- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
Igen van ilyen élethelyzet.. alapjába véve nálunk tiszta a levegő, de szeretem ha át mozgatja azt. Én kizárólag azért vettem mert nagy ritkán elszivok az erkélyen 1-1 szivart otthon és ez fél nap alatt nagy részben megszűri a szivar szagot. Valamint nagyobb főzés után is teszi a dolgát. Automata egyből indult az első pöfékeléssel de a párásító miatt ezt levettem. Viszont jó ha amúgy is mozgatja a levegőt lefekvés előtt 1 órát, bár olyankor sincs az érték 10 felett (ha nem megy a párásító).
-
pgemil
aktív tag
Ha így lett volna, akkor sima ügy, DE a router átjárónál kellett valamit még átállítani, mert látta csak nem csatlakozott.
Persze, ha Neked egyből ment, akkor gratulálok!
Én nem vagyok ennyire profi, ezért informatikus segítségét kértem. Ő is eltökölt vele egy darabig, ami nem le-fel kapcsolásokból állt. -
<Adamsky>
nagyúr
Na, a párásítóval kapcs. már én is olvastam erről. Rohadt idegesítő
#3735 bupemko
Ali-s rendelés? Nekem onnan jött, és azon belül is a TookFun Appliance Store-tól. Írtam nekik, hogy mi a ...szom van, de sűrű elnézések közepette csak az ígérték, hogy hamarosan jó lesz, mert a Xiaomi mérnökei már dolgoznak a problémán.
Én viszont attól tartok, hogy most "oldották" meg, és tiltották le azon eszközök használatát, melyeknél lokációnak Chinese mainland-t választ a felhasználó, de valójában nagyon nem ott működik a készülék. Nem tudom meddig várjak, ill. Ali-n a vásárlás után meddig van dispute lehetőségem (még van gombom)?
Most nézem, hogy már kaptak is egy egy csillagos értékelést emiatt: Writes to Mi Home after connecting to a router-"This device temporarily does not support the country you choose or region". Guys this is cheating, meaning from WiFi version, if you have a device designed for the China region, then even despite the chosen region China in the application, judging by the location of the smartphone and other indirect signs, the app understood that you are not in China and blocked the device. The seller should write this in advance, before buying!!! Do not order this product from anyone! 27 Oct 2020 08:27 -
farkas-j
őstag
Én az orosz app némileg magyarított verzióit használom. Nálam az 5.8.22_63082 verzió volt fenn amikor megadta magát a rendszer. Feltettem a legfrissebb 5.8.33_68093 verziót várva a csodát, de a csoda nem történt meg.
-
-
Alien4
tag
Ja, amit kihagytam, hogy most orosz van fent, MO régióval.
Ugye most olyan GW kellene:
-ami megy a google play app-al
-MO régióval
-megeszi a nem MO kompatibilis tempsensort
-(amennyiben opció, kihagynám azt a ca 20sec-et, amíg egy szenzorról lekérdezi adatokat. gyorsítani szeretnék rajta)
Appot azért frissítettem, mert kicsit már nyögvenyelős volt pár napja minden. Robotporszívó is meg-meg makkant. Kamerára is nehéz volt felcsatlakozni. Mondom hátha... (bár sok évnyi tapasztalat szerint ez csak ritkán megoldás)
Van olyan GW, amely képes a kritériumhalmazomnak megfelelni esetleg? :/
Köszipacsi! -
bb.bocs
őstag
értem. hát valószínű nálam minden wifis lesz
fene tudja amúgy mekkora wifi sugárzás van a lakásban a sok vacaktól
ettől függetlenül vajon lehet oylat hogy tegyük fel a párásító nem csak azt nézi páratartalomnak ami bevan építve a készülékbe hanem mondjuk ami wifin keresztül van csatlakoztatva mondjuk a konyhában? remélem érted mire gondolok.
-
vegyszer
addikt
A fene megeszi, de nem értem. Mert azt mondta a Mi Home, mikor hozzá akartam adni az eszközt közvetlenül, hogy nem kompatibilis a Getaway-jel. De, ha a Getaway-ben child device-ként adom hozzá, tökéletesen felmegy (igaz, hogy Mi hő és pára, valamint Mi ajtónyitás szenzort választottam ki), és teszik rendben a dolgukat.
Nem tiszta a kép, egyáltalán nem, de a kamera is felment a régióváltás után.Már csak azt nem értem, hogy miért kell ekkora nagy doboz az Aqara szenzorokhoz? Kb 20 is elférne abban a dobozban mind a kettőből, amiben jöttek.
-
vegyszer
addikt
Közben gondolkodtam rajta. A mozgásérzékelőt eredetileg kínai régióban adtam hozzá, ahogy a Getawayt is.
Namármost a régió váltás során a Getaway, mint child device, hozta magával azt a mozgásérzékelőt. Nem kellett hozzá adni, és mivel direkt funkciója még nincs, nem is teszteltem, mióta régiót váltottam.Lehetséges, hogy rendezni kéne soraimat, és végig játszani, hogy a régió váltás után valóban jön e ez is? Vagy Kínában kell törölni, hogy EU-ban minden menjen?
De akkor miért megy a konnektor? Nem értem... -
hetn
tag
Köszönöm válaszod (#2689)
...tovább feszegetném ovics felvetését (#2692) a fogyasztásméréssel kapcsolatosan. Ha van ilyen eszköz és a Mi appal is komminkál, fel lehetne használni pl központi fűtés szivattyú működésének ellenőrzésére. Hasonló eszközt találtam e neten, de olyat nem amihez oda lett volna írva hogy a "Mi home app"-pal is működik)
Van valakinek megoldási javaslata? -
farkas-j
őstag
Nekem is ilyen hőmérőim vannak ilyen gateway-el. A problémám velük az, hogy néha nem jeleníti meg az appban a hőmérsékleteket csak a páratartalmat. A 4 órás historyt mutatja rendesen. A másik probléma, hogy sem a napi sem a heti history-ból nem mutat semmit. A havit mutatja. Nálad teljesen rendben van?
-
Alien4
tag
True. :D az a problemam, hogy alapbol menne a lakasba, aztan helyben leolvassuk, neha viszont hazautazunk a szulokhoz. Itt meg a ketto szobanak mas a komfortja, kisfiam szobajanak mas a holeadasa/hofelvetele. Otthon wifire is racsattintanam, nem lenne gond, de itt "hatul" a wifi jel sem er el...
A jo megoldast akarnam kitalalni... :/ plusz eltalalni a vezerloszelep optimalis poziciojat (mert a termosztat jele meg nem megy el hatra, csak a mi szobankbol...) igen, igazi mindfuck...Szoval:
Talan ezek jok lesznek a helybeni log leolvasasara BTn keresztul (ejszaka csukott ajto, szuloknel)Otthon meg gateway nelkul, onmagukban fognak menni szintugy,helyi leolvasassal. Aztan max kap a panellakasunk egy gatewayt ha kell.
Off:
(Xiaomi klimak itthon miert nem kaphatok... :/ ) -
Alien4
tag
Pont ezt neztem en is, de ugye a kamera szerintem nem lehet gateway, porszivo meg mashol van... vagy akkor vennem kellene egy plusz gateway eszkozt...?! :/
Azzal meg az lesz a baj, hogy "fogomviszem"-re akarom a dolgot... utazunk meg ilyenek.
Kicsit megkeveredtem a valaszodban, ne haragudj. A kuponos most akkot BTs?
-
cidalain
veterán
A jó jelszót nem kell gyakran változtatni.
Mindenképp saját ssid, és jelszó használata javasolt a szolgáltatós eszközökön is, így eszközcsere esetén újra be tudod állítani ugyanazt, és nem kell kismillió eszközt újra beállítani.
A jó jelszó hosszú, tartalmaz kis és nagybetűt is, számot, meg különleges karaktert is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest