- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1966
csendes tag
válasz
Real_Necro #6297 üzenetére
Nem. Hungary. A nyelv váltás Deutsch-ra megoldotta, rögtön utána teljes takarítást végzett 78m2 bement mindenhová megint, ahogy kell
-
enginev3.0
félisten
válasz
Real_Necro #6251 üzenetére
Nekem is Zzz-ket ír, meg alatta a hiba üzit, de nekem sehogy nem jön vissza, csak ha újra resetelem, még a kikapcs bekapcs se segít
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #6089 üzenetére
Ok, szuper. Kérlek jelezd mennyire töltötte fel, milyen hamar stb.
Dobsz róla egy fotót, hogy miként festenek "együtt" ? -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #6082 üzenetére
Megvárom mit mondasz. Ha megy rendelek, de csak akkor
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #6080 üzenetére
Kérlek, szólj ha megvetted és működik. Akkor én is vennék ennyiért.
-
válasz
Real_Necro #6078 üzenetére
Óvatosan ! (Én is nagyon venném, ráadásul nekem Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p van)
This solar panel is unfortunately not suitable for other Xiaomi Imilab cameras. -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #6076 üzenetére
ÉS kompatibilis EC2-vel? Hogyan fogja "táplálni", hogy lehet vele használni ?
Egyszerűen csak rá kell dugni mintha töltenéd folyamatosan?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Real_Necro #5958 üzenetére
Nos, úgy alakult, hogy át kellett költöznöm iOS-re. Így minden nehézség egy csapásra megoldódott...
Nem rajongok érte, de az android nem boldogult vele sajnos. Lehet, hogy a régebbi telefon, lehet, hogy a 10-es android verzió okozta a problémákat, de Iphone-nal minden hasít. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
Real_Necro #5958 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Próbálkozok vele. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
Real_Necro #5956 üzenetére
Köszönöm.
Ezzel a módszerrel próbáltam, de nem jön értesítés.
Kínai szerver, play áruházas app. (de a VEVS félével sem volt jó), 7.3.706.4960 verzió. -
LantosBerry8
senior tag
válasz
Real_Necro #5791 üzenetére
Újraindítottam a routert de ugyanaz az eredmény...
-
ztibor
senior tag
válasz
Real_Necro #5782 üzenetére
Amit leírtál tiszta sor, és csak egy plusz biztosítás lenne.
Szóval a kérdés még mindig állSzénmonoxidra bentre én is honeywell-t vettem, de mint írtam kint hiába riaszt ha nem hallom meg, és mivel oda a kutya bejáratos, jobb szeretnék róla azonnal tudni.
-
hzsolee
őstag
válasz
Real_Necro #5747 üzenetére
Köszönöm neked is. Hát az egy órát nem célom áthidalni
de jó ötlet, próbálom nem elfelejteni hátha szükség lesz rá.
Megírtam mindegyiket, de igazából szerintem nem is kell az érzékelő több mint 1 perc opcióját használni. A sima openre adok pár perc delay-t, majd kapcsolja a jelzést, ha meg becsuk akkor meg lelövi az egészet. -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #5724 üzenetére
Ha tettél egy próbát, írd majd meg mi az eredmény. Köszi.
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #5721 üzenetére
Nagyon meglepne ha az jó lenne EC2-höz.
-
humigabi
aktív tag
válasz
Real_Necro #5494 üzenetére
A múltkor olvasva ezt a hozzászólást, nem esett le nekem, hogy az órát én sem magam állítottam be, nincs is ilyen menüpont. Amikor a Google fiókhoz kapcsoltam, akkor automatikusan beállította a pontos időt és azóta is tökéletes
Ja és a fiókhoz tartozó lakcím alapján mutatja az aktuális időjárást és hőmérsékletet is.
-
humigabi
aktív tag
válasz
Real_Necro #5486 üzenetére
Már ez is sokkal több, mint amire én jutottam, igaz én elsősorban órának/ébresztőnek vettem, de úgy voltam vele, ha annyi mindent tud, majd azokat is kihasználom. Úgy néz ki, nehéz lesz így. De majd alakul, órának, ébresztőnek meg tökéletes.
-
erzol
őstag
válasz
Real_Necro #5490 üzenetére
De kár, azt hittem találok erre valami megoldást.
-
erzol
őstag
válasz
Real_Necro #5486 üzenetére
Szénmonoxidot milyen eszközzel méred?
Nem találtam semmi megvehetőt mi home apphoz. -
humigabi
aktív tag
válasz
Real_Necro #5482 üzenetére
Kíváncsian várom a tapasztalatokat, oszd meg velünk.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #5446 üzenetére
Elvileg ma befutott a kínai belpiacos mi smart clock. Kíváncsi leszek, főleg a mijia appra, meg a kamerák kezelésére.
Egy kérdés:
Létezik olyan xiaomi rendszerbe integrálható kütyü, amivel maghőmérsékletet tudok mérni hosszú vezetéken keresztül és riasztást stb tudok hozzá rendelni?
-
humigabi
aktív tag
válasz
Real_Necro #5449 üzenetére
Igen értettem, hogy neked minden kínai szerveren van, ennek ellenére eszembe sem jutott, hogy a kínai változatban nem Google Home, hanem MI Home van, pedig logikus.
De nem mindig a logikus dolgok jutnak az embernek először eszébe -
humigabi
aktív tag
válasz
Itthoni megrendelés és szállítás volt, tehát biztosan globál és ezt nem lehet a MI Homba felvenni. De a kínaival sem mennék semmire, mert akkor a MI Home-ot kellene kínai régióra állítani és akkor az összes többi eszközömet nem látnám, mert mind globál verzió. Szóval majd valamit mókolni kell vele.
Tudnál egy kínai tesztes linket felrakni, mert kíváncsi vagyok rá.Ja és akkor azt visszavonom, hogy " ...sehogy, meg fogsz lepődni". Valójában most én lepődtem meg, hogy a kínai tudja a MI Home-ot. Persze miért ne tudná? Minek a kínaiaknak a Google Home?
-
Real_Necro
veterán
válasz
Tény, hogy beszélgetni így nem fogok vele, de nekem a mi home többet érne... Ha neked Google Home van, akkor az a global verzió lesz.
-
humigabi
aktív tag
válasz
Real_Necro #5444 üzenetére
Meg fogsz lepődni....sehogy. Csak a Google Home-ot ismeri, MI Home-hoz csatlakoztatni sem lehet. Ez nekem is csalódás volt, mert az egyik oldalon a leírásban ott volt a MI Home. de ez téves.
-
corvin1984
tag
válasz
Real_Necro #5386 üzenetére
Ertem, nekem ezzel ugy kezdodott, hogy nem is toltott. Amint toltore tettem rogton zoldre valtott. Toltes alatt mukodott, amint kihuztam vege. Tobb reset utan a toltes helyrejott, de most epp ez a gond. Support hasznalhatatlan, nem tudom mit lehetne meg csinalni.
Sosem neztem utanna, de a kamerak a GW-hez csatlakoznak wifi-n keresztul vagy mi a protokol?
Van valami hidden mod, hogy a kamerat reseteljem?
-
cstamas1982
újonc
válasz
Real_Necro #5305 üzenetére
Szia. Megnéztem a gyári NTC-vel tökéletesen működik és szobahőmérsékleten már végre kohm-os értékeket mutat. Szerintem egyszerűen áldozatul estem a kínai gagyinak. Nem baj mint említettem vettem másikat megnézem, ha azzal se megy akkor meg egyszerűen a gyáriból és a gagyiból összehozok valamit felhasználom a fém tokot és beleépítem valahogy a nem vízálló ellenállást a gyáriból. Jó lesz nem atomreaktort akarok vele vezérelni csak egy szivattyút.
-
cstamas1982
újonc
válasz
Holnap újrapróbálom a sajátjával amit adtak hozzá külső NTC. Közben rendeltem egy magyar oldalról egy másik NTC ugyanezen paraméterekkel komoly 141Ft-ért
Próbálkozom tovább. -
cstamas1982
újonc
válasz
Szia. Igen próbáltam melegíteni hűteni. Néha néha bejött valami érték pillanatokra volt hogy 1x 2x még értelmes is volt de aztán újra hiába ment át.
-
cstamas1982
újonc
válasz
Real_Necro #5303 üzenetére
Szia. Igen kimértem a konnektort. Igen most egyelőre szeretném ha mérne és ez alapján majd egy bizonyos hőmérséklet felett ki akarok egy bizonyos hőmérséklet alatt be akarok kapcsolni egy eszközt úgy hogy állítgatom a cél hőmérsékletet.
-
cstamas1982
újonc
válasz
Real_Necro #5300 üzenetére
-
cstamas1982
újonc
válasz
Real_Necro #5300 üzenetére
Ne haragudj nem igazán tudom mire gondolsz. A termosztátba bekötöttem a fázist és a 0-át hogy tápot kapjon meg az NTC-re a termisztort aminek a vége egy fém henger.
-
cstamas1982
újonc
válasz
Real_Necro #5298 üzenetére
Az NTC-hez 2 vezeték szóval nem túl bonyolult. Mivel ellenállás úgy gondolom mindegy melyiket hova kötöm de próbáltam így is úgy is. A termosztátban pedig external-ra állítottam az NTC-t hogy csak azt vegye figyelembe.
-
Buckey
őstag
válasz
Real_Necro #5224 üzenetére
Így már értem, hogy miért jobb neked a kínai szerver.
-
Buckey
őstag
válasz
Real_Necro #5219 üzenetére
És ez a "bejött" miben nyilvánult meg?
Mert nekem hivatalos magyar helyről vannak az eszközeim, a Mi Home meg most a 6.5.700 vevs magyar (nekem meg ez jött be).
-
Buckey
őstag
válasz
Real_Necro #5217 üzenetére
Akkor nem tudom, hogy mi a fene van.
Többször megcsináltam a nap folyamán, de mikor be volt kapcsolva a Fejlesztői mód, akkor nem jött értesítés.
Ez nekem már nagyon magas!Mondjuk én nem kínai szerveren vagyok.
. Esetleg az jobb lenne, mint az európai?
-
Buckey
őstag
válasz
Real_Necro #5125 üzenetére
Ennek örülök, hogy neked működik Huawei-el.
Ezt én is megcsináltam, hogy egyesével próbálgattam, majd egymás után, de a helyzet nem változott, nem jött értesítés.
A Xiaomira meg felraktam a [legújabb magyar] verziót, és egyből jött az értesítés is (mint ahogy a Huawei-re is, de ott nem jött értesítés). -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #5056 üzenetére
Jaja, értem.
Többiek ? -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #5054 üzenetére
Igen, olyan is van Yeelight. Mennyezeti nem igen jó étkező fölé? Most is "belógós" van, IKEA... Azt cserélném....
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #5045 üzenetére
60 alá nem hiszem menni fog, küldtem egy privit-nézz rá
-
vegyszer
addikt
válasz
Real_Necro #5012 üzenetére
Megrendeltél máig mindent IS?
Mert holnaptól jön a szomorú világ a kínai motyók terén... -
Elektrosokk
veterán
válasz
Real_Necro #4916 üzenetére
valamint csatlakozott egy Air Purifier Pro is.
A Mi home rendesen látja ? Nálam egy légmosó (air humidifier 2) van de az sehogysem megy... megjelenik az eszköz de ha belépek jön az üzenet hogy "not supported in the country or region you have selected". Ha china mainlandet választom akkor megjelenik az eszköz mint offline, aztán 2 másodperc múlva mintha minden rendben lenne de semmilyen funkcióra nem ragál. -
Moki2
aktív tag
válasz
Real_Necro #4918 üzenetére
Össze kell őket zavarni , én a kamera előtt direkt tökfözeléket eszek , pedig utálom , de most már azt hiszik kínában hogy szeretem😋😂
-
vegyszer
addikt
válasz
Real_Necro #4916 üzenetére
Akkor Xiao Ping rólad is mindent tud már lassan.
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4789 üzenetére
Az szerencsés, én 70 USD-ért nem láttam még korábban...
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4783 üzenetére
Biztos jól csinálod? Le kell vinnie....
Megnéztem, jó a kupon pedig elvileg : 0430-ig él.
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4721 üzenetére
Nem, sajnos nincsen. Nem tudom a korábbi -jó- FW-t hogyan lehetne "ráerőszakolni"....
-
Madoc
veterán
válasz
Real_Necro #4721 üzenetére
Légtisztítón hova dugod az usb-t?
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4713 üzenetére
Baja annyi, hogy nem mutatja a reális akku merülést. 50%-nál már elérhetetlen, le kell venni és tölteni
100%-ról 50-60%-ra 2-3 nap alatt lemegy, és onnan nulla, no elérés -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4711 üzenetére
Google Assistant, Google Home
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4707 üzenetére
Nálam megoldódott : egyik IMILAB eszköz sem GA/GH kompatibilis.
Ezért nem ment.
A 3H légtisztítót pedig egy Xiaomi firmware "baszta" el - azóta nem megy a GH/GA.
Kéne rá egy régi FW de nem tudom hogyan lehetne "ráerőszakolni". A javítás nem jön, pedig nagyon sokan jelentették be....Rendeltem egy új kamerát, az már GA/GH kompatibilis....
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4705 üzenetére
na ez érdekes, tényleg. Én meg azzal szívok, hogy 3 kamerából egy sem megy Google Assistant és/vagy Google Home alatt :
IMILAB Home Security Camera Basic , model: CMSXJ16A
IMILAB Home Security Camera A1 , model : CMSXJ19E
IMILAB EC2 Wireless Home Security Camera , model : CMSXJ11A
Tudtommal pedig legalább a "Basic CMSXJ16A" mennie kéne....A 3H meg egyszer csak eltűnt
Mi Air Purifier 3H , model: AC-M6-SC - firmware 2.0.7.0017 (amivel jó volt 2.0.5.0017)
Agyrém! Valakinek valami ötlet ? -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4682 üzenetére
A xiamishop.hu fotókon nincsen kínai szöveg, nem lehet, hogy nekik valami Global verzió van?
Itt is beszélnek Global verzióról EU felhasználóknak. [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4682 üzenetére
Az lemaradt, hogy valószínűleg az idő is kínai szerver szerint megy rajta.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4656 üzenetére
Eladó lezárta a dolgot. Ma visszatérítette a teljes összeget (szállítással) PP-ra. Nem írt semmit arról, hogy hova küldjem neki a csomagot stb... lehet nem is akar vele foglalkozni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4638 üzenetére
No készítettem 6 képet mobilról, ahogy nap közben szépen merül lefelé a kamera. Eladó egy képet akart csak, ahol 0%, de 25% alatt már nem elérhető...
A másik international meg még mindig 100%-on, pedig egész nap kereste a gatewayt.
Ha belemegy, küldöm vissza a rosszat... bár még utána kell olvasnom, hogyan kell...
-
carpediem007
tag
válasz
Real_Necro #4644 üzenetére
Pedig próba megvolt, köszönöm :-)
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4642 üzenetére
Az international kamera tegnap este óta 100%-on és tökéletesen üzemel.
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4638 üzenetére
Igen, van a GW-ben memkari. Push üzeneteket nem is küld a kamera. Gáz ez az akku kezelés, ez a része nagy csalódás
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4636 üzenetére
Nálam ez a baj, hogy teljesen fals amit mutat töltöttséget az akku, és egyszer hirtelen már nem elérhető a kamera, pedig 50% v. 60% amit látsz
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4634 üzenetére
Banggood-ról van és [International Version] IMILAB EC2
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4628 üzenetére
Rendesen lemerül mondjuk 10% 20%-ig? Nem áll le és válik elérhetetlenné ?
Sokan panaszkodnak erről, és nálam is ez van, hogy 60% 50%nál már kuka nem érhető el -
vegyszer
addikt
válasz
Real_Necro #4628 üzenetére
Minden kamerához kell külön Gateway?
Mikor először láttam ezt a kamerát, 4 volt benne a pakkban, egy átjáróval... -
Baloo27
aktív tag
válasz
Real_Necro #4464 üzenetére
Nekem kínai verzió van ès működik magyar règióval(igaz a child device-ok közül csak a eu règióra szánt verziókat mutatja a hivatalos appal.
-
tlala
addikt
válasz
Real_Necro #4401 üzenetére
Ezek mind a termékekhez tartozó gyártói rajzok.
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4354 üzenetére
Milyen gateway kell neki? Nekem a 3H air purifier-ben van gateway, az tudja kezelni vagy külön kell hozzá?
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #4227 üzenetére
Igen, ezért töröm én is a fejem egy olcsó(bb) BT Gateway-en, hogy távolról is lássam és ne csak közeli BT kapcsolatkor telefonnal...
tlala : köszi, megnézem.
HA van valakinek EU-s Xiaomi BT GW-je, amitől megválna. keressen
-
vegyszer
addikt
válasz
Real_Necro #3906 üzenetére
Akkor teljes kábel csere
Esetleg kínai konnektor a falba -
vegyszer
addikt
válasz
Real_Necro #3903 üzenetére
-
bupemko
senior tag
válasz
Real_Necro #3903 üzenetére
Lehet az lesz a vége...
dejvid8: Nekem is van egy ilyen wifi-s smart plug, itthon hivatalos webshop-ban mentem, gond nélkül megy Hungary régióval. EU-s régiót próbáltál?
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #3679 üzenetére
Helyzetjelentés Imilab EC2 kameráról. Jelenleg több, mint 4 hónapja üzemel az első feltöltés óta, jelenleg 35%-on van.
-
válasz
Real_Necro #3770 üzenetére
Szerintem nem arra gondol, hogy az eszközöket lássa a legutóbbi adatokkal apróban, hanem arra, hogy az aktuális adatok jelenjenek meg szépen plasztikusan egymás mellett.
Tényleg jó lenne.
MaCS
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #3683 üzenetére
Passz. Remélem nem, vagy megpróbálom egy éjszakára töltőn hagyni az akkut.
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #3679 üzenetére
Nekem az első töltés lemerülés csalódás volt, azóta megy 4-6 hete kb. és megint gyanús, hogy folyamatosan 100%-ot mutat.
Attól félek, hogy megint rapid módon merülni fog - majd kb 85%-nál már elérhetetlen lesz, nem lehet nézni felvételt ,stb.
Elég necces ez, hogy így merül. -
bupemko
senior tag
válasz
Real_Necro #3573 üzenetére
Nem magamról írtam, én is használom az orosz app-ot...
-
bull84ghia
őstag
válasz
Real_Necro #3455 üzenetére
Jó ötlet 😎
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #3463 üzenetére
Tegnap este frissítettem .33-ra. Ma reggelre magához tért és jönnek az értesítések.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Real_Necro #3463 üzenetére
lehet.
más téma: adott két yi 1080p s eus kamera. nem igen megy mainland chanese szerveren keresztül, qr kód alapján nem támogatja
lehetséges?
-
bb.bocs
őstag
válasz
Real_Necro #3461 üzenetére
egy régebbi appon keresztül ha jól emlékszem.5.0.6 majd arra rátoltam egy 5.1.39-et és szerintem onnan frissítettem alkalmazáson belül. de nem tuti. viszont a fura hogy utána nem ment, most meg igen
lehet ez az 5.8.33 a kulcs ... biztos külön is leszedhető az apk.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Real_Necro #3459 üzenetére
próbáltam leszedni a jelenlegit, majd ahogy itt irta valaki feltettem az egyik verziót, majd rá egy másikat, azt lefrissítettem ,most a legújabb van rajta. Viszont nem ment az értesítés. eltelt 1 nap és valamiért most megy
5.8.33 van rajta
-
bull84ghia
őstag
válasz
Real_Necro #3449 üzenetére
Na muti hogy is csináltad 😂
-
birq
tag
válasz
Real_Necro #3451 üzenetére
-
birq
tag
válasz
Real_Necro #3449 üzenetére
éppen most szívok énis az eu smart pluggal, kínai szerverrel, orosz progival, magyar káromkodásokkal
kíváncsian várom mi a titok nyitja
-
bb.bocs
őstag
válasz
Real_Necro #3417 üzenetére
akármit próbálok nem jön értesítő
egy biztonsági rendszernél ez nem túl biztonságos...
-
vegyszer
addikt
válasz
Real_Necro #3431 üzenetére
Ismerős kettőt nem tud már használni...
-
PeterPH
senior tag
válasz
Real_Necro #3431 üzenetére
"Csak" kettő.
-
farkas-j
őstag
válasz
Real_Necro #3378 üzenetére
A lányom lakása pillanatnyilag nem lakott. Májusban úgy jártunk, hogy a szolgáltatói modemjének tápja gondolt egyet és leégett, lecsapta a kismegszakítót. Pechünkre pont ezen a kismegszakítón keresztül kapott villanyt a hűtő is. Azt észrevettem időben, hogy nincsenek kameraképek a lakásról, a router sem volt elérhető, de mivel a szomszédját telefonon felhívva ő a bejárati ajtón mindent rendben talált, így nagyon nem izgultam, nem törtek be hozzá. Két nap múlva mikor az időm engedte elmentem megnézni, hogy miért nincs net. Ekkor szembesültem a problémával. A fagyasztóban lévő cuccok egy része némileg kiolvadt, így kukázni kellett egy csomó mindent. Ekkor döntöttem el, hogy a hőmérsékleteket is távfelügyelem. Mivel a Gearbest-en volt egy jó akció hőmérőre (4db 14$), így itthonra is vettem, kitudja mikor lesz haszna.
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #3374 üzenetére
Feltöltöttem, de elég hamar 100% lett.
Lehet az volt a baja - ebben bízok. Talán akkor egy órát volt töltőn, és ment ki 100%-kal.
Remélem most jobb lesz, a 1.5 hónap alatt 100%-ról 50%-ra merülés mely ténylegesen 0% volt elég zavaró és béna volt -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #3372 üzenetére
Nálam volt egy bosszantó, érdekes dolog - remélem nem úgy fog megint az akku 1,5 hónap múlva "meghalni"
Mert akkor mérges leszek.
Olvass vissza leírtam.
Most kb. 2 hete van kint és megint "100%" ami nem jó jel -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #3302 üzenetére
Nagyon furcsa dolgot művelt az EC2 kültéri kamera :
több mint 1 hónapig 100%-on volt, majd lement 95%, 90% , 85% és onnan rögtön 50%(!)-ra !
Majd azt vettem észre, hogy szombaton délelőtt 11-től semmit nem rögzít.
Elérni lehetett, a felvett felvételt lejátszotta, de élőkép nem volt. 90%-nál megállt a betöltés, nem volt kép.
Levettem a konzolról és USB-ről elkezdtem tölteni : azonnal jó lett, lehetett látni az élőképet is, és rögzített mozgást is.VISZONT : órákig töltöttem és pirosan világított a LED, nem váltott át ZÖLD-re, hogy kész.
Ha levettem a töltésről akkor az app azt mutatta 100% - ha vissza raktam tölteni akkor pirosan égett és az app-ban az akku jelzés "piros - töltés alatt" ikont mutatott.
Ahogy levettem akkor megint 100% és az akku is "full" ikont mutatott.Szerintetek ???? Elég fura....
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #3300 üzenetére
Az igen! 100% és 3 hete megy, nem túl nyüzsis helyen.
Ez elég meredek -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #3243 üzenetére
Remélem menni fog, főleg, hogy az enyémet még meg is fogták. Mindennel együtt USD 73 volt nekem is.
-
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #3241 üzenetére
Akkor szerinted nem is fog csatlakozni? Nekem minden EU-n van. Gateway van a MiHome-ban EC2 név alatt, ha az megvan és csatlakozik a kamera felmegy rá ?
Tiéd Global ???
Nekem minden cuccom EU-s. Olyan kéne ami EU-n megy. -
bl4ze
veterán
válasz
Real_Necro #3220 üzenetére
Nekem sajnos elkefélte a Banggood a vámmentes "EU Priority Line" küldést és éppen vámolás alatt van
Honnan vetted ? EU serveren használod ? International version ?
Én is nagyon várom már, de ez a vámolás nem hiányzott. Remélem tényleg vissza fog minden költséget fizetni a BG, van rajta "Tariff" és "Shipping" insurance is.... -
hzsolee
őstag
válasz
Real_Necro #3236 üzenetére
Hmmm, jó ötlet
-
hörcsi77
tag
válasz
Na hazaértem. Rácsatlakoztam a wifire és egyből minden jó. Minden működik. Na erre tipp?
-
hörcsi77
tag
válasz
Pontosan
-
hörcsi77
tag
válasz
Real_Necro #3233 üzenetére
Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Tesla topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest