- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethsza
tag
válasz
kakukkmarci #7698 üzenetére
google is your friend :-)
Home Assistant -
bupemko
senior tag
válasz
kakukkmarci #7696 üzenetére
Dehogynem, van Home Assistant app iOS-ra is. Viszont kell egy extra kütyü, amin fut a Home Assistant szerver, én egy Raspberry Pi 4-et használok otthon.
-
batagy
őstag
válasz
kakukkmarci #7670 üzenetére
Köszönöm neked is, és a többieknek is.
Bár nem a "Xiaomi Mi Smart Space Heater S" -t , hanem a "Xiaomi Smartmi Convector Heater 1S" digitális verzióját venném inkább.Én egy panelben lakok, ahol normál esetben télen 23-24 fok van bent. De most idén a fölöttem lévő lakásban nincs fűtés, megvették, le van verve és szerelve minden, nincs radiátor felszerelve. Csak tavasszal folytatják. Emiatt felülről a plafon felül érződik a hideg, és a radiátor (ami amúgy 40-45 fok között mozog) nem tudja felfűteni a szobát. Kb 20-21 fok van, de az nekem kevés. Ezt a 20-21 fokot lenne jó tovább emelni kb 2 fokkal, egy 19 m2-es szobában.
Ha ennyit szeretnék fűteni, azt is inkább csak reggel és este, akkor talán nem eszi le a gatyámat?
-
erzol
őstag
válasz
kakukkmarci #7403 üzenetére
Nálam ec5 ketyek majd két éve hiba nélkül.
Mozgáskövetése nem egy világbajnok, de nézelődni vele remekül lehet. A mozgás felismerés viszont rendben van. -
A-Bag
tag
válasz
kakukkmarci #7315 üzenetére
Pár elemcserén már túl vagyok, először én is próbáltam mindent, nem volt jó utána sehogy. Az idő mindent megold
-
A-Bag
tag
válasz
kakukkmarci #7313 üzenetére
A hőmérőket az eszköz listából. Utána add device gomb, listából kikerestem, telefon bluetooth--al megtalálja. Majd kB egy nap múlva megjelenik magától a kameránál mint child device.
-
Nikaré
őstag
válasz
kakukkmarci #7309 üzenetére
Aha, ez így nehezítő tényezőket tartalmaz! Én sem szívesen kezdeném elölről!
Remélem sikerül megoldani!! -
A-Bag
tag
válasz
kakukkmarci #7307 üzenetére
Szerintem a scenek megmaradnak. Nálam is volt már ilyen, töröltem majd hozzáadtam őket újra, de kB 1 nap után jelennek meg a child device- ok között. Mennyit vártál vele ?
-
Nikaré
őstag
válasz
kakukkmarci #7307 üzenetére
Szia!
HUB reset volt?
Én ezzel kezdeném és utána mindent hozzáadni.Amúgy nemsokára fogok beüzemelni egy Xiaomi Smart Home Hub 2.
-
ALgore2
tag
válasz
kakukkmarci #6911 üzenetére
Szerintem ebből csak egy fajta van.
-
Diabo6
senior tag
válasz
kakukkmarci #6893 üzenetére
Nekem egy 32 gigás 1 nap alatt ment így tönkre. Remélem csak belenyúltam és a többi tartósabb lesz.
-
válasz
kakukkmarci #6896 üzenetére
A legtöbb neves gyártó gyárt az igénybevételnek jobban ellenálló kártyákat, amelyek általában jobban bírják a hideget-meleget és az írogatást.
Drágábbak, mint az alapkivitelek, nem is igazán sebességre vannak kihegyezve, de erre itt nncs is szükség.
Én a SanDisk Industrial kártyákat használom.
MaCS
-
válasz
Így mennek tönkre az SD-kártyák. Írhatatlanná válnak. Annyit tehetsz, hogy lemented róla, ami kell és menthető -- aztán kidobandó.
Nem mondanám, hogy ritka jelenség. Én már csak Industrial kártyákat veszek, azokból még nem ment tönkre -- az össze hagyományos viszont 1-2 év alatt még enyhe terhelés mellett is beadta a kulcsot.
MaCS
-
ALgore2
tag
válasz
Downgrade: [link]
-
nemethsza
tag
válasz
kakukkmarci #6748 üzenetére
Segítőkész az itthoni társaság (FB-csoport+Prohardver okosotthon topic), de azért legalább alap angol kell hozzá. Vagy megkönnyíti.
A YT-videók egy része korábbi verziókhoz készült, voltak komolyabb változások, de ötletet szerezni, nézelődni jó. -
enginev3.0
félisten
válasz
kakukkmarci #6748 üzenetére
Sehol
Kb nem lehet leírást készíteni hozzá
Minden új dolog egy komplett új tanulmányFacebookon elég segítőkészek az emberek
-
enginev3.0
félisten
válasz
kakukkmarci #6658 üzenetére
Régebbi verziót kell feltelepíteni
-
v.attis
őstag
válasz
kakukkmarci #6471 üzenetére
Biztos lehet, mert találkoztam olyan külföldi fórum beírással, hogy napelemmel töltögetik. De ahhoz nagyon vízmentesnek kell lennie a telepítés helyének. Ha lóg belőle az usb kábel, akkor az nem vízmentes csatlakozás. Mondjuk nem volt még a kezemben ilyen kamera, lehet az is működhet...
-
v.attis
őstag
válasz
kakukkmarci #6469 üzenetére
Ez jó hír, mindenképp esélyes, de közben belépett mellé egy másik típus is:
Mindkettőnek van előnye és hátránya.
Lakótelep, nyitott folyosó, legfölső emelet, a bejárat és egy ablak van a folyosóra, ezeket figyelném meg.A pici kamera olcsó, viszont helyben rögzít. Ha viszik a kamerát, viszik a felvételt is. Ráadásul még tápot is kell vinnem neki valahogy kívülre.
A nagyobb esetében vannak kétségeim az aksit illetően, bár van olyan falfelület ahonnan csak az ajtómat-ablakomat látja, így nem kapcsolna be mondjuk a fák mozgására. Gyakorlatilag háromszor annyiba kerül, de a beltéri modul rögzít, tehát ha viszik a kamerát, a felvétel akkor is marad.
Még nem döntöttem, mindkettő szimpatikus.
-
v.attis
őstag
válasz
kakukkmarci #6466 üzenetére
És mozgásérzékelő rögzítés is megy? Vagy csak folytonos?
-
radio11
tag
válasz
kakukkmarci #6171 üzenetére
Nekem is szokott lenni ilyen problémám (mármint, hogy nyitva marad a garázs). Annyival vagyok előnyben, hogy nekem Home Assistant alá is be van integrálva a Xiaomi ajtóérzékelő, ott sokkal jobban lehet írni automatizálásokat.
-
Buckey
őstag
válasz
kakukkmarci #6169 üzenetére
Én csinálnék kettő "Scene"-t:
Az egyik neve pl.: Ajtò nyitva
Ha: Ajtò nyitva
Akkor: Ajtò nyitva Scene ON
10 perc múlva
Értesítés küldése a készülékre
A másik neve pl.: Ajtò csukva
Ha: Ajtò csukva
Akkor: Ajtò nyitva Scene OFF -
válasz
kakukkmarci #6171 üzenetére
szerintem csak 1 percesre tudod állítani ebben a formában
-
sanyci
senior tag
válasz
kakukkmarci #6169 üzenetére
Kellene egy "IF" is
-
Real_Necro
veterán
válasz
kakukkmarci #5957 üzenetére
Régebbi verzióktól kellene megpróbálni újra felrakni. Írtam korábban rá példát.
-
Real_Necro
veterán
válasz
kakukkmarci #5919 üzenetére
A Scene létrehozásánál a Delay -el tudod hozzá adni a késleltetést.
Milyen szerveren vagy? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #5919 üzenetére
Urak!
Senki sem tudja a megoldást? Senki sem használja ezt a funkciót? -
Sq2
újonc
válasz
kakukkmarci #5921 üzenetére
Köszönöm a választ és a tippet. Régiónak Magyarország van beállítva,úgyhogy az elvileg nem lehet probléma
.
-
tlala
addikt
válasz
kakukkmarci #5834 üzenetére
Az már elég régi verzió.
Nekem megvan a 7.1.703-as, innen letöltheted.
Ha valami nem megy, próbáld meg a 6.14.705-öst.
Időközben buherált a Xiaomi a bt cuccokkal való kommunikációban, de az újabb vevs verziók már jó ideje lekezelik a változást. -
bupemko
senior tag
válasz
kakukkmarci #3558 üzenetére
Nem mindenki bízik a kínában üzemelő szerverekben (adatszivárgás, -szolgáltatás és társai)...
-
bupemko
senior tag
válasz
kakukkmarci #3554 üzenetére
Nekem is Mainland China volt eredetileg, csak a nagy késleltetés miatt pakoltam át mindent német, majd magyar régióra (főleg okosizzók kapcsolása volt gáz).
-
vegyszer
addikt
válasz
kakukkmarci #3531 üzenetére
Régebben kevésbé, de mostanában gyakrabban kidob. Az oka számomra ismeretlen
-
Real_Necro
veterán
válasz
Szerintem gyaluld le telefonról és rakd fel újra. Utána belépés után kicsit hagyd "állni". Nekem a beállításokat nem jegyzi meg, ha gyorsan lépkedek a menüpontok között. Picit lomha szegény.
-
bupemko
senior tag
válasz
Engem akkor szokott kiléptetni, ha több eszközről használom ugyanazzal az account-tal, több verzióval (orosz apk általában más verzió, mint a legutóbbi Play Store app). Már tervezem egy ideje, hogy kipróbálom több account-tal home sharing segítségével, de még nem jutottam el idáig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Ninebot by Segway F25E II
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest