- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Vajon energiaitalban lehet gyümölcsöt kandirozni? Milyen ízt adna neki?
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
már alig maradt hellem, muszáj volt ma kiwis meg mangósért menni. holnap fúh dejó lesz
-
horush
addikt
válasz garfield545 #41156 üzenetére
Azért ezt a mondatot olvasd el még egyszer szerintem
-
ToBeY
nagyúr
multivitamin buying done! Néha az is kell! Jó nagy bödönbe adták
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ventur@ #41154 üzenetére
Hát egy Rockstar Freeze Frozen Lime kenterbe veri, de a magyar Monstereknél finomabb.
garfield545
Tegnap voltam vásárolni, de annyi boltban voltam, hogy meg nem mondom neked melyikben, de volt. Itt voltam:Penny, LIDL, EuroFamily, Interspar, Tesco. (első kettőben nincs azt hiszem)Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
garfield545
tag
Sziasztok nem tud valaki fell vilgásitást kapni miért nem lehet kapni Monster Assault - Kóla (meghatározhatatlan) ízű ?
Mama mindig azt mondta, hogy az embernek csak annyi vagyon kell, amiből megél, a többi csak felvágásra meg fennhéjazásra való.Az embernek előbb maga mögött kell hagynia a múltat, csak akkor mehet tovább.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.
-
Ventur@
senior tag
Sikerült ma egy ilyet szereznem. Németországból kaptam ajándékba. Kíváncsi leszek milyen, mert ehhez még nem volt szerencsém .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
koshmar
addikt
Valaki ivott mostanában fahéjas Adrenalint?
Most vagy változott vagy csak nekem rémlett rosszul az íze, csütörtökön vettem hármat, azokat megittam, de most csak a szilva ízét érezni rajta, semmi mást.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ToBeY
nagyúr
válasz takacsbotond #41147 üzenetére
Akkor biztos nem fogom megkóstolni.Mert nekem az orig burn is marha édes.
-
james001
veterán
válasz takacsbotond #41147 üzenetére
Annyira nem vészes,bár én nem tudom viszonyítani semmihez,nem szoktam nézegetni mennyi cukor van melyik energiaitalban
(#41149) }{3@Đ$}{0ot: De néhány tüskét éreztem
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Jarod1
veterán
11 napig tutti nem alszik
-
james001
veterán
Na megvolt ez a kaktuszos Adrenalin,hát nem estem hanyatt tőle. Finom de nem lett a kedvencem,inkább maradok a szilvásnál.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
rsanyi18
tag
Már pár napja akartam írni, de elfelejtettem, nálunk a Sparban lehet kapni mangós Hell-t is, + akciós is ráadásul. Kicsit bevásároltam
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
koshmar
addikt
válasz callmeakos #41137 üzenetére
Hát aki Zerót vesz bármiből, annak tényleg elmentek
-
takacsbotond
őstag
-
Yayoh
aktív tag
Össze öntötte őket?
-
föccer
nagyúr
Tuti szívroham.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Vettem egy zöld OXXO Energy-t bodza-Menta ízűt,olyan íze van mint a fogkrémnek.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
tipuka
addikt
ó kedves egészségére mindenkinek. én már a második Hell-t iszom, ami mangós, kell a D vitamin tudjátok. ( a kiwis elfogyott már)
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #41130 üzenetére
Most iszom, jaj de finom még mindig.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
tipuka
addikt
jövőre megcsinálom, ha jól álok anyagilag, akkor Rockstarral vagy Monsterral, esetleg Burnnel. (különben marad a Hell) tudom is én mivel, szinte mind szeretem. szóval omnomnomnmonm mekmekmek
na ki mit ivott ma? én eddig egy sima Hell-t csavartam be, de innék még valamit. régen de jó is volt 3-at beküldeni a taurinosból így egymás után, teleportáltam ahova csak mentem.
-
ToBeY
nagyúr
Kreativ adventi naptár.Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe.Így mindig lett volna egy indok,hogy miért iszom edrinket.
-
Jarod1
veterán
ez mekkora átbaszás:
az első 679 Ft...
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #41124 üzenetére
Én azért kb kéthetente 1x biztos járok arra, 40perc alatt megjárom oda-vissza.
(OFF)De jobb szeretem ha csak ennyit kell menni a napi koffein betevő-ért a CBA-ba
(/OFF)[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Itt is a varos tulso szelen van, ugyhogy egy evben csak egyszer jovunk, halert karacsonyra.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rsanyi18
tag
Utobbi pár napban kezd visszaesni az energiaital fogyasztásom, mennyiséget és minőséget is tekintve. Ma már csak egy doboz sima Fitt energiaitalt ittam. Bár kívánom most is lehet jobban járok ha inkább iszok egy forro meggyteát helyette
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #41121 üzenetére
Én ritkán vásárálok ott mert "messze" van (1,5km kb) j jobb szeretem a helyi CBA a ház sarkában ,vagy pár méterrel messzebb piacos helyet.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Ez a debreceni Auchan egy nagy szar, akciosan dragabb, mint mas uzletek akcio nelkul.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #41117 üzenetére
17.-től 129huf lesz a Hell Sparban.És múltkor is voltak egész normális ízek,nem csak az alapok.(bár szőlős nem volt )
A Burn is 179huf lesz.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Végre tolhattam egy kaktuszos Adrenalint (nem kifejezetten ezt kerestem, csak úgy jött).
Karakteres íz, nem rossz- de szerintem a fahéjas akkor is jellgzetesebb.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #41117 üzenetére
Ohh tényleg mobilnetted van
16-ig szól az újság,most 149 az Adrenalin.Ez nem tudom érdekel-e.Még van Cobra,meg Bomba akcióban
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #41115 üzenetére
Neten esetleg nem tudod megnézni,ahogyan a normális emberek 90% teszi?
pl itt[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #41113 üzenetére
Öö csapd fel az eksön katalógust és kiderül
-
Bjørgersson
félisten
-
Ventur@
senior tag
Aki a zero-kat szereti, az messze kerülje a Budget Zero-t. Én még ilyen rossz e-drinket nem ittam. Se íze, se bűze, savanyú, mint a rossz nyavalya .
Fitt-et akartam venni - ezt az újat, de hát nem volt egy darab sem, viszont megláttam ezt a "csodát" 90 Ft-ért. De, inkább vettem volna egy sört helyette .[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
tipuka
addikt
válasz Bjørgersson #41110 üzenetére
kedves egészségedre.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #41107 üzenetére
Hidd el,jobban jársz vele és szinte bármivel...
-
-
izzsi
csendes tag
válasz Bjørgersson #41102 üzenetére
Azt nem tudom meg mondani, hogy ízre ugyan az e, mert a Kikes 500ml-hez meg nem volt szerencsém. A kólás az nem nagy szám. A Hell kólája jobb. Actionok és a Sensek is 325ft-ok voltak
[ Szerkesztve ]
Értem én hogy benzin, de mi hajtsa?
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #41102 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy belül ugyanaz van-e, mint a másikban, mert arra a válasz igen. (Nyilván csak a narancssárga ugyanaz.)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bjørgersson
félisten
Na most igen vagy nem?
-
izzsi
csendes tag
válasz Bjørgersson #41099 üzenetére
Nem, nem. Ezeken csak németül van
Értem én hogy benzin, de mi hajtsa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.