- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris94
tag
Igen, mintha én is láttam volna régebbi írásaidat, de gondoltam hagy ismerjenek meg az újabbak is
Valakinek nincs infója, hol lehet kapni - lehetőleg Budapesten - ezeket az eitalokat:
Vipera 250ml/500ml, UP, effect light, Leszarom 250ml alu, Big Push , DYNAMI:T , Go Fast! Energy Gum , Red Devil , Bios Life E - Smart EnergySegítséget előre is köszönöm
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
-
chris94
tag
Először is szeretnék Lop!N barátunknak boldog születésnapot kívánni
Valamint üdvözlöm körünkben petcsi-t a legnagyobb magyar eital gyűjtőt
Cserém most nekem is lenne:
Kobra 250ml - régi,kék változat,amit már nagyon kevés helyen kapni
Rockstar Origial 500ml (2db) - Nagy ritkaság itthon, fölöslegben maradt 2 üres doboz, gondoltam hátha valakit érdekel.
Az angol változatról van szó és annyiban különbözik, hogy egy piros csíkban a tetején körben van az "1.35Ł" szöveg (Ł-font)Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
ToBeY
nagyúr
Red Bull The Red Edition (Cranberry)
Ez biztos jó lehet[ Szerkesztve ]
-
energyfan
csendes tag
-
Lop!N
tag
Ilyen kis semmiség , és mégis megkkora jó Olyan mint a RedBull-on a nyitóka , csak ott kivan vágva a bika formája. Meg Burn-ön is van olyan amin rajta van a logo... szal kis színfolt
-
AMD Power
titán
Toltam ma egy zöld Monster-t. De jó is volt!
-
ToBeY
nagyúr
Ezzel már lehetne partyzni
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
A kék monsternek milyen íze van? Ittam már sárgát, zöldet, a sárga nagyon bejön, a zöld annyira nem. De látom van piros is, olyat még sehol nem láttam.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
megyek mekkaba (usa, ket het) majd rakok fel kepeket
-
chris94
tag
Ingyen volt, egy Red Bull-os rendezvényen
Lehet Ausztriában is csak promócióra használják, nem hiszem, hogy árulják.Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
concret_hp
addikt
vettem gilroy specialt 210 huf asszem, a szokásostól eltérő, limonádés íz, de nekem annyira nem jön be azért
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Lop!N
tag
Ma sikerült beszereznem az 1Literes X-Fire tűzoltópalackot... ömm... akarom mondani eDrinket Majd holnap dobok fel róla képet ha érdekel vkit
-
chris94
tag
Kiegészitő infó:
a Red Bull-os víz 0,33l-es szénsavmentes volt.
A kép egy kicsit torzítja a valóságot, nem ilyen magas,csak annak tűnikHa valaki a Ausztria, Románia, Szlovákia felé lakik, és viszonylag gyakran jár Bp felé, esetleg csak simán arrafele utazik a közeljövőben és vállalna beszerzést írjon egy privát üzit )
Jelentkezőknek előre is köszi
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
A várva várt képek megérkeztek
https://picasaweb.google.com/112593904506136247247/EnergyDrinks?authkey=Gv1sRgCKbJirbEn7PjVA#
És a Red Bull ásványvízről is:
Amit a képeken láttok, nagyrészt tudok szerezni, szóval ha valakinek igénye lenne rá csak szóljon. Budapesti vagyok.
Emellett: "Kobra Energy Drink"-es üres doboz cserére vár, ajánlatokat privátban várok,ha valakit érdekel.
A régi, kékes dobozról van szó, már szinte sehol sem kapni, nagy szerencse, ha igenNothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
energyfan
csendes tag
szerintem azért jobb, mert bár nem ittam még rockstart, de gondolom a monsterhez hasonló íze van, ami jobb mint a hell mondjuk azon is múlik, hogy milyen vodkát használnak, mert szerintem a hell vodkába valami szar 2000ft/liter vodkát raknak, mert az ugye magyar termék, a rockstar meg amerikai, és az amcsik nyílván normálisabb vodkát tolnak bele.
[ Szerkesztve ]
-
Lop!N
tag
válasz chris94 #4454 üzenetére
ritka RedBullok , Rockstar , Monster engem is érdekelne , mindenféle nyelvterületről , országból jöhet. Ha csak anniyban különbözik a magyartól , h pld Szuahéliül van a hátulján a felirat , az is jöhet Ha valaki jár innen az EnergyFan-ok közül külföldön , az szóljon elötte legyenszíves , és ha tud akkor hozzon valamit
-
energyfan
csendes tag
de én nem szoktam általába egyszerre 0.5 litret bevedelni, úgyhogy nekem jó, egyébként itt szerintem lesz sikere tegnapelőtt mikor mentem, ott volt a hűtőn 10db sorba, 1-et vettem és ma mikor voltam megint tele volt, szerintem azóta egyszer elfogyott a hűtőböl, mert nem hiszem hogy 1 darabot újratöltöttek volna.
chris94: romániában van piros monster tavaly nyáron mikor erdélyben voltam az ottani haverjaim odavoltak hogy nálunk árulnak monstert, náluk még az alap zöld se volt.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
chris94
tag
ricsi081: Csak nyugodtan, úgyis összefutunk és remélem mihamarabb
Amúgy Romániából nekem is tudnak hozni energiaitalt, igaz elvileg csak piros Monstertnem vagyok benne biztos,de elvileg nem az Assault,majd utánanézek,ugyanis még én se tudom hogy néz ki.
Latyak17: ha Sopronban laksz az tök jó, bármikor átlehet ugrani Ausztriába a "sógorokhoz" az energiaital fellegvárába
Pláne, hogy az a Red Bull "főhadiszállása"
Ha látsz valami itthon nem kapható eitalt, légyszi listázd össze és küldd el.Tehát Lop!n kérdésére válaszolva valószínűleg van olyan RB amit ott kinézett, sőt lehet olyan is amit a képen is látott ( piros ) már ha tényleg RB - amúgy az lehet valami új Cola doboz esetleg valami más újdonság...
Ezzel kapcsolatosan: volt egy RB-s deszkás verseny a hétvégén és Red Bull-os vizet (!!!) osztogattak.
Nagyon poén: Lun Aqua a neve, csak német szöveg van rajta és a RB logoban nem nap van,hanem hold
Majd töltök fel képet erről is plusz a gyűjteményemről bár valószínű nem fér rá egy képre
Amúgy valakinek nincs infója Szlovákiában és Németországban milyen eitalok vannak?
Leginkább Rockstar, Monster érdekelNothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
energyfan
csendes tag
végre eljött a fejlődés tegnapelőtt mentem hazafelé amikor már messziről láttam a tom market monsteres plakátját mintha más volna, már nem csak a 0,5 literes monstert lehet kapni ott 320-ért hanem van a 0.25-ös is és csak 199ft úgy megörültem vettem is egyet, de holnap veszek még vagy 4-et eddig csak egy helyen láttam de ott 320 volt.
-
latyak17
tag
Hú hát soproni vagyok és meg is itta a csálád elkapkodták mint az olcsó cukrot utánpótlás útban van, amint lesz szólok néha járok pesten vagy előtte dobok fel képeket
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
Lop!N
tag
Ha már RedBull... ha már ritkaság...
http://www.yallaf1.com/wp-content/uploads/2010/12/rbrcan.png
Ha valaki tud ilyet szerezni , az írjon , bármit megadok egy ilyenért (Vettel rajongó lévén asszem ez alap , de szóljatok ha beteges lennék)
-
Garrison
csendes tag
Sziasztok
Megérkezett az új Rockstar Recovery!
Aki szeretne rendelni belőle nézze meg a hírdetésemet itt és írjon email-t. -
ricsi081
tag
ha már itt tartunk nekem is kéne 1 alu palackos burn
ha esetleg adsz el belőle, és chrissel meg tudjátok oldani az üzletet, akkor neki egyből 2-t adj lécci, mert vele úgy is fogunk majd üzletelni.
persze csak akkor, ha nem mind a 24et te szeretnéd meginni@chris: grat a 100hoz! nincs kedved feltölteni 1 képet?
(ja és remélem nem baj hogy így előre hozzád kértem egy burn-t elvileg a hónapban tudok szerezni burn day-t, viszont július előtt valószínűleg nem tudunk találkozni...) -
chris94
tag
válasz latyak17 #4443 üzenetére
egy karton alu palackos burn-t???
Nem adsz el belőle pls? Ha igen az árat megbeszéljük
Elértem kemény munka után a 100 db alu eitalos dobozt, és még lesz
Ha valaki tud valami ritkaságot kérem szóljon
-
latyak17
tag
Tegnap jártam bécsben a nagy metroban olyan kincseket találtam hogy csak na vettem is egy karton hellt meg burnt 0,5 lieres alu palackos kiszerelésben hmm fincsii
-
latyak17
tag
Csak a burn!
-
energyfan
csendes tag
ja de a müllerbe 473ml-s red bullt nem láttál, vagy csak nem vettél mert 695ft?
Én meg tegnapelőtt voltam egy coopba, ahol nem megy túl jól az üzlet(rajtam kívül nem volt vásárló ) és ott árulnak 500ml-s dobozos hellt, amit utoljára augusztusban láttam, szeptember óta fél litresből mindenhol csak a flakonosat láttam.most is pont egy red bullt kortyolok
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
válasz energyfan #4438 üzenetére
Igen, Müllerben voltam, csak ezért mentem be. Ma meg vettem gilroy-t és xl shot-ot. Most néztem meg kb miből hiányzik még, ami alap, majd azokat is beszerzem.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
energyfan
csendes tag
action,sexergy, hmm müllerbe voltál? amúgy tényleg a kis monster is ritkaság nálunk csak 1 helyen van ott is elég drágán.
láttam van fél litres burn, ha a nagyobbakat is gyűjtöd akkor még hellből, és red bullból is be kell szerezned a 355-473-500ml-s kiszereléseket, bár a red bull nem lesz olcsó mulatság, 355ml-s kb. 500ft, müllerbe 473ml-s 695ft[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
Takarítás közben előkerűlt rég gyüjteményem 1db-ja. De kidobtam,mert elég viharvert volt a doboz. Ilyen volt 95-ös [link]
-
ricsi081
tag
hétvégén feltankoltam
2 féle mixxed up(69 ft volt), bodzás és vadmálnás fütyülős.
valamint egy kisboltban kaptam jump in!-t, xl-t, és mindkét cannabisból 250 miliset, de rohadt drágán: a sima 315, a cukormentes 390(!) volt. a simát már megittam, nekem nagyon bejött, de min. egy százassal olcsóbbnak kéne lennie.
jövő hónapban pedig valószínűleg ezekkel gyarapodik a gyűjteményem: [link] (csak a dobozosokkal) PP -
sid87
senior tag
Gyűjteményem: http://i.imgur.com/59mvq.jpg
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
ricsi081
tag
Üdv mindenkinek
pár hónapja én is elkezdtem gyűjteni az eitalokat, viszont nem viszem túlzásba, heti 2-3 dobozzal iszok meg, szóval még csak 20-30 db van. de amilyen kevés van, olyan ritkák vannak közötte: burn day, colás take off, visszazárható burn, és van még pár romániából hozott: b-52, maximum speed, booster, 4energy. + van egy 330 ml-es dr.pepper dobozom.
a legjobban a cocaine-okat szeretném összeszedni, tudja vki hogy hol lehet kapni?
-
sid87
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
Úgy látszik a cora észrevette hogy a kutyának sem kell 350-ér a Bio Power Energy már "csak" 250
[ Szerkesztve ]
-
energyfan
csendes tag
ja tudom hogy a fél litres hell is olyan hosszú vékony formájú mint a 473-as red bullod de mostanába már olyat se látok,még 355ml-s hellt is csak ritkán mostanába hellből mindenhol a normál 250-es meg a 500ml-s palackos van a 355ml-set a profiba árulnak,mellesleg 200ft-os áron ami elég jó,de a fél litres dobozosat már egyáltalán nem látom.
sid87: nálunk a matchba 350ft a monster,szóval szerintem nem olyan túl drága, mondjuk a profiba az is csak 280 ,úgyhogy a profiba elég jó árak vannak,emlékszem 1-2 éve még a matchba is árulták a profinak a buldóser energiaitalát,szerintem megvették a profitol és továbbadták drágábban.A profiba 75Ft volt(asszem most is annyi) a matchba meg 120.
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
ma ezt találtam
-
sid87
senior tag
Számomra az vicc hogy a monster a matchban drágább mint bármely más boltban és még az éjjel-nappaliban is olcsóbb... :
-
Lop!N
tag
válasz energyfan #4408 üzenetére
Ezt én sem értem...
De pl a Hell-nek a "félliteres" verziója is ilyen mint a RedBull-é. Tehát nem olyan mint egy sörösdoboz , elv kevesebb van benne , mégis magasabb. Nagyon nem értem mi ebben a logika. Az lenne a jó ha egyforma lenne a méret , és a forma is. Legalábbis szabványilag. Nekem mint gyűjtő jó mert változatos. Bár... nem csípem ezeket a nyújtott dobotokat... nem illenek bele a képbe... Ha valaki tud beszerezni "sörösdobozos RedBull-t" az szóljon -
Lop!N
tag
válasz chris94 #4409 üzenetére
Ezek engem is érdekelnének.
Igazi ritkaságokat , v gyűjteménybe való csodadarabokat én a következő helyeken "szoktam" találni:
Ez a két hely az ahol mindíg találok valami finomat.
Itt láttam már az alap italokon kívül: BLU energy 4 fajta , WildDragon (kis és nagy kiszerelés) , Gilroy ( mindkét fajta) , GoFast! , Cannabis ( mindkét fajta) , BigDose , be!Focused és még sok más.
Szal ezekbe a boltokba érdemes betévedni. A botlok honlapjain megvan jelölve több bolt is , tehát ez két üzletlánc.Remélem tudtam segíteni. De ezen túl érdekel az amit Chris94 írt.
Pussy , Red Devil , Battery , ezek engem is érdekelnének , meg minden ami ritka[ Szerkesztve ]
-
chris94
tag
Remélem tudtok segíteni.
Red Devil, Pussy, Dynami:t, Take Off, Battery energiaitalokat keresek.
Valaki tudja hol lehet ezeket kapni?
Red Devil-t a Benczúr utcában már keresgéltem, de sehol nem volt, más helyet meg megközelítőleg sem tudok.Mindegyik forgalmazójának küldtem egy levelet, hátha tudnak segíteni, de nem írnak vissza....
-
energyfan
csendes tag
én mondjuk nem gyűjtöm a dobozokat általába red bull,monster,burn,bomba,hell,xl,adrenalin amiket iszok, néha egy-egy literest, bár azt ritkán mert nagyon szar íze van.egyik haverom gyűjti őket, és a 250ml-s red bullt ő is ingyen szerezte a gyűjteményébe,meg én is kaptam már egyszer egyet ingyen.Igaz hogy a red bull drága de azért jó mert csmószor jár 2 jó csaj a red bullos minivel és osztják ingyen.
Az interneten utánanéztem a nagy red bullnak, két félét is láttam, az egyik az volt amilyen neked van(473ml).A másik amit láttam arra meg az volt írva hogy 16.9 oz, és az is hogy 500ml,de annak olyan volt a doboza mint a monsternek, tehát mint egy sörös doboznak.gondolom nem nehéz kitalálni ez van a felső képen.
csak az a fura hogy rá van írva unciában is a mérete azt az amerikaiak használják, de akkor miért nem 16-osat csinálnak a 473ml. ez fordítva lenne logikus ha a németek csinálnak európai szabvány szerint 500ml-set és az amerikaiak amerikai szabvány szerint 16oz-sat (473ml).nem értem[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
literes x-fire es csak 350ft volt. leiras alapjan klasszikus 32/400-as.
-
Lop!N
tag
válasz energyfan #4402 üzenetére
Igen az a 473ml-es.
De ez full német feliratos , csak egy matrica van rajta ami tartamaz magyar szavakat.Am ma voltam a RedBull X2010 Challenge-n. Kaptam jópár ingyen RedBull-t. Sajnos a Budapesti Területi fordulóból nem jutottam tovább , de jól éreztem magam. És hazafele a keletinél benéztem a Roni ABC-be ahol végre találtam Gilroy-t , és egyből mind a két fajtát. Továbbá volt még BLU-ből több fajta , meg még egyéb nyalákságok. Pl 250ml-es WildDragon (nekem a nagyobbik van csak meg) De nem volt nálam elég pénz , szal csak a Gilroyra neveztem be amit már majd 1 éve űzök.
Jah és az RBx2010C-re visszatérve. Így a gyűjteményem kiegészült egy 250ml-es RedBullal amit ráadásul ingyen kaptam -
energyfan
csendes tag
hát a red bull nem rossz 290-ért, alapáron én legolcsóbban 325-ért tudok, de múlt héten a tescoba a 4-es csomag akciós volt 1099-ért tehát 275/db vettem is 2 csomaggal.
473ml-s red bull meg nem semmi, de az ára sem én a neten 500ml-set láttam de az nyilván európa országaiba van a 473-as meg valószinűleg amerikai,bár a müllerbe német red bull szokott lenni, úgyhogy ez furcsa.az a 473-mas amelyik a dark dog mellett van a képen? -
Lop!N
tag
Naszóval.
Ma tettem egy kisebb körutat eDrink beszerzés céljából
Először is ellátogattam a Corvin Plázában található Müllerbe , ahol rátaláltam a 473ml-es RedBullra. Kisebb örömködés után ránéztem az árcédulára , a nem létező szívgyógyszereim után kaptam hírtelen... 690ft volt ez a becses kis drágaság , de nem tudtam ott hagyni.
A Müllerből egyenesen lementem a Corvin CBA-jába. Ott is szoktam ritkaságokkal találkozni. De most nem találtam semmi újat.
Ezek után Metróra szálltam , és a Lehel térig el sem hagytam a kis kék limuzint
A Lehelről elindulva elmentem a Chris94 leírása alapján megkeresni egy Gilroy lelőhelyet. A leírása alapján találtam egy AVON boltot , de a közelében sem volt élelmiszerbolt , kisebb bánatomban berohantam a közelben lévő REÁL-ba. Ott megint találkozhattam a sablon italokkal (HELL , Bomba , Monster)
Ezek után céltudatosan a Manna ABC-felé vettem az utat (Visegrádi utca 53.)
Nagy reményekkel benyitottam a boltba , megragadtam az első kosarat amit megpillantottam , és kb porzott mögöttem az út úgy rohantam körbe a bolton keresve az energiaitalokat. Meg is érkeztem , tágra nyilt pupillákkal kémleltem végig a hűtőket. Hírtelen semmi újat nem láttam. Hell minden fajtája , Bomba minden fajtája , XL , Watt , Cannabis stb stb... de hol lehet az amit keresek?! kérdeztem magamtól. És ezek u tán kiszúrtam soban azt ami kellett nekem. be! Focused , BigDose... Elégedett mosollyal kerestem egy jobb állapotú dobozt , majd kiszúrtam a Watt Sunrise-t. Ami épp hiányzott a Watt kollekciómból, bár még így sem teljes , de már közelebb kerültünk a célhoz.
Ezek után visszakavarodtam valahogyan a Lehelre.
Közben eszembejutott Serrin kollega múltkori útbaigazítása , a Vitál ABChez. Már jártam ott pár hete , akkor nem találtam semmi extrát. Most bementem a boltba , nézem nézem. Megint a már ismerős tágra nyilt pupillák. De semmit nem láttam. Na mondom akk veszek valami péksüteményt , mert éhen halok. A pizzás cucc kiválasztása után benéztem a hűtőbe , h mit ihatnék hozzá. És ekkor megláttam teljesen véletlenül. Ott volt egyetlen egy utolsó darab , és éppen jó állapotban lévő DarkDog. Így utólag szívesen megnézném magam kívülről , milyen fejet vágtam hozzá
Am láttam még a boltban Dr.Pepper-t , Aludobozosat is , és fél literes PET palacoksat is. Venni akartam egy fél literest , megkóstolás céljából, de milkor leemeltem a polcról , és megláttam rajta az árcédulát.. azthittem agyvérzést kapok. 319,- , ez állt a cimkén.
Ezek után már csak vissza mentem a Metróhoz , és irány Újpest Központ, azaz haza
A kisebb mese után itt egy kép , h mivel bővült a gyűjteményemJah , és a tegnapi kalandom termése is látható a képen. Az újpesti StopShop-ban jártam.
Az EuroFamily-ben vettem AmericanDream-et , és Watt-ot. Míg a Kik-Textil-ben találtam rá a BlackScorpion nevű csodára.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest