Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az induló hang engem is zavar, annyit lehet ellene tenni, hogy csak 20 másodperccel az indulás után kapcsolod be a rádiót vagy tekered fel a hangerőt.
Nálam néha pittyegett pár másodpercenként és marhára nem tudtam, hogy miért csinálja.. aztán rájöttem, hogy ez az alacsony akkumulátor szintnek a jelzése, ezt szerencsére ki lehet kapcsolni. Azóta mondjuk az akksit is cseréltem a kocsiban.
Nekem kristály tisztán szól, mondjuk itt Győr környékén lehet, hogy kevesebb frekvencia van kiosztva, mint az ország más részein, meg a kocsiban is csak egy Basic alap rádió van, nem a sokcsatornás, Premium Sound rendszer. Bár jobban belegondolva, hétvégente Budapesten is szoktam járkálni és ott sem zavarta eddig semmi.
Én annak örülnék a leginkább, ha kihoznának egy olyan verziót, ami bedugott USB-ről is képes lejátszani a zenét, igaz a léptetéshez és album választáshoz továbbra is szükség lenne a telefonra. Jelenleg anyám régi, kiszuperált okostelefonját használom, SIM kártya nélkül, mindent lepucoltam róla, csak a Roidmi app, a Google Play Music és a zenék vannak rajta, akksiról is elmegy egy hetet, de inkább be van dugva a könyöklőn belül és kész.
-
Rendelt valaki az elmúlt hetekben a GB-ről?
Május 24-én feladták a 2S-t, de azóta se híre, se hamva. Sajnos nem kértem tracking numbert, de ennek ellenére a rendelési felületen írja, hogy elvileg június 6-án Budapestre érkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest