-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Tamas77 #7511 üzenetére
Nekem ma este jött meg cucc, még ismerkedek vele...de egyelőre nem látok opciót arra, hogy a különböző időzítők mellé módokat is hozzá lehet rendelni. Pedig vannak választható világítási módok, mint az olvasás, mozi, romantika...stb.
Yeelight és Xiaomi app -ban sem.
Más téma:
Ami érdekes egyébként, hogy hiába rendelem hozzá Xiaomi Home -hoz, onnan nem tudom hozzáadni a Google Home -hoz.Le kell szedni hozzá a Yeelight app -ot, és csak onnan tudja felvenni a Google. Ami egyébként nem gond, mert a Xiaomi Home és a Yeelight app szinkronban van egymással, csak elég érdekes megoldás...
-
joocek
aktív tag
válasz
Tamas77 #7392 üzenetére
Én használtam ( lom) Ha nyitva van az ablak és lemegy 22 C alá. Jelzi nekem lámpa villogással. Plusz éjszaka ha bekapcsolom az MI ventit. Akkor a sebeségét a hőmérséklethez igazítja.. Tehát nem csak az idő még a hőmérséklet is változó.
Plusz a fűtés a fürdőben erre kapcsol ki.
Amúgy szét vet az ideg mert 3 hőmérőből csak 1 amit lehet frissíteni . De az sem ir tizedeket.
-
A-Bag
tag
válasz
Tamas77 #7326 üzenetére
Nincs ilyen órám, de leírása szerint csak bluetooth van benne. Így telefonnal fel tudod venni az eszközök közé, de véleményem szerint mással nem tud kommunikálni, szerintem olyan hub/kamera kell mellé ami bluetooth gateway-el rendelkezik. (Nekem a pici hőmérő pl a kamerához csatlakozik mert a hubomon nincs bluetooth)
Plusz az mstore oldalán a leírásban ez szerepel:
*A Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock a Mi Smart Home Hubon keresztül más Xiaomi okoseszközökkel (légkondicionálókkal és párásítókkal) is összekapcsolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- 53 m2-es panel lakás Budapest XVII. kerületében eladó
- Ninebot e2 plus garanciával
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest