- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
-
slimshady
senior tag
-
laczkoviktor
tag
Köszönöm a választ! Eddig eljutottam de azt írja nincs kompatibilis eszköz. Pedig van egy xiaomi smart speaker készülék hozzáadva. Ezért is kérdeztem hogy van e valami trükk. Olvastam valahol hogy más régióra kell állítani a telefont vagy angol nyelvre. De ahogy látom Önnek magyar és gond nélkül megy.
-
Tamas77
csendes tag
Nekem úgy volna jó ha egész nap (kivéve az időzítés) 23C alatt be kapcs. 24 felett ki.
3 db. Időzítés lenne: hajnalban, du.-án és este. (2-2 óra hosszban) 24C alatt be 25C felett ki.
Ezek szerint az úgy nem fog menni, hogy:
23 be - 24ki egész nap
+
Időzített: 24 be - 25 ki a beállított időtaramokraÁllítgathatom külön-külön (az időzítetteken felül) az alacsonyabb hőm beállításhoz a köztes idöket is. (Magyarul az "egész nap" nem lesz jó megoldás 23 alatt be 24 felett ki beállításhoz)
Ez így együtt volna jó ha működne:
-
vodrosjozsi
addikt
És ha veszek egy átjátszót amit ez a kamera támogat, és az átjátszó a mattert, akkor sincs esély arra, hogy google home alá applikáljam?
Okos kamera meg lótúrót.
Az ec5 az egyetlen imilab termék amit nem lehet az imilab appba integrálni, csak a mi home appba, de az meg nem tudja a google home-ba, se smartthingsbe. 25 ezerért ez vicc.... -
Calogero
addikt
Nálam is kerek van ( [link] ) Én még nem csináltam fw frissítést, mégis van elem kijelzés. Xiaomi Home appot használom (8.9.706)
Ha az Appban Traditional style-ra nyomok, akkor nem látszik, a régi felület látszik, mint amit te mutattál. Így szerintem a APP frissítés hozta ezt az új funkciót.
-
pipec
csendes tag
Egyenlőre a frimware hekkelésbe inkább nem mennék bele. Amúgy, hozzá van rendelve a HUB-hoz és nem dobja be az élő adatot, csak a grafikont mutatja, benne az óránkénti adatokkal. Azt várnám, hogy a HUB-nak pont ez lenne a lényege, hogy bármikor házzáférhetek az eszközhöz, így részben haszontalannak érzem a HUB-ot.
-
tylerddd
veterán
Hát, szerintem megadta magát, talán a kijelző. Magától lépked menüben, magától váltja az óraképeket, nem lehet a menüket fel/lehúzni. Ha pl. jobbra próbálok húzni az ébresztőre, majd az időjárásra, az is ilyen filmkockaszerűen megáll, félig az óra, félig az ébresztő látszik. 2021 decemberében vettem, nem sokáig húzta ...
Most próbaüzemben megy, hátha "életre kel"!
-
bb0t
őstag
Nem értem, mert összekapcsoltam a Google Home alklamazással a Xiaomi Home-ot és nem lát semmit, egyedül egy kamerát. Miért nem látja az izzókat pl? Párom nézegeti a Google Nest Hub-ot, azt mint speaker integrálnám a Xiaomi alá, és azért nem fordítva, mert mit kezd a Google Home a Xiaomi érzékelőkkel. A TV is fura, android tv-nk van beépített Chromecast-tal. Ha azt mondom a telefonon lévő assistantnak, hogy "turn on the tv" akkor bekapcsolja. Ha azt mondom turn off, akkor azt mondja oké kikapcsolom, de nem történik semmi. Ha azt mondom open Netflix, akkor nem tudja végrehajtani, ha azt mondom open Youtube, akkor azt mondja rendben megnyitom a Youtubeot a tvn, erre elindítja a telefonomon.
-
Igen, köszönöm, eddig eljutottam én is, csakhogy miután rábökök a megfelelő hőmérőképre, végigfut a bitkolbász, és egy "No devices found nearby." üzenettel ér véget.
Miközben a hőmérők ott figyelnek fél méterre a gateway-től és a telefon bluetootha látja is őket.
Köszönettel: MaCS
-
Criminal017
őstag
Valószínűleg a vízpumpa mechanikus, villanymotor által hajtott része tapadt le. Szétszedtem az egész rendszert, feltöltöttem vízzel amennyire tudtam, átpumpáltam egy kis beáramoltatott levegővel és egyszer csak, sokadik próbálkozásra működött, megindult a víz.
Amúgy desztvizet vagy ioncserélt vizet használok, sajnos nálunk elég kemény a víz, így tönkretenné a kis csöveket, fúvókákat.
-
user12
őstag
-
canniball
nagyúr
Köszi, hogy megnézted!
Nekem más Xiaomi eszközöm (pl. telefonom) nincs csak amiket a MiHome alkalmazásban felvettem, így másféle regisztrációm sincs, ezért gondolom az lenne az oldal lényege hogy itt láthassam az appban lévő okos eszközöket...viszont ha neked is csak a telefonod mutatja az oldal, akkor már egyáltalán nem értem a dolgot... -
-
A-Bag
tag
Igen, látszik a kamera mint ble, egy idő után megjelentek a hőmérséklet értékek is. A history-t is mutatja mostanáig. Igazából nem zavar a ritkább frissítés, csak erről nem olvastam előtte sehol, és azt hittem user error van a háttérben
De akkor ez ennyit tud, kibírom
Köszönöm a válaszod !
-
roly7
tag
Egy lg telefon nem tudom pontosan melyik mert egy ismerősnek segítettem a kamerákat belőni. Minden lètező èrtesítèssel kapcsolatos dolgot beállítottam ès azèrt nem èrtem mert ha valami rosszul van beállítva akkor egyszer sem kène kapjon èrtesítèst. Magyar appal? Nem az Mi Home amit használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Távcső topik
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Baby design smart sportbabakocsi
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest