- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Körmi
csendes tag
Szia én péntek óta használok 1 Smart Plug 2 őt még nincs sok tapasztalatom vele de hő kamerával ránéztem és használat alatt több mint 40c használaton kívül is úgy hogy minden ki lett belőle húzva és nem volt használva már jó ideje 28c fölött volt rákérdeztem az mstore nál erre a jelenségre és persze arra mennyi a fogyasztása kikapcsolt állapotban ezt a választ kaptam:
Sajnos erről semmiféle adatunk nincs a gyártói adatokban.
Üdvözlettel,
mStore Ügyfélszolgálat.
Hát. -
sbazsi
veterán
De úgy is kérdezhetném: melyik gateway-t érdemes megvenni most? (CN)
Bár elvileg ugyanaz, csak ez utóbbit 02.21 után küldik...
Vagy van olyan, ami jobb/többet tud/újabb, mint ez? -
sbazsi
veterán
Erre valaki?
De úgy is kérdezhetném: melyik gateway-t érdemes megvenni most? (CN)
Lehetőleg olyan, amivel ez a kapcsoló is működik! -
-
Moki2
aktív tag
Akkor elsőnek a tabról töröld a MI home aztán állítsd be a telefonon , ha jön az értesítés utána rakd vissza tabra is .Valamiért azt veszi úgy tűnik alapeszköznek , nem azon van esetleg régebben aktiválva a MI acount ?És telefonon engedélyezve van az értesítés MI home-nak ?
-
JrCsG
tag
Nálam is ilyen hőmérők vannak és nekem egy Yeelight YLXD01YL 320 28W Smart LED Ceiling Light-al tökéletesen működnek, "távolról" is látom az értékeket.
-
oris
aktív tag
Yeelight alkalmazással csoportot lehet létrehozni, ott egyszerre lehet vezérelni a csoportban lévő eszközöket. Nekem például egy Yeelight mennyezeti lámpa és egy Yeelight egyszínű izzó van egy csoportban, itt egyszerre tudom ki-be kapcsolni, fényerőt változtatni, vagy scene-t beállítani. Természetesen külön-külön is mennek ezek a feladatok.
Mi Band-em is van, de nem tudom mire gondolsz az értesítések alatt. Ami működik: a Yeelight mennyezeti lámpát kikapcsolja a MiBand amikor alvást érzékel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Magisk
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest