- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Cs.
tag
Sziasztok.
Megérkezett Gearbestről a Roidme 3S. Több kérdésem is lenne:
1. Honnan tudom azt kaptam amit rendeltem? Dobozon abszolút sehol egy normális karakter, minden kínai, csak úgy mint a leírásban. Kicsit zavar, kínából rendeléskor mindig az az első megnézem azt kaptam-e amit kértem. (Látom hogy az amit kértem, de remélem nem 2S vagy első széráis vagy ilyesmi)
2. Milyen appot használtok? Playről letöltöttem az elsőt amit adott Roidme-re keresve. Az app neve is ROIDME és egy piros ikonja van. Ez a hivatalos app? Van valami jobb vagy van valami 3th party app ami említésre méltó?
3. Ha a hivatalos appot töltöttem le akkor miért nem sikerül a frissítés? Felmegy 100%-ra, majd kiírja hogy hiba...
4. Kulcsot kivéve is világít, tehát áram alatt van. A kérdésem az, hogy nyugodtan benne lehet hagyni, vagy inkább húzzam ki minden megállásnál? Lemerítheti az aksit? Ha csak a led fogyaszt ilyenkor akkor azt meg kéne bírja az akksi. Nincs valami beállítás hogy kapcsoljon ki ha nincs aktív bluetooth kapcsolat?
Amúgy meglepett mennyire jó a minősége. Előző noname fm cucc nagyon gagyi volt ehhez képest. Igaz tudott kihangosítást, de azt is pocsékul csinálta, na meg nem is kellett. Töltő részét nem próbáltam még, de nem hiszem gond lenne vele.
-
J.Cs.
tag
Vissza fele kompatibilis. Ha azt írják rá az eszközre hogy 4.2-t támogatja, akkor az azt jelenti, hogy vissza fele (köztük 4.0 is) támogatja. De elméletileg 1.0 is támogatott.
Igen, a példád helyes. Persze korlátozódhatnak pár eszközök. De 4-től felfele nem kéne gond legyen ezzel sem, hiszen csak sebesség és fogyasztás csökkenés van 4-es standardon belül.
Ha annyira korlátozódik az eszköz, hogy funkcióját veszti, akkor rá szokták írni hogy minimum hányas standard kell. De Roidmi-vel nincs ilyen baj, hiszem a hangátvitel már az első verziókban is benne volt, hiszen elsősorban erre volt kifejlesztve maga az egész standard.Bővebben itt olvashatsz róla: KATT
-
J.Cs.
tag
Sziasztok. Szeretnék Roidmi 3S-et venni, de látom hogy volt 10 dollárért is, de most legolcsóbb helyen 17, de van 19 és 24ért is. Mi az oka ennek? Mikor lesz még olcsóbb?
-
J.Cs.
tag
Sziasztok.
Van egy kínai fm modulátorom már, de egyáltalán nem vált be, nagyon recseg, élvezhetetlen. Az helyett szeretnék egy normálisat. A kérdésem az, hogy egy roidmi 2s is ugyanezt csinálná majd? Illetve jó vw touranba (2005)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest