- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
retesz147
addikt
válasz
KaiotEch #556 üzenetére
Szerintem valamit félreérthettél.
A 3-asra szerintem itt soha senki nem mondta, hogy jó telefonálásra. A leírásban sem szerepel mikrofon. A 3 nem tud működni telefon (hívás) kihangosítóként, a mikrofon hiánya miatt. Transmitternek az egyik, hanem a legjobb eszköz és az a jó benne, hogy minden szivargyújtó foglalattal kompatibilis, hátránya a mikrofon hiánya.
A 2-es bevállt eszköz, transzmitternek tökéletes, van mikrofonja, ami a sok hsz-ből kiderül, hogy szintén használhatatlan, mert valőszínűleg kicsi az érzékensége. 1-1 tulaj azt mondja nála jó a mikrofon funkció is, valszeg közel van a szivargyújtó a fejükhöz/szájukhoz. Viszont "nagy hátránya", hogy nem minden foglalattal kompatibilis, esetleg kis mókolás után használható, de kihangosítóként ez sem tökéletes.
Ha érdekel elvileg van olyan eszköz, ami mindkét funkciót jól tudja (transmitter és kihangosítás). Sajnos nem tapasztalat, csak ajánlás útján hallottam.
-
-
geleati
tag
válasz
KaiotEch #496 üzenetére
Valami hasonló van a C Opel Vectra-ban, és abba nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged