- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuiT
aktív tag
-
hifikus
tag
válasz
dorika87 #7688 üzenetére
Bár az általad választott kameráról nincs tapasztalatom, de kb én is egy éve nézelődtem kamerák után, és a saomik jónak tűntek, de mivel az eladások véleményezéseinél sokan panaszkodtak rájuk, és mert nekem is fontos volt, h ne kelljen tápot húzni, emellett döntöttem. Két darab működik egy éve tökéletesen. Nyáron kipróbáltam kihúzott solarpanellel, 3 hónapig ketyegett táp nélkül. Sztem elég, ha napi fél órát odasüt a nap.
Ja, és kártyát nem innen kell venni...
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
dorika87 #7679 üzenetére
Én is IOS-en használom a vevs appot. Persze kellett hozzá egy androidos telefon, ahol minden különböző régiójú készüléket beállítottam, ezután már a Iphone-on is megy minden.
Azaz nem!
A vevs az androidon van, de azonos fiókkal ios-en bejelentkezve ott vannak a különböző régiójú cuccok egyben! -
erzol
őstag
válasz
dorika87 #7677 üzenetére
Esetleg ezzel a mi home apk-val tegyél egy próbát. Minden régiót támogat. A régi alkalmazást töröld telepítés előtt.
mi home vevs -
dorika87
őstag
válasz
dorika87 #7674 üzenetére
A Xiaomi Home alkalmazásba nem tudtam beletenni, mert mint kiderült nem azonos a régióval amiben a többi eszköz van. (Szingapúr, Kínai, USA, Oroszországot ajánlja fel) Viszont ha maga a mozgásérzékelő funkció a párosítás nélkül nem működik, akkor azt hiszem az lesz a következő lépés, hogy visszaküldöm a készüléket.
Vagy van valami megoldás arra, hogy párosítsam a telóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest