Hirdetés
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
callmeakos #41137 üzenetére
Tuti szívroham.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Intersparban 127 a hell.
-
föccer
nagyúr
Hosszú idő után vettem egy RB-t, mert az volt behűtve a boltban, de egészen más íze volt, mint amire emlékeztem. Elképzelhető, hogy változtattak rajva valamit az elmúlt 1-2 évben?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Bjørgersson #31813 üzenetére
Honvágyat.
Bocs én kérek elnézést.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #31215 üzenetére
Jaja, én is így vagyok vele, csak annyi különbség, hogy nem nagyon szoktam betárolni. Ha akciós, akkor legurítok pár darabot, de ennyi. Ha pofátlan árat kérnek érte, akkor nem veszem meg. Ezért is szoktam le nagyon gyorsan a red bullról, pedig nagyon szeretem az ízét. A Hell-et is szeretem, az is finom, inkább iszom azt. Főleg ez a kétáfonyás ízlik.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
De jót aludtam gyerekek, most már tudom, hogy miért. Valaki egész hajnalban rám gondolt.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Nem jó ötlet. Akkor keresgethetnénk, hogy hol kezd el tombolni. Jó ez így. Hajnalmban 2 kattintással ki van takarítva az egész topikból 2 másodperc alatt. Gyárthat akár millió hozzászólást is.
Majd megunja. Eddig minden ilyen tag előbb megunta, mint a moderátorok.
Szóval e.mailt cinálni, regisztrálni és ölni a sok-sok órát a hozzászólások legyártásába, amit után 2 másodperc alatt eltüntetünk. Szerintem azért elég flusztráló lehet.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest