- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
Még mindig található ilyen, vagy pedig már ott is mindenhol ez a gány design van?
Nem tudom miért nem mérték fel az igényeket, nem hallottam még embert akinek tetszene a változás, viszont olyat jó sokat akik hiányolják az eredeti kék Burnt.
Számomra N.o 1 volt, a Rockstar Xdurance-el együtt.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
-igu-
addikt
Furán elnevezett italok rovatunkból:
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
törölt tag
Fúj de ihatatlan szar édes, sűrű ez a Cappy körte. Én megiszok minden édest, de ez valami borzasztó. 14.5g van benne ráadásul, de minek cukroznak fel ennyire egy 33%-os gyümölcslevet?
-
ToBeY
nagyúr
A blue refresh ahogy eddig futott és ahogy külföldön is fut szerintem tökéletes név!
-
törölt tag
Az azért kemény, hogy a Burn apple-kiwi kék színű még mindig, nem voltak képesek új színt keverni, hagyták a blue refresht úgy ahogy van. De zöld a doboz és se az alma, se a kiwi nem kék. Vagy akkor nevezték volna el jéggyümölcsnek ahogy a Bomba, eddig az a legnormálisabb név a kék edrinkeknek, mivel egyik másik se jó rá, pedig aztán jó pár néven futott már.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rsanyi20 #46488 üzenetére
Müllerben 195 Ft a 250 ml-s osztrák címkézett, de ahogy múltkor is írtam a kollégának 1.75-ös vagy a 2.25-ös Coca Cola, minőségibb (mondjuk Dr. Oetker) vanília aroma és még jobb is lehet, mint a gyári, mert ízlésedhez tudod állítani a vanília ízt. Nekem egy ötker' aroma 3 db 2.25-ös Coca-hoz volt elég, ennél olcsóbban nem jössz ki. Amire figyelni kell, hogy óvatosan és ésszel kell keverni, mert a szénsav irtózatosan gyorsan tud a kólából elszabadulni, az elsőt majdnem szénsavmentesre kevertem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
rsanyi20
tag
válasz #90933760 #46475 üzenetére
Pár hónapja még volt itthon magyar feliratos vaniliás Coca Cola, csak dobozos. Akkor úgy tudtam/tudtuk lesz itthon is újra hivatalosan, azóta meg már a dobozosból se találok magyar feliratosat..
nekem ízlik a vaniliás coca, bár az usa verzió tényleg jobb de ez is maradhatott volna.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
dragonfx
veterán
Hat ez a bomba alma zero. Nem rossz.de hatasa nulla.
Van valami uj bo,egyedibb izu energy mostansag?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz UbeRsKillz #46473 üzenetére
Persze, csak vidéki városokban nem igazán divat, elmenni meg nem fogok a fővárosba egy vaníliás kóláért. Esetleg BS vagy CS ha rendelnék, de nem mostanában fogok, nincs pénzem arra hogy külföldi löttyöket iszogassak, egy darabot meg nem postáztatok. Meg szerintem nem is kapni vaníliás kólát ezekbe se.
-
UbeRsKillz
csendes újonc
Pedig lehet kapni import UK/USA vanilliás kólát (dobozos), sőt én láttam már fél literes pet palackosat is!
-
törölt tag
Vettem egy Pepsi Twisttet, mondom nem is ittam már ezer éve ízesített kólát a cseresznyésen kívül, az kedvenc mondjuk.
Hát ha erre nem lenne ráírva, hogy citromos, meg se mondanám. Az égvilágon semmiféle citromos jellege nincs. Nem emlékszem régen milyen volt. Vanilla kólára se emlékszem már, de mintha azt utáltam volna. Mondjuk azt nem fogok kapni sehol úgy se. -
Franklin
addikt
Sziasztok,
Watt Light-ot látott valaki valahol?
Vagy már teljesen kifutott és leváltotta az almás-körtés Zero?
Köszi!
-
-
törölt tag
Akartam mondani.
Ezek voltak az igazi erdei gyümölcs drinkek, kesernyés, fanyar ízzel. Mondjuk szerintem ezek a süllyesztőbe mentek mind, mikor ittam ilyet utoljára talán 10 éve....
Még arra is emlékszem, hogy a buszmegállóban vettem elő a táskából, bontottam, ittam. Aztán egy nő odaszólt, hogy nem fogsz felborulni tőle? -
ToBeY
nagyúr
-
tipuka
addikt
én azért várom ezt a vegyesgyümi ízt, egy burn-höz hasonlót nagyon szívesen innék
-
ToBeY
nagyúr
válasz #90933760 #46451 üzenetére
Szerintem nem kell feltalálni a spanyolviaszt,elég lenne kitekinteni a nagyvilágra jobbra s balra, és valami hasonlót alkotni.Érdekes módon R* és Monsta'-nak valahogy ez évről-évre megy.Jó,persze nem egy ligában "fociznak", de azért valami értelmes ízt még is illene összehozni.(és nem copyzni a tavalyelőttit)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mondjuk nem csodálom, hogy vergődnek, mert energiaitalból nehéz már bármi újat mutatni, anélkül meg ellaposodik a piaca, így hát mindig valami bullshitet nyomatni kell. Mind összetevőre, mind ízre. Összetételét a koffein, taurin/inozitol, cukor adja és ennyi. Csak a mezei embernek ez már unalmas, muszáj valami mást is ráírniuk a dobozra.
Az ízzel megint nehéz mit kezdeni, tutti már megszokott, gyümölcsök nagy része végigjárva... Vannak még opciók, de sok embernek meg az nem fér bele az energiaital témába. Felőlem lehetne pl. csokis is. De gyömbér, traubi, mountain dew, sprite ízű energiaital sincs még. Most már az uborkás után a káposzta, paradicsom ízű is jöhet. Narancs-mandarin se volt még, a multis az más.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mdani01 #46448 üzenetére
Ez teljesen jól látszik az új Hellnél is, nem leszólni akarom, de ez nem sok minden. Több koffein az oké, L-karnitin a Monsterekben alap, a magnézium a Rehabokban alap úgyhogy nem újdonság. Csak közben úgy tálalják, mintha valami különlegeset raktak volna le az asztalra. Az L-karnitin zsírból segíti az energiát felszabadítani, szép és jó csak nem sok köze van egy energiaitalhoz, a magnézium és a vitaminok mind egyébként tök feleslegesen vannak benne, mert egyik vitaminnak sincs azonnal kifejtődő hatása. Hetekig, hónapig kell szedni egy vitamint, hogy annak valami érzékelhető hatása legyen, akkor viszont folyamatos.
Az energiaital az még mindig koffein és taurin és cukor. Taurin nélkül meg inozitol. Minden egyéb az már csak mese habbal, marketing, placebo. A ginzeng, a guarana is mind olyan kicsi mennyiség, hogy nem érzékelődik belőle semmi hatás. Eleve a ginzeng kúránál nem ajánlott koffeint fogyasztani és nem ajánlott pár hétnél tovább csinálni. Akkor hogy tehetnének bele akkora mennyiséget egy energiaitalba. Sehogy. Úgy, hogy csak annyi van benne ami épp kimutatható és rá lehet írni a dobozra. A sok energiaital ellenes marha meg kikiálthatja életveszélyesnek a kimondhatatlan nevű sose hallott szavakat.
Ez ez új Hell lényegében a régi New generation feltámasztása. Remélem azért nyári két íznek dobnak be valami nagyobb innovációt.
-
ECHO2235
aktív tag
főleg úgy fake hogy a Fogarasi Tescoba már kint van a cimke.
ott láttam először, aztán kerestem rá és találtam meg. -
DJ. Ru$y
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz #90933760 #46431 üzenetére
Nem egy nagy durranás ez a Xixo kis dobozos üdítők. 99 / db-ért vettem két narancsost, meg egy zero-t...hááátt....annyit is értek . A narancsos, mint valami Queen narancs, a Zero meg valami olcsó cukormentes gagyi lötty hatását keltette. Ha egy 100-as környékén marad az ára, akkor talán megéri, de többet nem.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
ToBeY
nagyúr
Valahol nem akciós a monster most?Sehol sem találok "fehér" monstert csak igen drágán....
-
törölt tag
válasz mdani01 #46430 üzenetére
Lesznek vajon másfelesbe is? Ezek szerint elkezdenek üdítőt is nyomni az edrink meg jegestea mellett. Sztívia jó dolog, nem is értem miért nem azt nyomatja más is. Ja tudom az ára miatt, de pont a Hell aki kiemelte mindig az aszpartám mentességet, nekik kellett volna a kezdetektől fogva sztíviát nyomni. Bár akkor most nem lehetne mire reklámozni, marketingből jeles, mindent csak fokozatosan... Ilyenkor látszik jól egyik gyártót se a minőség meg az egészségesebb beltartalom érdekli, hanem a folyamatos hosszútávú pörgethetőség, eladhatóság, marketing, pénz.
-
Jarod1
veterán
ma találkoztam az Ubis bombával, nem volt gusztusom megvenni...
-
mdani01
aktív tag
-
törölt tag
válasz callmeakos #46423 üzenetére
Most néztem meg mi ez. Jó ég....
-
james001
veterán
válasz callmeakos #46418 üzenetére
Az elég foscsi ott igen,de ez az Arizonás felhozatal jó Láttam voltak Oreo-k is,de ilyen 2-3000 ft-ért kicsit azért durva
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-igu-
addikt
Sziasztok,
újra frissült az albumom - 3 máltai és egy otthoni beszerzésű dobozzal (azok vannak legelöl).
(#46109) GhostPetya: havi rendszerességgel magam is rájárok erre a gyömbéres cuccra, nekem bejött.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
callmeakos
veterán
Itthon vagyok most Pesten pár napot, és tegnap betértem a tecsóba és 2 gondolattal mentem ki onnan. Az első hogy megkóstoltam az ubis Bombát. Nem mondom hogy undorító, inkább fura. De aláírom, nyáron, behűtve a tűző napon jól eshet. De tény, hogy sokaknak nem ez lesz a kedvence.
A másik amikor megláttam egy csapat, vélhetőleg házibuliba tartó fiatalt, akik betáraztak vagy 4 palack 1 lityós V-Powert. És gondolkoztam rajta, hogy azt ma már tuti nem tudnám meginni, pedig régen pár éve pontosan ezt csináltam én is. Ha mentem házibuliba, és a többiekkel gondolkoztunk, mit igyunk, kellene valami energiaital. Há' gecc, ott a vépower, 200 forint oszt 1 liter. Megéri..... aha persze
All→M8
-
törölt tag
válasz szekra #46413 üzenetére
Nem vagyok nagy egészségtudatos ember, imádom a cukrot, zabálom is, bár próbálom nem ész nélkül, de valószínű így is idősebb koromra utolér majd. Csak én tisztában vagyok vele hogyan működik a cukor.
Múltkor egy csaj volt előttem a boltban vagy 10 zacskó szőlőcukorral, kérdezte a boltos hogy ez ennyire finom, azt mondta ja napi kettőt is megeszik, ettől úgy se lesz baja mert szőlőcukor ez egészséges. Ott már nem bírtam ki, mondtam neki jobb lenne ha utánanéznél azért, hülye fejjel visszareagálja, hogy mer? Ez szőlőcukor. Mondom ja jó bocs, nem láttam....
Az ilyennel nem érdemes egy betűt se tovább folytatni, csak otthagyni.
Zabáld akkor, 150g cukor minden napra csak ebből. Biztos lecsúszik még mellé egy s más is. -
törölt tag
válasz shinku #46411 üzenetére
Én még a gyümölcsleveseket szoktam röhögni, issza ezerrel aztán minimálisan van csak előrébb vele egy üdítőhöz vagy energiaitalhoz képest. Még a 100%-kal is, nemhogy a 25%-kal.
Sőt ha nagyon belemennénk az otthon gyümölcsből préselt lé is ugyanúgy nem jó, a vitaminok, ásványi anyagok nagy része a héjban és rostban van amit pont kiszűr meg kidob, a lé meg minimálisat tartalmaz, ellenben rengeteg cukor, mert simán meg lehet inni a levéből fél szatyornyi gyümölcsöt és annak a cukortartalmát. Aztán oly mindegy ez finomított vagy gyümölcscukor, rengeteg ha nem használja fel, szépen rakódik le zsírként, érfalon. -
shinku
csendes tag
válasz Zsírkrétamen #46349 üzenetére
Na szóval az ilyen hülyeségek miatt kapom azt, h ez undorító és napi 2dl cukormentes energiaital után, h ez fog engem a sírba vinni. Mondják ezt általában az alkoholista, óránként kávét ivó, és cigis személyek.
-
szekra
Topikgazda
Jajaja, csak legyen savanyú, ami osszehuzza az ember száját!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szekra #46406 üzenetére
Supersourról már sokan álmodoztunk sajnos hiába. Valami olyan ami tényleg lime és citrom alapra épít nem pedig azok a kiegészítő ízek. A régi blueberrys HELL is sokkal finomabb volt, most télre kiherélték, kivették a limeot és sajnos érződik is rajta.
-
DJ. Ru$y
félisten
Biztos azért nem ízlik, mert eleve úgy álltam hozzá, hogy nem fog ízleni, de nem is ízlett ez az uborkás Bomba... Mintha valami zöld növény turmix lenne leszűrve, nem is uborka íze van.
Ellenben az Alma Zero elég iható, nem érződik nagyon rajta az édesítő, és elég alma íze is van, nem túl enyhe, nem túl erős.
Viszont az uborkás is kapott jó kis aszpartámot a 7,6g cukor mellé..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok csalán, fenyő, kamilla, csipke stb. ízű energiaitalok mikor jönnek, mert ezek mind olyanok amiket simán be lehetne nyomtani és finomak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Hardcore café
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik