- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
csattila01
tag
Sziasztok,
Végre megcsinálta a szerelő a szivargyujto aljzatot. Bedugtam a 3S-t, műkődott is szépen, nagyon tetszett. Amikor viszont pár óra múlva újra használni szerettem volna, akkor furcsa hangot adott ki a Roidmi, amikor pedig kihúztam szikrázott egy hatalmasat. Gondoltam megint elszallt valami, de maga az aljzat továbbra is működik (fűti a cigigyujtot) , azóta nem mertem visszadugni, nehogy nagyobb kárt okozzon. Szerintetek ez miért történt, vagy ez teljesen normális működés?Köszönöm
-
csattila01
tag
Üdv mindenkinek.
A múlt héten érkezett meg hozzám egy Roidmi 3S. 2003 év végi Opel Astra G-vel szeretném használni. Beledugtam a szivargyujtoba, de semmit nem csinál. A led sem villan fel, szóval gondolom még csak egy picit sem érintkezik. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ezzel valamit kezdeni? Néztem róla videót, hogy meghajtottak a szivargyujtoban 2 lemezt és ezután oké volt, de ezt a 2S-el csinálták meg, aminek teljesen más az alja. Vagy esetleg keressek meg egy autovillamossagi szerelőt, aki kicseréli az aljzatot egy modernebbre?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged