- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
hol lehet kapni USB energiaitalt? Tudja valaki?
-
ECHO2235
aktív tag
Nagyon csendes a csoport, ezért feldobom egy kis infóval
Először is, már kapható a Blueberry IceCool Hell is egyre több helyen.
Másodszor is, lassan terjedni fognak az új csomagolásos Burn-ok is, elvileg a simából mától van szállítás és szép lassan mindegyik megújul, azonban lesznek egyéb változások is.
az eddigi Juiced helyett lesz Lemon Ice
a Berry lesz a Passion Punch
a Blue Refresh lesz Apple Kiwi
valamint lesz Cherry Burn is -
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #44882 üzenetére
Azt is vettem, így előre sejtem hogy a kettő közül az a finomabbik
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
A piros Enter az sour cherry. Egyáltalán nem savanyú. De iható, viszont nem egy nagy szám, jellegzetes műanyag íz, pezsgőtablettás beütéssel. Fele cukor, fele édesítőszer, amit nem nagyon érezni rajta, valószínű a műíz nyomja el.
A kék az feketeribizlis és ez finom. Nem patinás ital, de teljesen iható cucc, nagyon kicsit cukormentes íz van, de nagyon gyenge, műanyag íze nem nagyon van. -
törölt tag
Semmi újat nem láttam, bar nem is emlékszem ra hogy jött volna ki. De volt aldis Enter kék es piros kíváncsi leszek milyen. A mojito jo volt belőle, a sima viszont borzasztó szar.
-
Blaise
veterán
Battlefieldes Monstert látott már valaki itthon?
-
törölt tag
Elmúlt fél évben milyen új derinkek jöttek? Tehát a két új cukormentes Monster után, akkor voltam utoljára plázázni cukifiúcskák és most megyek megint.
A mostani két téli Hell, az új dobozos Watt meg a két USB oké, de ezekből kétlem hogy venni fogok. Azon kívül jött még valami? -
koshmar
addikt
válasz Melack #44863 üzenetére
4100 Berettyóújfalu, Madách utca valamennyi (a buszmegállótól fél perc séta, az Eötvös [volt 126-os kisiparival] szakképzővel szemben), Reál élelmiszer energiaital részlegén vásároltam meg ezt a szénsavas, cukrozott, koffeinezett VIZET, 169 jómagyar forintért.
Amúgy jellemző, eddig bírtam, most ittam meg.
Nem ütött akkorát, mint az egres vagy az örök No.1 almás-körtés, de mindenképpen a jobban közt van, Hellek közt az egyik legjobb (bár a Hellek közt nagyon jónak lenni azért még mindig sehol sincs a Watthoz képest, svensson érts velem egyet plz )
-
Bjørgersson
félisten
-
szekra
Topikgazda
Sparban is van mar CoD Monster.
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #44860 üzenetére
K
Nem jött be, 20-26-ig tartó újságot megnéztem, csak baszadék Helles akciót látok
-
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #44858 üzenetére
Jó, de az kollektívan érvényes az ország összes tacskójára? Mert ha igen, akkor KÖCCE!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz koshmar #44857 üzenetére
Nem jovohet szerdaig? Weboldalukon fent van mindig az aktualis ujsag, nezd meg.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
koshmar
addikt
A Tesco-féle 99/2db akció a Wattokra meddig érvényes? Nekem 23 rémlik.
-
koshmar
addikt
Köszönöm a jókívánságokat.
-
Laraxior
titán
Mekkora lehúzás már...
Anno kérdeztem, hogy nem lehetne-e a nevemben az "X"-et és az utolsó "R"-t nagyra cserélni. Emailnál ugye mindegy, csak beírtam googleba és kidobott valami rokker retket...
Akkor azt mondták, hogy ezt nem lehet...
Most meg fosos 990-ért...""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
james001
veterán
Akinek kell egy Monster-es CoD IW-s kód az írjon rám pü-t
https://psnprofiles.com/kazama001
-
mdani01
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #44833 üzenetére
Most reggel sikerült vennem egyet, de ízlik nagyon volt almás és szőlős is 150-ért.
iPhone 15
-
szekra
Topikgazda
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #44835 üzenetére
Today is not..
Kovy,te mióta vagy Szvenszon,és főleg mé'?
-
koshmar
addikt
válasz Bjørgersson #44830 üzenetére
Nem finom, k?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #44836 üzenetére
Attól függ hol veszed nyilván. Van ahol a zöldet és a pirosat nem is kapni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #44833 üzenetére
Tuttis Hell. Az Apple USB, Hell Apple, a RedGrape USB pedig Hell Red Grape. Kb. 1:1-ben megegyezik az ízük is, az más kérdés, hogy az USB 110 Ft alap áron, ha akciós, akkor 99 Ft.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ToBeY
nagyúr
-
-
koshmar
addikt
válasz #90933760 #44815 üzenetére
Most nem haragszok a Tescóra, 99 minden Watt ha 2-t (vagy nyilván többet) veszel, szóval holnap hozok még vagy 10-et a mostani (sok) mellé.
kovy29svensson: Nincs cantaloupe már, szarok a Lidlbe[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Lidlben 69 Ft az Xact.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ToBeY
nagyúr
Kissé zavaró hogy ugyanolyan az avatarotok,azt hittem Szerka reagált a saját kommentjére
-
Nooeca
senior tag
Én ha megiszok 3-at meg még kávét is 1-2-takkor is alszom mint a bunda.
Ha nem iszom semmi koffeint akkor is alszok mint a medve.
Vicces mert annyi koffeint tolok magamba plusz meg a bodys koffein/taurin tabletta hogy függőnek néznek, de ha nem iszok akkor se veszek eszre semmit, csak megszokás ez nálam.
Persze a koffein azért kihozza a 100%-os formám.
-
ToBeY
nagyúr
válasz szekra #44819 üzenetére
Ez attól függ ki mennyire van "edzésben".Ha napi szinten lecsúszik egy edrink (vagy kv), akkor este 10kor úgy alszom mint akit agyonvertek amíg nem muszáj reggel kelnem.
Ellenben ha nem iszom 1-2 hétig koffein tartalmú italt,akkor éjfélkor még fent vagyok, és hajnal 5-6kor már viszem a vérebet sétálni.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Alupalackos kólát nem talaltal?
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Benyomtam két multis Hellt, erre nem tudok elaludni. Nem ittam vagy két hete azt ugye ilyenkor evvan. Pedig reggel de szar lesz kómásan felkelni...
Az edrink rossz, mmmmkay? -
törölt tag
válasz koshmar #44812 üzenetére
Szerintem ezt már írtam többször is, de maszekoknál, főleg az olyanoknál könnyen előfordul. Leszedi a kocsiról a cuccot, beszerzési ár + amennyi tetszik% és kirakja. Nem érdekli, hogy adott terméknek mi a reális ára amin mozog, mihez képest mennyi az ára, aztán ebből születik a drágább a Hell a Monsternél vagy drágább a Hell a Burnnél kategória.
De van aki még arra se képes, hogy fix árat állítson be, ha következő héten 10Ft-tal drágábban veszi, akkor annyival drágábban is adja, következő héten meg megint más áron. És megszületik a hetente változó árú termék, 170, 179, 175, 186.....Na igen, a múltkori Tesco akció 199-ért is fasza, szóval nem csak a maszek képes rá. Igaz itt is volt 200 a Hell egy időben, de mára a legdrágább helyen 190 akció nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Milyen vicces.. Interspar árkád, 139/db a hell, spar árkád 199/db
-
DJ. Ru$y
félisten
Ezt én úgy oldom meg, hogy veszek az újból 1-et vagy 1-1-et, és kiegészítem bevált ízzel. Így van jó is az esetleges rossz mellé. (Nem vagy köteles egy ízből hármat venni, összevonja simán márka alapján a termékeket.)
-
Ventur@
senior tag
válasz Bjørgersson #44799 üzenetére
Nem voltam, mert az egyetemen volt ez a karrier nap. Oda én meg nem járok, csak ha maximum arra visz az utam .
Más:
Jó barátomék tegnap voltak pesten és hát elzavartam őket a Tej Pékáruba egy kis banános Monster-ért....hááát...ööö....érdekes ez a Muscle széria . Mint van az a tápital, amit betegségtől lefogyott emberkéknek adnak, na csont ugyanilyen íze van. Banánt fel sem fedeztem benne. Nem ez volt a legjobban elköltött 1800 Ft-om .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
-
Nooeca
senior tag
Sparban csak summer cool van, de gondolom ki kell nekik üríteni a készletet.
En most rásegítettem, párdarabbal.
Amúgy akciós a hell a sparban is, 139/db. Szerintem csütörtökig.
-
ECHO2235
aktív tag
másik új Hell Blueberry lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest