érdemes volt nekem olyankor venni, mikor ledobták a Spark-ot 50Ft-ra / doboz. Én meg mentem vele úgy, hogy szépen ott volt kicsomagolatlanul a kosárban pár karton
Szerencsére mindig valami akciós és 2/3-áron legalább beszerezhető... ha nem lenne az, akkor innék csak Hellt. (120-130 FT-nál drágábban jóideje nem vettem)
A burn nekem nagyon édes (viszont rendkivül gyümölcsös, inkább szörpként felfogva néha jólesik), a Monster szintúgy ugye. A GO már egy kicsit hamisitott Hell, a RedBull az szerintem valami nagyon más kategória (nekem nem ízlik). A bomba ugye elég más évek óta, nekem az sem iható kategória.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rbalint88 #44090 üzenetére
Na akkor én leszek a negatív oldal. 3 hete vettem én is egyet (simát, nem a light-ot), de hogy ez nem ér 230 Ft-ot nekem, az tuti. Kb. mint a spáros kóla, csak picivel erőteljesebb íz és amit furát érzet barátnőd, az szerintem a gyógynövényes utóíz. Nem tudom, hogy van-e benne kivonat, mert már nincs meg a flakon. De lehet a kóla dió miatt van. Nekem nem jött be.
Kb. annyira lesz sikeres, mint az a másik nagy magyar csoda kólának hírdetett Táltos, vagy mi a nyavalya volt a neve. Az is ilyen kézműves baromság volt, Penny-ben lehetett kapni. Vagy lehet még mindig van, nem tudom, mivel nem járok évek óta Penny-be
.
Egynek elment a Szöcske, de maradok a klasszikus dobozos Coca-nal
.
-
rbalint88
addikt
válasz
rbalint88 #44051 üzenetére
Tikkadt Szöcske, avagy a kóla magyarul: a név nem hazudik. Behűtve finom, egyértelműen minőségibb cola íz. Negatívumot én nem tudok mondani rá, csajom szerint fura utóíze van, én nem éreztem semmit. 235/0,5l, szóval nem olcsó, de néha belefér. Egész jól felpörget egyébként.
-
tipuka
addikt
válasz
rbalint88 #43728 üzenetére
az itt szegeden is van köszönöm.
viszont, ha már lengyel... cherry coke lelő helyet, ahova a nyugatitól nem kell sokat menni/átszállni, azt mondhatnátok, nagyon megköszönném. anyum régi kedvence volt, na meg nekem is, szülinapjára vennék neki egyet/párat, most lesz neki nemsokára.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
rbalint88 #43479 üzenetére
Az a limitált snowboardos doboz sem tegnapi, ez a kép is van vagy 2-3 éves kb. Azóta mennyit változtak a drinkek is...
Ja, '14 február, majdnem eltaláltam.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rbalint88 #43201 üzenetére
Na jó, de az csak fake sárgadinnye
.
noxwill: Látod? Kellett neked kimenni külföldre sok pénzt keresni. Itthon maradtál volna, most akár fürödhetnél a görögdinnyés e-drinkekben, annyi van/lesz
. De tudod mit? Küldök neked egy örök klasszikus nótát Zámbó Jimmytől a Gyere sírj a vállamont....és küldeném mindenkinek, aki szereti
. Csak, hogy érezd a törődést
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rbalint88 #43096 üzenetére
Gondolom ez lesz az
: Z+D Nagyker
Más:
Valakinek volt már szerencséje a barackos Bombahoz? Nekem még csak a bodzás volt meg és be is jön, de azért a barackosnak sem mondanék már végre nemet
.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
rbalint88 #41023 üzenetére
köszönöm az infót, lehet elnézek majd arra
Csak mostanában nagyon nem járok arrafele, és elég nagy kitérő, viszont máshol nem tudok pontos helyet ahol lehetne Bp-en kapni Rockstart.
Még tavasszal voltam az Europark környéki realban, ahol először volt anno, de akkor már nem volt ott. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rbalint88 #36418 üzenetére
Állítólag Milánóban bármilyen kávézóban jó kávét adnak. Én még nem voltam, csak hallomásból tudom.
Esetleg kérdezz rá kávé topikban. -
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest