Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• J.Cs.

tag

Sziasztok.

Megérkezett Gearbestről a Roidme 3S. Több kérdésem is lenne:

1. Honnan tudom azt kaptam amit rendeltem? Dobozon abszolút sehol egy normális karakter, minden kínai, csak úgy mint a leírásban. Kicsit zavar, kínából rendeléskor mindig az az első megnézem azt kaptam-e amit kértem. (Látom hogy az amit kértem, de remélem nem 2S vagy első széráis vagy ilyesmi)

2. Milyen appot használtok? Playről letöltöttem az elsőt amit adott Roidme-re keresve. Az app neve is ROIDME és egy piros ikonja van. Ez a hivatalos app? Van valami jobb vagy van valami 3th party app ami említésre méltó?

3. Ha a hivatalos appot töltöttem le akkor miért nem sikerül a frissítés? Felmegy 100%-ra, majd kiírja hogy hiba...

4. Kulcsot kivéve is világít, tehát áram alatt van. A kérdésem az, hogy nyugodtan benne lehet hagyni, vagy inkább húzzam ki minden megállásnál? Lemerítheti az aksit? Ha csak a led fogyaszt ilyenkor akkor azt meg kéne bírja az akksi. Nincs valami beállítás hogy kapcsoljon ki ha nincs aktív bluetooth kapcsolat?

Amúgy meglepett mennyire jó a minősége. Előző noname fm cucc nagyon gagyi volt ehhez képest. Igaz tudott kihangosítást, de azt is pocsékul csinálta, na meg nem is kellett. Töltő részét nem próbáltam még, de nem hiszem gond lenne vele.

Új hozzászólás Aktív témák